günaydın kızlarrr
güzel bir hafta diliyorum herkese.
hafta sonu güzel geçti, annemler bizdeydi cumartesi günü, yemekte kaldılar. Dün de temizlikti- yemekte- yazlık-kışlık işleri derken yorucu geçti.
bugün büyük kızım sınavda kızlar, 3 ders bugün, 3 ders de yarın girecekler, dualarınızı bekliyorum. Allahım tüm sınava giren çocuklara zihin açıklığı versin, inşallah herkes gönlüne göre yerler kazansın.
anladım canım, evet haklısın, onlara moral vermek de güzel bişey.
günaydın canım,
sana da iyi haftalar.
günaydın kızlarrr
hafta sonu güzel geçti, annemler bizdeydi cumartesi günü, yemekte kaldılar. Dün de temizlikti- yemekte- yazlık-kışlık işleri derken yorucu geçti.
bugün büyük kızım sınavda kızlar, 3 ders bugün, 3 ders de yarın girecekler, dualarınızı bekliyorum. Allahım tüm sınava giren çocuklara zihin açıklığı versin, inşallah herkes gönlüne göre yerler kazansın.
yok üzmüyor artık oradaki yeni gelenlere yazıyorum bazen. benim 2,5 yıl oldu meleğim gideli. zaman hakikatten çareymiş bunu anlıyor insan. ilk zamanlar okurkende yazarkende ağlardım ama şimdi yenilere moral olsun diye birşeyler yazma ihtiyacı hissediyorum nedense.... onlar sanıyorki -bizde öyle sanıyorduk--hep canları o an gibi yanacak ama dünya işte mucize belki unutmuyorsun ama alışıyorsun sanırım....tuhaf bir şey anlatamadım ....
bende heyecanımı sizlerle paylaşıcam inşallah zelişşş bakalım hangimize önce bebiş gelcek....
Şimdiden hayırlısı olsun cnm,Allah gönlüne göre versin.Bizde sizin heyecanınızı mutlulukla paylaşıcaz burada inşallah:)
günaydın canım, aminnn, sağolasın.Günaydın cnm,kızına başarılar diliyorum.Hayırlısıyla güzel bir puan alır inşallah.Allah zihin açıklığı versin.
ah işte o sınav bizim sınavımız canım.iyi haftalar kızlar
benim kız 23ünde akşamüstü anneme gitmişti kuzeni orda diye (kardeşimin kızı gelmişti istanbuldan annemde kaldı ) ... 23-24 nisan tatildi..25 cuma okula gitmek istemedi bende göndermedimbugün ve yarında tatilmiş büyük sınıfların sınavımı varmış ne hala annanede yani çarşambadan beri gidip görüp eve dönüyoruz.. iyi tatil yaptı bu hafta :))
aminnnnnnnAllah zihin açıklığı versin canım:))
günaydın kızlarrr
iyi haftalar kızlar
benim kız 23ünde akşamüstü anneme gitmişti kuzeni orda diye (kardeşimin kızı gelmişti istanbuldan annemde kaldı ) ... 23-24 nisan tatildi..25 cuma okula gitmek istemedi bende göndermedimbugün ve yarında tatilmiş büyük sınıfların sınavımı varmış ne hala annanede yani çarşambadan beri gidip görüp eve dönüyoruz.. iyi tatil yaptı bu hafta :))
Ah ne güzel. Benim ki de gitse keşke. Tüm hafta sonu kardeşiyle kavga etti. Yoruldum onları ayırmaktan. En son dün akşam odasının kapısının üstüne kardeşinin adını yazmış giremez diye:)
günaydın canım, yaparsın, benim de bitmedi daha.Günaydın canım. Bizim de yapmamız gerekiyor artık yazlık-kışlık ayrımı. Önümüzdeki haftasonunun işi de belli oldu böylece:)
Kızına da başarılar dilerim canım, inşallah çok iyi geçer sınavları.
oğluşuna geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallah, canım kıyamam. İyi bari az kalmış canım.Bu haftasonu temizlikle geçti benim kızlar cumartesi komple temizlik ayptım.Camlar silindi tüller yıkandı,sandalyelerim deri krem çok kirlenmişti onlar silindi.Gardorapların üstü dahi temizlendi.Ben yukarı çıkıp aşağı inmekten dün dayak yemiş gibiydim bacaklarımın arkası bıçak kesiği gibi ağrıdı.Dünde bişey yapmadım bütün gün dinlendim.Oğlanı dr.götürdüm cumartesi akşamı kbb ye.Balgam vardı boğazında çok ,öksürük,iştahsızlık birazda ateş.Yoğun sinüzüt olmuş akıntısı çoktu.İğne verdi 6 tane 1 torbada ilaç.İğneyi duyunca başladı hüngür hüngür zaten.Akşamları iğne stresimiz var,alışamıyo iğneye bir türlü neyse 2 gitti kaldı 4..
hadi gözünaydın canım, darısı diğer beyannamelerin başına.Günaydın kızlar,
Çok şükür kurumlar vergisi, v.b. bitti. İşleri kolayladım. Geçen hafta hem işler çok yoğundu, hem de ben grip oldum. Hiç halim yoktu yani gelecek.
Hafta sonu da güzel geçti. Cumartesi bi arkadaşla buluştuk Form İstanbulda. Pazar günü de klasik yemek- çamaşır şeklinde geçti.
Dün 2,5 saat uğraştıktan sonra oğlanı uyuttum. Yemek falan yaptım, kek yaptım.Çok yoruldum tabi. Kendime çay demledim.
Tam kekimi, çayımı aldım bizimki ağlamaya başladı:)
Bu arada benim kız da 4 gün tatil var diye hiç ödev yada ders yapmak istemedi. Zorla biraz test çözdürdüm. 1 tane de hikaye okudu o kadar.
Allah razı olsun canımm, aminnn.Günaydın canım. Bizim de yapmamız gerekiyor artık yazlık-kışlık ayrımı. Önümüzdeki haftasonunun işi de belli oldu böylece:)
Kızına da başarılar dilerim canım, inşallah çok iyi geçer sınavları.
Çok yorulmuşsun canım ama temizliğin bitmiş ne güzel. Yanlız şu temizlik işi çok nankör ya. Ben geçen ay kadın tutmuştum. Herşeyi yapmıştı. Şimdi gör camları sanki 1 yıldır silinmemiş gibi. Bu ara yağmurlu geçti ya battı camlar. Gardolapların üstüde kesin toz tutmuştur yine.Bu haftasonu temizlikle geçti benim kızlar cumartesi komple temizlik ayptım.Camlar silindi tüller yıkandı,sandalyelerim deri krem çok kirlenmişti onlar silindi.Gardorapların üstü dahi temizlendi.Ben yukarı çıkıp aşağı inmekten dün dayak yemiş gibiydim bacaklarımın arkası bıçak kesiği gibi ağrıdı.Dünde bişey yapmadım bütün gün dinlendim.Oğlanı dr.götürdüm cumartesi akşamı kbb ye.Balgam vardı boğazında çok ,öksürük,iştahsızlık birazda ateş.Yoğun sinüzüt olmuş akıntısı çoktu.İğne verdi 6 tane 1 torbada ilaç.İğneyi duyunca başladı hüngür hüngür zaten.Akşamları iğne stresimiz var,alışamıyo iğneye bir türlü neyse 2 gitti kaldı 4..
hahaha alem bunlar ya,yazınca girmiyecek sanıyo yavrum.Kardeş oluncada böyle bir durum var dimi evden ayrılmak istemiyorlar.Etrafımda gördüğüm birkaç örnek böyle.
günaydın canım, yaparsın, benim de bitmedi daha.
Allah razı olsun canım, inşallah.
oğluşuna geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallah, canım kıyamam. İyi bari az kalmış canım.
oh ne güzel temizliklerini de yapmışsın, ben de dün öyle oldum, yorganları havalandırdım, çarşafları değiştirdim, kızların odasını değiştirdik derken, mahvolmuşum vücutta alışık değilya akşam ağrı kesici içip öyle yattım yani.
hadi gözünaydın canım, darısı diğer beyannamelerin başına.
Hepimizin aynı geçmiş canım, malum ev kadınlığı kolay değil, kekin de afiyet şeker olsun, hafta sonu olunca illa ki değişiklik istiyor insan değil mi?
günaydın kızlarrr
Aminnn.Evde çalış, işte çalış, ne olacak bizim halimiz bilemiyorum.
Allah inşallah emekliliğimizi güzel geçirmemizi nasip eder.
sağol canım, az önce aradı matematik çok zordu diyeAllah zihin açıklığı versin canım..
hoş geldin inay..hadi bakalım ne zaman geliyor bebişimizzzz..yok üzmüyor artık oradaki yeni gelenlere yazıyorum bazen. benim 2,5 yıl oldu meleğim gideli. zaman hakikatten çareymiş bunu anlıyor insan. ilk zamanlar okurkende yazarkende ağlardım ama şimdi yenilere moral olsun diye birşeyler yazma ihtiyacı hissediyorum nedense.... onlar sanıyorki -bizde öyle sanıyorduk--hep canları o an gibi yanacak ama dünya işte mucize belki unutmuyorsun ama alışıyorsun sanırım....tuhaf bir şey anlatamadım ....
bende heyecanımı sizlerle paylaşıcam inşallah zelişşş bakalım hangimize önce bebiş gelcek....
dualarım sizinle..inşallah başarıyla bitirmiştir.günaydın kızlarrr
ooo tatil uzun sizin..iyi haftalar kızlar
işler yoğun geçmiş..bu hafta ben ev işi yapmadım..yedim içtim yattım yuvarlandım..kocam da hafta sonu tüm gün çalıştı..gece de gelmedi..Günaydın kızlar,
Çok şükür kurumlar vergisi, v.b. bitti. İşleri kolayladım. Geçen hafta hem işler çok yoğundu, hem de ben grip oldum. Hiç halim yoktu yani gelecek.
Hafta sonu da güzel geçti. Cumartesi bi arkadaşla buluştuk Form İstanbulda. Pazar günü de klasik yemek- çamaşır şeklinde geçti.
Dün 2,5 saat uğraştıktan sonra oğlanı uyuttum. Yemek falan yaptım, kek yaptım.Çok yoruldum tabi. Kendime çay demledim.
Tam kekimi, çayımı aldım bizimki ağlamaya başladı:)
Bu arada benim kız da 4 gün tatil var diye hiç ödev yada ders yapmak istemedi. Zorla biraz test çözdürdüm. 1 tane de hikaye okudu o kadar.
hahahaha..yerim onu ben..çok şeker ya..Ah ne güzel. Benim ki de gitse keşke. Tüm hafta sonu kardeşiyle kavga etti. Yoruldum onları ayırmaktan. En son dün akşam odasının kapısının üstüne kardeşinin adını yazmış giremez diye:)
kıyamammmm..Bu haftasonu temizlikle geçti benim kızlar cumartesi komple temizlik ayptım.Camlar silindi tüller yıkandı,sandalyelerim deri krem çok kirlenmişti onlar silindi.Gardorapların üstü dahi temizlendi.Ben yukarı çıkıp aşağı inmekten dün dayak yemiş gibiydim bacaklarımın arkası bıçak kesiği gibi ağrıdı.Dünde bişey yapmadım bütün gün dinlendim.Oğlanı dr.götürdüm cumartesi akşamı kbb ye.Balgam vardı boğazında çok ,öksürük,iştahsızlık birazda ateş.Yoğun sinüzüt olmuş akıntısı çoktu.İğne verdi 6 tane 1 torbada ilaç.İğneyi duyunca başladı hüngür hüngür zaten.Akşamları iğne stresimiz var,alışamıyo iğneye bir türlü neyse 2 gitti kaldı 4..
ay bizim bilgisayar ne çekti öyle..hem abiden hem ediz den..kaç kez çöktü biliyor musun bu sebepten..dikkat edin..Çok yorulmuşsun canım ama temizliğin bitmiş ne güzel. Yanlız şu temizlik işi çok nankör ya. Ben geçen ay kadın tutmuştum. Herşeyi yapmıştı. Şimdi gör camları sanki 1 yıldır silinmemiş gibi. Bu ara yağmurlu geçti ya battı camlar. Gardolapların üstüde kesin toz tutmuştur yine.
Oğluşa da çok geçmiş olsun canım. İğneden korkması çok normal aslında. Ben bile bu yaşda kötü oluyorum iğneyi duyunca. İnşallah tamamen atlatırda tekrarlamaz.
Aynen öyle. Annem yalvarıyor ne olur gel bir gece de benimle kal diye ama gitmiyor. Bu ara kardeş kıskançlığı had safhada. Ama diğeri de rahat durmuyor.
Bilgisayarın kasası yerde.Ablasının odasına gidip bilgisayarın düğmesine basıp kapatıp kaçıyor sıpa.
Aminnn.
sağol canım, az önce aradı matematik çok zordu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?