• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Benim oğlanda 2 kere geniz ameliyatı oldu.İlkinde 3 yaşındaydı 2.sindede 5.Güzel alamadıkları için nüksetmiş
geçmiş olsun cancazım, 2 kere canı yanmış oğluşun.
olsun menu karışık gibi gelse de yeter akşama..

makarna düşündüm ben de..sebzeli sos biz eşimle yapar yeriz..ama çocuklar asla ağzına sokmaz..sarımsaklı yoğurtlu yapabilirim o yüzden..bi de keş var bizim burlarda..onunla da yapabilirim..keşli makarna..

sebze burda var ama lezzetli değil be canımcım..zamanı geldiğinde bol bol alasım var..öyle özledim ki biberin domatesin tadını..

dün aldım domates..yemeğin yanına doğradımm..inan ki hiç tadı yok..saman gibi..rengi var kabuğu var ama tadı yok..

:10::10::10::10:
Burada tadı gelmeye başladı artık, havalar ısınınca, sebzeler de lezzetleniyo, salatalık falan çıktı, böyle taze taze özlemişiz de, güzel oluyo. Memleketimi bu açıdan çok seviyorum canım, herşey bol buralarda, tarım merkezi olunca.

Benim oğlanda 2 kere geniz ameliyatı oldu.İlkinde 3 yaşındaydı 2.sindede 5.Güzel alamadıkları için nüksetmiş
aaa..hay allah ım yaa...bak sen...
2. ye de gerek kalmış..
senin oğluşun çok sevimli ya..maşallah..hep güler yüzlü..

Burada tadı gelmeye başladı artık, havalar ısınınca, sebzeler de lezzetleniyo, salatalık falan çıktı, böyle taze taze özlemişiz de, güzel oluyo. Memleketimi bu açıdan çok seviyorum canım, herşey bol buralarda, tarım merkezi olunca.

eee çok şanslısınız o açıdan..bizim için de yiyin bol bol...
bize de gelir inşallah ..ucuz mu peki domates salatalık orda..

burda domates 2,5 tl en indirimde
salkım domates de 5.00 tl..en indirimde 3,5 olduğunu gördüm..ama indirim günlerinde yani..

evet sen çok şanslısın o açıdan herşeyin tazesi ve hormonsuzunu yeme şansına sahipsiniz ne güzel..

şu sıra kara para aşk var canım, bayağı bir enteresan konusu, yabancı dizi uyarlaması gibi zaten hiç yerli yapıma benzemiyor, tavsiye edebilirm. Bir de aile dizisi olarak Aramızda kalsın var, böyle günlük olaylar komik şekilde işliyorlar o var canım, benim baktığım bunlar.

Hımmm tavsiyeler için teşekkür ederim canım dikkate alıcam inşallah....

slm kızlar,23 nisan arifesi çabuk geçti bana bir baktım öğlen olmuş işlerle uğraşınca umarım akşamda hemen olur.Dün akşam annemler bendeydi yemeğe,haftasonundan yapmıştım 3-4 çeşit yemek beraberce oturduk akşam birde kayınpeder bende nisan başından beri bu cuma ameliyat olucak.Uyku hapnesi çıktı onda ağır kbb ameliyat yapıyomuş bu durumda küçük dili filan kesiyolarmış,bakalım nasıl olcak görücez.Dün akşam ilk defa benimki tek başına ödev yaptı kızlar babası sadece kontrol etti,matematikti ödevde doğruda yapmış ben gittiğimde bitmişti ödev.İnşallah böyle devam eder..

Canım baban için çokkk geçmiş olsun canımcım.. Oğluşa da bravo yalnız başına yapmış ödevini benimki işine gelirse yapar yapamadıklarını bırakıp "lütfen bana yardımcı olur musunun anne/baba" der istersen olma mümkün mü :60: :60: :60:

Biz oğlanla küçükağa ya takılıyoruz bu akşam var mesela.birde ben umutsuz ev kadınlarını seviyorum...Aramızda kalsınıda kaçırmıyorum tabi...

Ay ne güzel bir heyecandır o şimdi 23 nisan gösterisi..Ben ilkokuldayken inönü stadyumunda yapmıştık bir keresinde kostümler dikildi ayakkabılar alındı beyaz çorap ama şakır şakır bir yağmur sucuğa dönmüştük ama tamamlamıştık.Ailelerimizde tabi trübünden bizi alkışlıyor ya ne büyük mutluluktu hiç unutamam.İnşallah yarında hava güzel olurda çocuklar rahatça yaparlar gösterilerini.Resimleri bekliyoruz...

ay ya kıyamam ya...

evet ne bayramlardı o zaman..
sabahın köründe kalkılır..saçlarımızı annemiz tarar , örer sım sıkı

mis gibi giyinirsin ..sabahın soğuğunda yola çıkarsın ki stadyuma gidinceye kadar ancak sıra olunur . son hazırlıklar yapılır..

bi de illa ki yağmur çiseler..

bayılanlar olur ,ayılanlar olur..ne maceraydı be..ne çektin bee.:27::27::27:

Bizim zamanımızda evet belki de biz çocuk olduğumuzdan daha bir heyecanlı güzeldi sanki 23 nisanlar da... Her yıl illa bir gösterim olurdu yada koroda şarkılar söylemek şiirler, konuşmalar ahh ahhhhh çocukluğum...

bizim pazartesi akşamı favorimiz (eşimin favorisi ) karadayı
salı seksenler
çarşamba boş
perşembe güldür güldür
cuma boş..
cumartesi pazar survivor.

ehhh maşallah sizin haftanın çoğu akşamı doluymuş...

:26::26::26::26::26:

fıstığım benimi özledin bakınmışsın buralar :54::54::54::54::54::54:

evet haklısın...yok takılmıyorum da ..bu ne hız diye düşünmeden edemiyorum ..:27::27::27::27:

ne yemek yaptın ..

benim yemek yok akşama..

bi tek kabak yemeğim var ..sabah yaptım ,işe getirdim yedim..ama akşama o yemekten kimse yemez..kabak sevmiyolar ...makarna mı yapsam acep..

dün tavuk köftesi yapmıştım..yenildi bitti.:26::26::26:

Benimde hafta sonundan yaptığım yemeklerim var bu akşamı da geçiririz yarın zaten evdeyiz dışarda yenir ama perşembe ve cuma için yarın akşam hazırlarım birşeyler...

Benimde aklımda kabak ve taze fasulye var bu hafta geçen hafta sonu ıspanak, yeşil mercimek, çorba, sarma, börek, salata yapmıştım topluca...

aaa..hay allah ım yaa...bak sen...
2. ye de gerek kalmış..
senin oğluşun çok sevimli ya..maşallah..hep güler yüzlü..

eee çok şanslısınız o açıdan..bizim için de yiyin bol bol...
bize de gelir inşallah ..ucuz mu peki domates salatalık orda..

burda domates 2,5 tl en indirimde
salkım domates de 5.00 tl..en indirimde 3,5 olduğunu gördüm..ama indirim günlerinde yani..

sağol canımcım güler yüzlüdür benim oğluşum,sakindir.Seninki gibi bir dert bendede var sınıfta bir azılı var haftasonu oda doğumgünü partisindeydi ordada yetti benimkine vurmuş yüzüne bende görmedim o an baktım içli içli ağlıyo noldu dedim asrın vurdu dedi.Çocuğa çok sinir oluyorum vukuatlı herkese öyle ama anneside bir o kadar mahçup kadıncağız da bıkmış artık napacağını şaşırıyo.Sırf kadın için sustum gittim çocuğa neden böyle yapıyorsun ayıp değilmi falan dedim oda pişman oldu özür diledi ama benimki istemiyorum hep aynısını yapıyor diye içli içli ağladı içim gitti.Bizimkilerin ruhunda yok anacım azmanlık sakinler zarar vermezler kimseye üzülürler birine bişey olsa..

Canım baban için çokkk geçmiş olsun canımcım.. Oğluşa da bravo yalnız başına yapmış ödevini benimki işine gelirse yapar yapamadıklarını bırakıp "lütfen bana yardımcı olur musunun anne/baba" der istersen olma mümkün mü :60: :60: :60:

Bizim zamanımızda evet belki de biz çocuk olduğumuzdan daha bir heyecanlı güzeldi sanki 23 nisanlar da... Her yıl illa bir gösterim olurdu yada koroda şarkılar söylemek şiirler, konuşmalar ahh ahhhhh çocukluğum...

Benimde hafta sonundan yaptığım yemeklerim var bu akşamı da geçiririz yarın zaten evdeyiz dışarda yenir ama perşembe ve cuma için yarın akşam hazırlarım birşeyler...

Benimde aklımda kabak ve taze fasulye var bu hafta geçen hafta sonu ıspanak, yeşil mercimek, çorba, sarma, börek, salata yapmıştım topluca...
Ewett sensizz hayat bir hiççç :14:

Bende yapmıştım pazardan onları yeriz bu akşamda taze fasülyem var,kıymalı semiz otum var,pırasam var hep yeşillikten gittim bu hafta ha birde fırında beşemel soslu karnıbahar yapmıştım ondanda azcık var...birde cacık yaparım yanına ohhh misss.

sağol canımcım güler yüzlüdür benim oğluşum,sakindir.Seninki gibi bir dert bendede var sınıfta bir azılı var haftasonu oda doğumgünü partisindeydi ordada yetti benimkine vurmuş yüzüne bende görmedim o an baktım içli içli ağlıyo noldu dedim asrın vurdu dedi.Çocuğa çok sinir oluyorum vukuatlı herkese öyle ama anneside bir o kadar mahçup kadıncağız da bıkmış artık napacağını şaşırıyo.Sırf kadın için sustum gittim çocuğa neden böyle yapıyorsun ayıp değilmi falan dedim oda pişman oldu özür diledi ama benimki istemiyorum hep aynısını yapıyor diye içli içli ağladı içim gitti.Bizimkilerin ruhunda yok anacım azmanlık sakinler zarar vermezler kimseye üzülürler birine bişey olsa..

hıımmm .kıyamam kuzuya..aslında bi vursa devırır senın oglan .boylu poslu maşallah..
böyle arsızlara denk gelıp konuşma fırsatını bulursan öğretmeniyle ve okul müdürüyle konuşacagımı söylüyorum..bir daha sakın diyorum.
napayımm

zelişş hoş geldınnnn

Sağol cnm bizim oğlan kbb lerde büyüdü zaten alıştık artık.Kulaktan muzdariptik tüp takıldı ameliyatta bademcik alındı 3 yaşındayken.halen her sene orta kulak oluruz ama bu sene :nazar::nazar:diyeyim 1 defa olduk hafif atlattı.

Ewett sensizz hayat bir hiççç :14:

yaaaaaaaaaaaaaaa

kız sende benim için çok değerlisinnnnnnnn :29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

Bende yapmıştım pazardan onları yeriz bu akşamda taze fasülyem var,kıymalı semiz otum var,pırasam var hep yeşillikten gittim bu hafta ha birde fırında beşemel soslu karnıbahar yapmıştım ondanda azcık var...birde cacık yaparım yanına ohhh misss.

hımmm senin yemeklerde çok güzelmiş evet bende pırasa alabilrim biraz çok yenmiyor ama ben seviyorum oğluşumda yer benimler....

Sağol cnm bizim oğlan kbb lerde büyüdü zaten alıştık artık.Kulaktan muzdariptik tüp takıldı ameliyatta bademcik alındı 3 yaşındayken.halen her sene orta kulak oluruz ama bu sene :nazar::nazar:diyeyim 1 defa olduk hafif atlattı.

bizde de oldu canım ya, anlatmışımdır daha önce %30 duyu kaybı varmış sıvı birikmesinden dolayı ameliyat oldu hem tüp takıldı hem de genizeti alındı bu ara bir kontrole götürmem laızm bakalım belki haftaya gideriz....

bizde de oldu canım ya, anlatmışımdır daha önce %30 duyu kaybı varmış sıvı birikmesinden dolayı ameliyat oldu hem tüp takıldı hem de genizeti alındı bu ara bir kontrole götürmem laızm bakalım belki haftaya gideriz....

Sizede geçmiş olsun cnm,bizimkiler böyle demek evet kontrol şart yazın 1 kere kışın 1 kere bir derdi olmasada.Ben yarın için Rivada su kenarında kahvaltı kuponu aldım,bakalım hava bugünkü gibi olacakmış tadını çıkarırız artık daha öncede gitmiştim hoşuma gitti bayağa huzurlu kuş sesleri orman dere kenarı tavsiye ederim...

hıımmm .kıyamam kuzuya..aslında bi vursa devırır senın oglan .boylu poslu maşallah..
böyle arsızlara denk gelıp konuşma fırsatını bulursan öğretmeniyle ve okul müdürüyle konuşacagımı söylüyorum..bir daha sakın diyorum.
napayımm

zelişş hoş geldınnnn

Hoşbuldun canımmmmm

Bizde de oldu bu vakka geçenlerde 1 ay filan oldu, serviste ve sırasında sıkıştırmış çocuklardan biri vuruyormuş. Neden vuruyor oğlum diyorum bilmiyorum sataşıyor bana diyor, ben onunla oynamak istemiyorum diyor böyle şeyler işte.

Babamız tabi hemen sende ona yap o sana ne yapıyorsa demeye başladı Allahtan oğluş her şeyi bana onaylatır doğrumu diye de bu sayede yapmamıştır :60:

Öğretmene söyle dedim öğretmen kendi aranızda çözün bana şikayetle gelmeyin diyormuş, bende dedim ki git müdür yardımcısına yada müdürün odasına söyle dedim. Bir defasında anlatıyordu ben bugün müdür odasına gittim diye ama devamını hatırlamıyorum şimdi babasına anlatıyordu ben ondan sonra sormadım ama oğluşdan da şikayet kesildi dur bakalım sorayım bu akşam ama devam etse söylerdi mutlaka...

Haa birde sana zarar verirse yarın babama söyleyeceğim okula gelecek diye söyle dedim...

Hangisini yaptı hangisi işe yaradı bilmiyorum açıkçası :60:

Sizede geçmiş olsun cnm,bizimkiler böyle demek evet kontrol şart yazın 1 kere kışın 1 kere bir derdi olmasada.Ben yarın için Rivada su kenarında kahvaltı kuponu aldım,bakalım hava bugünkü gibi olacakmış tadını çıkarırız artık daha öncede gitmiştim hoşuma gitti bayağa huzurlu kuş sesleri orman dere kenarı tavsiye ederim...

bir link versen canım inceleyeyim bende hemen :27::27::27::27::27::27::27:

napayımm

zelişş hoş geldınnnn

Boy Pos var ama azmanlık yok,zarar verene karşılık veriyo vermesine kendi çapında ama yine onlarınki gibi olmuyıo bu sefer içleniyo çok duygusal benimki bir erkek çocuğuna göre fazla.Geçen face yayınlamıştım ya şiir okurken akşam eşime açtım telden seyrettiricem hemen tepki gösterdi kısın onun sesini dedi gitti odasına kapattı kendini gittim hemen yanına gözler dolmuş oğlum niye üzüldün dedim çok güzel okudun dedim babası geldi aferin oğluma gurur duydum dedi ama bizimki takıldı biraz diye takmış kafaya,öyle işte neyse aldık gönlünü..

Boy Pos var ama azmanlık yok,zarar verene karşılık veriyo vermesine kendi çapında ama yine onlarınki gibi olmuyıo bu sefer içleniyo çok duygusal benimki bir erkek çocuğuna göre fazla.Geçen face yayınlamıştım ya şiir okurken akşam eşime açtım telden seyrettiricem hemen tepki gösterdi kısın onun sesini dedi gitti odasına kapattı kendini gittim hemen yanına gözler dolmuş oğlum niye üzüldün dedim çok güzel okudun dedim babası geldi aferin oğluma gurur duydum dedi ama bizimki takıldı biraz diye takmış kafaya,öyle işte neyse aldık gönlünü..

ayyyy kıyamam canım yaaaa içim bir tuhaf oldu, benim oğluşda balık burcu hemen doluverir gözler seninkinin burcu nedir...

Zelişşş zaman geçmiyiiii ya :ssz:

kızzz 1 saat kaldı bu akşam pantolon almam lazım lili yaaaaaaaaaa

nerden baksam artık kot alsamda olur yarın için bakıyorum kızzzzzz

vialanda gitsen geç evde oluyorum zaman kalmıyorum napsam bilemedim yaaaaa

Back