- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
dün ortak sınav oldular habire oluyolar anlamadım :) 45 sorudan 8 yanlış yapmış.. bakınca bildiği şeyler böyle olunca daha çok üzülüyorum...
23 nisana kıyafet aldırdı öğretmen geçen yılda almıştık o daha pahalıydı hiç sormuyorlar alalımmı napalım bayram kutlasınlar tabi istiyorum ama herkes alamayabilir düşünmemişler hiç...24ü çocuklara tatil dimi bnde 24-25 te izin alıp 25inde de kızı yollamayıp istanbula kardeşime kaçma planlarım var ama bakalım...
beslenmeyede ben sucuklu tost falan koymuyorum kokar diğer çocuklara diye arkadaşı getiriyormuş benimkide hayatında sucuk görmemiş gibi istiyor arkadaşını anlatıyor ballandıra ballandıra
canımcım eğer arkadaşı getiriyorsa ben koymanı tavsiye ederim..neden senin kızın da canı çeksin..ben koyuyorum tost oğlana..bazen sucuk da koyuroum..bazen sadece peynirli yapıyorum..çünkü başka çocuklar yiyor zaten..bi de kantinden alıyorlar..daha bol ketçap daha bol mayonezli..aka aka yiyorlar yani..neden sen koymuyorsun..bu sefer de istedim ama annem tost koymadı diye mi düşünsün...zaten içindekini kimseler görmez ki..sucuk mu var ne var...peynirle birlikte yapışıyor tost birbirine zatii