Eeee tabiii okul olmayınca psikolojik olarak rahatlıyorlar sıpalar. İyi maşallah okumalar devam ediyor, bizim hiç ödevimiz yok, kendisi evdeki kitaplardan okuyup, 1-2 de test çözüyor şimdilik.
ana sınıfındayken var, ama geçen sene yapmadılar.
ay sorma çok isterdim inan ki, böyle dinip dört nala koştur koştur ama hayal olarak kalacak artık.
bu yaştan sonra cesaret edemem herhalde. Aslında köydeyken böyle 13-14 yaşlarında anneannemin eşekleri vardı, çok severdim eşeğe binmeyi, hele bir tane deli-dolu bi eşek vardı, bir tek ben binerdim
o yüzden bu hayalim o zamanlardan kalma, atlara heves ederdim, tabii anneannemlerin yoktu, olsaydı hiç kaçırmaz usta bir binici olurdum
neyse senn hayalin olabilecek şey ama inşallah yaparsınız canım, emekliliği bekleme bence.
evet canım sağol çok iyi geldi.
niye kız bi at binici olsaydım, yani hobi olarak, bir çiftliğimiz olsaydı, atlarımız-tavuklarımız-kedilerimiz-köpeklerimiz olsaydı, doğayla iç içe, hafta sonları gitseydik oraya, hatta siz de gelseydiniz tatile
olsa olsa olsaydı neler neler neler isterdik değil mi?
ayyyy seni çooooook iyi anlıyorum kız, gerçekten biz de bu durumu çoook yaşıyoruz. Ne yapalım, çocuklarımız mutlu olsunlar da, katlanacağız onlara, düşünsene gün gelecek o kahkaları da, gelmelerini de dört gözle bekleyeceğiz. Aslın da biz de onların kahkasına katılıacağız öyle zamanlarda, ama tabii her zaman halimiz olmuyor.