• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Ama bluzu içine sokmucam ki..
Kemer gözükmez zaten..
Bluz pantalonun içine sokulacak cinsten değil...
Hoff bakıcam artık...
Sende var mı fuşya renklerde veya toz pembe veya pudra renklerinde babett :1:

var toz pembe babet tarzında az topuklu bir ayakkabım var şekerim yarın belkim bende onu giyerim

bende ayakkabı sende bluz varrrr :60: :60: :60: :60:

yakın olsak verirdim sana kızzzz :27::27::27::27::27::27:

baktım şimdi canım inceledim ama baya bir uzak nerdeyse 50 km git gel 100 km bir cumartesi gününü tamamen ayırmak lazımm

evet ama doğası bir harika geçen mayısta gitmiştik biz oğlanla paintboll da oynadı çok eğlenmiştik.Atv de kiralayabiliyorsun zevkli oluyo.Bir haftasonu için aklında bulunsun...

var toz pembe babet tarzında az topuklu bir ayakkabım var şekerim yarın belkim bende onu giyerim

bende ayakkabı sende bluz varrrr :60: :60: :60: :60:

yakın olsak verirdim sana kızzzz :27::27::27::27::27::27:

Offff çok kıskandım o ayakkabınınn sende olmasına şu an :84:

evet ama doğası bir harika geçen mayısta gitmiştik biz oğlanla paintboll da oynadı çok eğlenmiştik.Atv de kiralayabiliyorsun zevkli oluyo.Bir haftasonu için aklında bulunsun...

heheee yazdım kenara eminim çok eğlenceli olur doğası filanda çok güzel görünüyor canımm, gideriz bizde bir gün, size de şimdiden iyi eğlenceler...

Bu aradaaaaa biz ne zaman buluşucazzzzzz :36::36::36::36::36::36::36::36::36:

aaa..hay allah ım yaa...bak sen...
2. ye de gerek kalmış..
senin oğluşun çok sevimli ya..maşallah..hep güler yüzlü..

eee çok şanslısınız o açıdan..bizim için de yiyin bol bol...
bize de gelir inşallah ..ucuz mu peki domates salatalık orda..

burda domates 2,5 tl en indirimde
salkım domates de 5.00 tl..en indirimde 3,5 olduğunu gördüm..ama indirim günlerinde yani..
canım ben pek domatese para vermem, ehem ehem:52::52: görümcemin serası var da sağolsun, gittikçe toplar geliriz.
burda 1 tl ye düşmüştü sanırım bir ara domates, şu an ne kadar bilmiyorum, çeriyi de 2,5-3 civarı alınıyor. Yerim canım sizin için de bol bol yerim, lafımı olur.:27::27:

evet sen çok şanslısın o açıdan herşeyin tazesi ve hormonsuzunu yeme şansına sahipsiniz ne güzel..
Evet canım öyleyüz çok şükür.

Sağol cnm bizim oğlan kbb lerde büyüdü zaten alıştık artık.Kulaktan muzdariptik tüp takıldı ameliyatta bademcik alındı 3 yaşındayken.halen her sene orta kulak oluruz ama bu sene :nazar::nazar:diyeyim 1 defa olduk hafif atlattı.
Geçmiş olsun canım yaa, tüp ne oluyo ki? İnşallah olmaz bir daha.
Ben de kulak mantarından muzdaribim, senelerdir çekerim, doktora gidiyorum 1-2 ay iyileşir gibi oluyo, sonra hooop aynen devam, çok sinir bir durum yaa, deli gibi kaşıntı tuttu mu:47::47:

Back