İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

anladım canım götür bakalım, araştır bize de haber verirsin.

yok canım biz de dini bayramlar dışında tatil olmuyor maalesef.

hayalimdeki iş :)))

sayfaya gireyim kızlar alakasız olacak ama bebek istiyorum yazayım diyordum bi geldim bebek konusunun üstüne :)))))

şaka mı kız bu tevafuk mu, bebek istiyon öyle mi, tam bebek konusunun üstüne gelmişin cidden.

Allah gönlüne göre versin canım.

hayalimdeki iş :)))

sayfaya gireyim kızlar alakasız olacak ama bebek istiyorum yazayım diyordum bi geldim bebek konusunun üstüne :)))))

aaa sendemi kızzz

ne zaman karar verdiniz yani ne zaman olacağını planladınız mı

başladınız mı yoksa çalışmalara hımmmm

anladım canım götür bakalım, araştır bize de haber verirsin.

yok canım biz de dini bayramlar dışında tatil olmuyor maalesef.

bugün hastaneyi aradım yapıyoruz aşıyı dediler ama fiyat vermediler özel aşıymış onu anladım detayları yazıcam size de...

Allah gönlüne göre versin canım.

Aminnnnn canım cümlemizin...

şaka mı kız bu tevafuk mu, bebek istiyon öyle mi, tam bebek konusunun üstüne gelmişin cidden.

ama geçen geldiğinde de bebek çalışmalarına başladığını yazmıştı ki..

sen kaçırmışsın sanıyorum canım benim

tamam canım bi git bakalım, neymiş, kaç paraymış?

ama geçen geldiğinde de bebek çalışmalarına başladığını yazmıştı ki..

sen kaçırmışsın sanıyorum canım benim

bende kaçırmışım yaaa şimdi duydum sevindim hakkında hayırlısı olur inşallah...

detayları bekliyoruz ..

ne yapıyonuz kızlarr, genelde öğleden sonraları kimse gelmezdi ama, işler ne alemde? canım sıkılıyo benim de hiç çalışasım yok.
gelin size çay ve püskevit ı:smarlayam

ne yapıyonuz kızlarr, genelde öğleden sonraları kimse gelmezdi ama, işler ne alemde? canım sıkılıyo benim de hiç çalışasım yok.
gelin size çay ve püskevit ı:smarlayam

aaa..çok sevinirim..piskevite bayılırım

öyle canım..
sen kaçta çıkıyorsun..

işlerimiz yoğun değil..hele cuma günü..

öyle oldu yaaaa bizim topik vardı oraya uğradım okudum falan sonra ordaki arkadaşlar hepsi dağıldıda paylaşacak kimse yok diye buraya yazayım dedim bi baktım konu tam benlikkk

aaa..çok sevinirim..piskevite bayılırım

öyle canım..
sen kaçta çıkıyorsun..

işlerimiz yoğun değil..hele cuma günü..
sizin yerinize de yedim içtim canım. 6 da çıkıyoruz.

öyle oldu yaaaa bizim topik vardı oraya uğradım okudum falan sonra ordaki arkadaşlar hepsi dağıldıda paylaşacak kimse yok diye buraya yazayım dedim bi baktım konu tam benlikkk
heeee iyi denk gelmiş yani, sizin topik hangisi ki?

heeee iyi denk gelmiş yani, sizin topik hangisi ki?

bizim topik üzücü biraz..sezeryan doğumda bebeğini kaybedenler topiği. herkes bebeğine kavuştu benim dışımda... bebeği olan yavaş yavaş terketti orayı . hatta topiği açan arkadaşımda bursadaydı sonradan tanıştık.. ozamanlar çok dertleşirdik sonra herkes dağıldı bi ben kaldım ... arada giriyorum ama yeni gelenleri tanımadığım için yazamıyorum..

hıııı anladım canım, hayırlısı olsun, ama seni üzmüyor mu o topik, boşver, yeni bebeği olacak, hamile kalmayı düşünenler topiğine gir, yeni heyecanını paylaş bence.

hıııı anladım canım, hayırlısı olsun, ama seni üzmüyor mu o topik, boşver, yeni bebeği olacak, hamile kalmayı düşünenler topiğine gir, yeni heyecanını paylaş bence.

yok üzmüyor artık oradaki yeni gelenlere yazıyorum bazen. benim 2,5 yıl oldu meleğim gideli. zaman hakikatten çareymiş bunu anlıyor insan. ilk zamanlar okurkende yazarkende ağlardım ama şimdi yenilere moral olsun diye birşeyler yazma ihtiyacı hissediyorum nedense.... onlar sanıyorki -bizde öyle sanıyorduk--hep canları o an gibi yanacak ama dünya işte mucize belki unutmuyorsun ama alışıyorsun sanırım....tuhaf bir şey anlatamadım ....

bende heyecanımı sizlerle paylaşıcam inşallah zelişşş bakalım hangimize önce bebiş gelcek....

Son düzenleme:
günaydın iyi haftalar..
cuma günü denetleme vardı uğrayamadım..

anladım canım, evet haklısın, onlara moral vermek de güzel bişey.

günaydın iyi haftalar..
cuma günü denetleme vardı uğrayamadım..
günaydın canım,
sana da iyi haftalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…