• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

hoş geldin inay..hadi bakalım ne zaman geliyor bebişimizzzz..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
dualarım sizinle..inşallah başarıyla bitirmiştir.

ooo tatil uzun sizin..

benim oğlan okula gitti.
ortaokul kısmı sabahçı..ilkokul öğlenci..bizimkileri etkilemedi tatil..okulda şimdik

işler yoğun geçmiş..bu hafta ben ev işi yapmadım..yedim içtim yattım yuvarlandım..kocam da hafta sonu tüm gün çalıştı..gece de gelmedi..:27::27::27::27:
maaşa zam isteyecek haziranda..2 aydır burda çalışıyor..kendini kanıtlamaya çalışıyor şu an..bakalım ..hayırlısı

hahahaha..yerim onu ben..çok şeker ya..

gircek tabi kardeşi..karıştırcak da..oh iyi olsun..onun eli değince daha güzel olur odası ..:27::27::27:

kıyamammmm..
senin oğlunu nedense ağlarken düşünemiyorum..
pamuk helva..
geçmiş olsun..
öp yanaklarından canım ..benim için..

ay bizim bilgisayar ne çekti öyle..hem abiden hem ediz den..kaç kez çöktü biliyor musun bu sebepten..dikkat edin..

hadi hayırlısı ..inşallah gönlüne göre olsun.:nazar::nazar::nazar:
sağol canım, amin..
amaaan her hafta çalışacan mı, sefan olsun sen de yiyip içip yatmışsın, arada bir dinlenmek de lazım.
Eşine de inşallah Allah gönlüne göre verir canım, çok zor bu iş dünyası, benim eşim de ayrılacak sanırım, firma kötü durumda, maaş alamıyor, şöyle gönlüne göre bir iş bulur inşallah.

sağol canım, amin..
amaaan her hafta çalışacan mı, sefan olsun sen de yiyip içip yatmışsın, arada bir dinlenmek de lazım.
Eşine de inşallah Allah gönlüne göre verir canım, çok zor bu iş dünyası, benim eşim de ayrılacak sanırım, firma kötü durumda, maaş alamıyor, şöyle gönlüne göre bir iş bulur inşallah.

evet canım yiyip içip yattım.
bi de ıd diye bi kanal var...onu izledim..çok miskindim çok..iyi geldi ya...tembellik yapmak lazımmış bazen...çayımı aldım içtim ,,cay bitti kahve, sonra soda, sonra süt..boğazımı da boş tutmadım..Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın..
inşallah senin eşin için de hayırlısı olur..
senin şer zannettiğinde hayır vardır..belli olmaz o..siz üzülmeyin..daha iyi kapılar açılır inşallah..

Son düzenleme:
bi de ıd diye bi kanal var...onu izledim..çok miskindim çok..iyi geldi ya...tembellik yapmak lazımmış bazen...çayımı aldım içtim ,,cay bitti kahve, sonra soda, sonra süt..boğazımı da boş tutmadım..Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın..
her şer zannettiğinde bi hayır vardır..belli olmaz o..siz üzülmeyin..daha iyi kapılar açılır inşallah..
oh ne güzel iyi olmuş canım sonuçta hiç kendimize vakit ayıramıyoz.
amin canım hayırlısı olsun hepsi için de. Allah hayırlı kapılar açsın.:16::16::16:

Selam kızlarrr nasılsınızzzzzz

gelemedim sabahtan beri toplantı filanda vardı

bugün işyerinde konuk sanatçı gibiyim öylesine gelmiş gibi hissediyorum gayet relax

bu hafta bir gün çalışıp bir gün çalışmayacağım söylemiştim geçen hafta sanki

yarın yokum yani... Oğlanı doktora kontrole götüreceğim...

hafta sonu fulll gezdim kızlar eve arada bir mecburiyetten uğradık resmen

bugün yarında okul olmayınca ders derdi de yoktu, temizliği cuma halletmiştik zaten yemeği cumartesi araya sıkıştırdım

ütülerim kaldı sadece onları da bu akşam halledicemmm

günaydın kızlarrr:16::16::16:
güzel bir hafta diliyorum herkese.
hafta sonu güzel geçti, annemler bizdeydi cumartesi günü, yemekte kaldılar. Dün de temizlikti- yemekte- yazlık-kışlık işleri derken yorucu geçti.
bugün büyük kızım sınavda kızlar, 3 ders bugün, 3 ders de yarın girecekler, dualarınızı bekliyorum. Allahım tüm sınava giren çocuklara zihin açıklığı versin, inşallah herkes gönlüne göre yerler kazansın.

slm canım allah kızına zihin açıklığı versin inşallah çok güzel geçer sınavı... Birde bişey sormak istiyorum sizlere eğer çocuk özel liseye gidecekse bu sınavlara girmesi gerekiyor mu yine de bilginiz var mı?

iyi haftalar kızlar
benim kız 23ünde akşamüstü anneme gitmişti kuzeni orda diye (kardeşimin kızı gelmişti istanbuldan annemde kaldı ) ... 23-24 nisan tatildi..25 cuma okula gitmek istemedi bende göndermedim :p bugün ve yarında tatilmiş büyük sınıfların sınavımı varmış ne hala annanede yani çarşambadan beri gidip görüp eve dönüyoruz.. iyi tatil yaptı bu hafta :))

Ohhh kızına da iyi olmuş sizde de iyi gelmişdir bu küçük mola :1::1::1::1::1:

Günaydın kızlar,
Çok şükür kurumlar vergisi, v.b. bitti. İşleri kolayladım. Geçen hafta hem işler çok yoğundu, hem de ben grip oldum. Hiç halim yoktu yani gelecek.
Hafta sonu da güzel geçti. Cumartesi bi arkadaşla buluştuk Form İstanbulda. Pazar günü de klasik yemek- çamaşır şeklinde geçti.
Dün 2,5 saat uğraştıktan sonra oğlanı uyuttum. Yemek falan yaptım, kek yaptım.Çok yoruldum tabi. Kendime çay demledim.
Tam kekimi, çayımı aldım bizimki ağlamaya başladı:)
Bu arada benim kız da 4 gün tatil var diye hiç ödev yada ders yapmak istemedi. Zorla biraz test çözdürdüm. 1 tane de hikaye okudu o kadar.

Kız cumartesi bende oradaydım sabah kahvaltıya gittik 3 e kadar dolaştımmm belkide karşılaşmışızdırrr, çocukları ne yaptın giderken götürdünmü yanında...

Bu haftasonu temizlikle geçti benim kızlar cumartesi komple temizlik ayptım.Camlar silindi tüller yıkandı,sandalyelerim deri krem çok kirlenmişti onlar silindi.Gardorapların üstü dahi temizlendi.Ben yukarı çıkıp aşağı inmekten dün dayak yemiş gibiydim bacaklarımın arkası bıçak kesiği gibi ağrıdı.Dünde bişey yapmadım bütün gün dinlendim.Oğlanı dr.götürdüm cumartesi akşamı kbb ye.Balgam vardı boğazında çok ,öksürük,iştahsızlık birazda ateş.Yoğun sinüzüt olmuş akıntısı çoktu.İğne verdi 6 tane 1 torbada ilaç.İğneyi duyunca başladı hüngür hüngür zaten.Akşamları iğne stresimiz var,alışamıyo iğneye bir türlü neyse 2 gitti kaldı 4..

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin... Sende bahar temizliği işini kolaylamışsın...

Benimde duvarlarım, camlarım ve perdelerim tamam mutfak ve banyo fayansları ile halıların yıkatması kaldı ama hiç içimden gelmiyor temizlik filan malum taşınma söz konusu olduğu çin...

Evde çalış, işte çalış, ne olacak bizim halimiz bilemiyorum.
Allah inşallah emekliliğimizi güzel geçirmemizi nasip eder.

Ayyy o zmaanda sağlık problemleriyle uğraşmayış inşallah ama ne bileyim bence hiç bir şeyi ertelememek lazım yarına çıkacağuımızı bilmezken rahatı emekliliğe bırakmak ne kadar doğru ne bileyim işte hayatı yaşamak anın tadını çıkarmak lazım :52::52::52::52::52::52::52:

hoş geldin inay..hadi bakalım ne zaman geliyor bebişimizzzz..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ooo tatil uzun sizin..

benim oğlan okula gitti.
ortaokul kısmı sabahçı..ilkokul öğlenci..bizimkileri etkilemedi tatil..okulda şimdik

işler yoğun geçmiş..bu hafta ben ev işi yapmadım..yedim içtim yattım yuvarlandım..kocam da hafta sonu tüm gün çalıştı..gece de gelmedi..:27::27::27::27:
maaşa zam isteyecek haziranda..2 aydır burda çalışıyor..kendini kanıtlamaya çalışıyor şu an..bakalım ..hayırlısı

gircek tabi kardeşi..karıştırcak da..oh iyi olsun..onun eli değince daha güzel olur odası ..:27::27::27:

kıyamammmm..
pamuk helva..
geçmiş olsun..

ay bizim bilgisayar ne çekti öyle..hem abiden hem ediz den..kaç kez çöktü biliyor musun bu sebepten..dikkat edin..

senin şer zannettiğinde hayır vardır..belli olmaz o..siz üzülmeyin..daha iyi kapılar açılır inşallah..

Ohhh iyi yapmışsın hep çalış çalış nereye kadar birde ne kadar yaparsan yap hep eski haline dönüyor zaten ev temizliği ,

Eşine bol şanslar inşallah istediğini alır canım...

bugün işyerinde konuk sanatçı gibiyim öylesine gelmiş gibi hissediyorum gayet relax

bugün yarında okul olmayınca ders derdi de yoktu, temizliği cuma halletmiştik zaten yemeği cumartesi araya sıkıştırdım

canım aklımda menigokok aşısı..sordun mi diye..yarın gidiyormuşsun.

of temizliğin çok ya...temizlikçi mi alcan kendin mi yapcan.

oğlun özel liseye gidecekse o sınavlara gerek yok sanıyorum..öylesine sokabilirsin sınavlara.

Pazar bende aynnını yaptım çok keyifli oluyo valla yiyip içip yattım dersleride babasıyla yaptı benimki.Tv karşısında uyuya bile kalmışım öğle saatinde çok güzeldi çokkk

canım aklımda menigokok aşısı..sordun mi diye..yarın gidiyormuşsun.

of temizliğin çok ya...temizlikçi mi alcan kendin mi yapcan.

oğlun özel liseye gidecekse o sınavlara gerek yok sanıyorum..öylesine sokabilirsin sınavlara.

kız işin çoğu bitti sadece mutfak banyo ve halılar kaldı diğerlerini hallettirdim :60: :60:

ben arkadaşım için sordum oğlu 6. sınıfta bugün sınava girmiyormuş ama özel okulda okuyor ya o yüzden mi acaba

kendisi baba olduğunda bu konulardan bilhaber o yüzden size sordum öylemi acaba diye

yarın sorucam şekerim zaten inan en çok onun için gidiyorum doktora

bayadırda gitmiyorduk hem genel kontrol hemde şu aşı konusunu netleştirelim

bu konularda güvenilir bir doktordur kendisi

zamanında benim ufaklık kreşe başlamıştı daha o zamanlar bu kuş gribi mi domuz gribimi ne vardı çok yaygındı

bize yaptırmayı önermemişti aşıyı çocuk zaten evde okula gitmiyor gerek yok ben kendi çocuğuma da yaptırmıyorum demişti bizde yaptırmamıştık bakalım bu aşı için ne diyecek

ohh bu hafta sana çabuk biter...evet bu hafta sen full gezdin farkındayım maşallah valla yorulmuyosunda ne güzel..Ben cumartesi oğlanı babasıyla gönderdim bugün temizlik günüm ayak altında olmayın dedim,sinemaya gitmişler akşamda zaten dr.götürdüm..

kız işin çoğu bitti sadece mutfak banyo ve halılar kaldı diğerlerini hallettirdim :60: :60:

ben arkadaşım için sordum oğlu 6. sınıfta bugün sınava girmiyormuş ama özel okulda okuyor ya o yüzden mi acaba

kendisi baba olduğunda bu konulardan bilhaber o yüzden size sordum öylemi acaba diye

zamanında benim ufaklık kreşe başlamıştı daha o zamanlar bu kuş gribi mi domuz gribimi ne vardı çok yaygındı

bize yaptırmayı önermemişti aşıyı çocuk zaten evde okula gitmiyor gerek yok ben kendi çocuğuma da yaptırmıyorum demişti bizde yaptırmamıştık bakalım bu aşı için ne diyecek
zeliş o domuz gribi aşısını ben emir e yaptırmıştık..:53:

slm canım allah kızına zihin açıklığı versin inşallah çok güzel geçer sınavı... Birde bişey sormak istiyorum sizlere eğer çocuk özel liseye gidecekse bu sınavlara girmesi gerekiyor mu yine de bilginiz var mı?

Kız cumartesi bende oradaydım sabah kahvaltıya gittik 3 e kadar dolaştımmm belkide karşılaşmışızdırrr, çocukları ne yaptın giderken götürdünmü yanında...

Oğluşuna çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin... Sende bahar temizliği işini kolaylamışsın...

Benimde duvarlarım, camlarım ve perdelerim tamam mutfak ve banyo fayansları ile halıların yıkatması kaldı ama hiç içimden gelmiyor temizlik filan malum taşınma söz konusu olduğu çin...

Ayyy o zmaanda sağlık problemleriyle uğraşmayış inşallah ama ne bileyim bence hiç bir şeyi ertelememek lazım yarına çıkacağuımızı bilmezken rahatı emekliliğe bırakmak ne kadar doğru ne bileyim işte hayatı yaşamak anın tadını çıkarmak lazım :52::52::52::52::52::52::52:

Ohhh iyi yapmışsın hep çalış çalış nereye kadar birde ne kadar yaparsan yap hep eski haline dönüyor zaten ev temizliği ,

Çocuklar yanımdaydı ama çok durmadım ben. 10,30-12,00 arası ordaydım.Küçüğün uyku saatine eve geldim canım.

Pazar bende aynnını yaptım çok keyifli oluyo valla yiyip içip yattım dersleride babasıyla yaptı benimki.Tv karşısında uyuya bile kalmışım öğle saatinde çok güzeldi çokkk

öyle güzel yazdın ki tatlı tatlı uyuyasım geldi.hava da kapalı:16:

Çok yorulmuşsun canım ama temizliğin bitmiş ne güzel. Yanlız şu temizlik işi çok nankör ya. Ben geçen ay kadın tutmuştum. Herşeyi yapmıştı. Şimdi gör camları sanki 1 yıldır silinmemiş gibi. Bu ara yağmurlu geçti ya battı camlar. Gardolapların üstüde kesin toz tutmuştur yine.
Oğluşa da çok geçmiş olsun canım. İğneden korkması çok normal aslında. Ben bile bu yaşda kötü oluyorum iğneyi duyunca. İnşallah tamamen atlatırda tekrarlamaz.

Aynen öyle. Annem yalvarıyor ne olur gel bir gece de benimle kal diye ama gitmiyor. Bu ara kardeş kıskançlığı had safhada. Ama diğeri de rahat durmuyor.
Bilgisayarın kasası yerde.Ablasının odasına gidip bilgisayarın düğmesine basıp kapatıp kaçıyor sıpa.

aynen nankör cnm,bak bugün yağmur yarında öyle olucakmış.Hayır evde 1 hafta temiz göreydim bari bu kadar eziyete:))

günaydın canım, yaparsın, benim de bitmedi daha.
Allah razı olsun canım, inşallah.

oğluşuna geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallah, canım kıyamam. İyi bari az kalmış canım.
oh ne güzel temizliklerini de yapmışsın, ben de dün öyle oldum, yorganları havalandırdım, çarşafları değiştirdim, kızların odasını değiştirdik derken, mahvolmuşum vücutta alışık değilya akşam ağrı kesici içip öyle yattım yani.

hadi gözünaydın canım, darısı diğer beyannamelerin başına.
Hepimizin aynı geçmiş canım, malum ev kadınlığı kolay değil, kekin de afiyet şeker olsun, hafta sonu olunca illa ki değişiklik istiyor insan değil mi?

ooo tatil uzun sizin..

benim oğlan okula gitti.

kıyamammmm..
pamuk helva..
geçmiş olsun..

sağolun kızlar.Hemde ne ağlamak görmen lazımdı hemşireye bidakka bidakka şimdi dğil diye direndi 10 dk.akşamda uykusunda sayıkladı yavrum ne kadar kastıysa artık durun durun yapmayın diye :)Baktım yastığı almış yanımıza geliyor..

ohh bu hafta sana çabuk biter...evet bu hafta sen full gezdin farkındayım maşallah valla yorulmuyosunda ne güzel..Ben cumartesi oğlanı babasıyla gönderdim bugün temizlik günüm ayak altında olmayın dedim,sinemaya gitmişler akşamda zaten dr.götürdüm..

süpersin benimkiler bensiz hayatta bir yere gitmezler varya berbere zor gönderiyorm :60: :60: :60

hoş bende yalnız temizlik yapmam zaten eskiden yapardımda artık yapmıyorumm

hımmm anladım canım bizde yaptırmayın demişti doktor...

Çocuklar yanımdaydı ama çok durmadım ben. 10,30-12,00 arası ordaydım.Küçüğün uyku saatine eve geldim canım.

anladım canım neyse artık alışmışsınız demekki bi günde biz buluşalım şöyle erken satte kahvaltıya buluşup öğleye döneriz.....

o kış 1 kez bile hasta olmamıştı çok ilginçtir..hiçç..:26:

yaaa ilginç. bizde ilk grip aşısı olduğumzu sene hastalanmamıştık oından sonraki senelerde de vurdurmama rağmen hastalık başlıyor ama aynı gün geçiyordu...

aynen nankör cnm,bak bugün yağmur yarında öyle olucakmış.Hayır evde 1 hafta temiz göreydim bari bu kadar eziyete:))

evet büyük şansızlık olmuş canım yaaa neyse artık sen sildin nasılsa.. haklarını kayabetti camlar :60: :60:

sağolun kızlar.Hemde ne ağlamak görmen lazımdı hemşireye bidakka bidakka şimdi dğil diye direndi 10 dk.akşamda uykusunda sayıkladı yavrum ne kadar kastıysa artık durun durun yapmayın diye :)Baktım yastığı almış yanımıza geliyor..
kıyamam ya... sıpa...
valla uyku havası ben zaten her daim uykuya hazırım sıkıntı yok yani:))
vay arkadaşım..ne güzel...kafan rahat hatunsun..ondan..:16::16:

BU sınavlara sadece 8.sınıflar giriyor zaten canım, 6-7.sınıfta sbs kaldırıldı, özel okulda okuyanlar girse de formaliteden olur, arkadaşımın oğlu devlet okulundaydı, puanı düşük geldi, o da özel sağlık lisesine binbir pazarlık yaparak 8500 TL ye kaydettirdi, bu sene daha 1.sınıfta, seneye kaç para isterler nasıl olur bilemiyorum. Bu arkadaşımın 2 çocuğu var bir de, 2.oğlu daha 2. sınıfa gidiyor, ona aynı koşulları sunabilecek mi bilmiyorum. Zor işler arkadaşlar bunlar yani, ne bileyim herşey onlar için diyoruz da, biz bizden geçiyoruz çalışmaktan-koşturmaktan.
temizlikte de kolay gelsin canım. Bu hafta yine iyisin ohhhh, darısı birgün bizlerin başına inşallah. Hiç ümidim de yok ama neyse.:26::26::26::26:

Back