- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
canım 8 yanlış yine de iyi..inşallah hiç yanlışsız yapar çocuklarımız.
23 nisanda bizimde folklor oynayacaklar sınıfça. biz sınıfa bu sene geçtiğimiz için
geçen sene dikilmiş kıyafetler. benim oğlan ve bir kaç kişinin yeni dikildi.
oyunlarda öğretmenimiz saz çalıp için kendisi söylüyor öğrencileri oynuyor..
ayyyy ne güzel yaaaa
Kendi ilkokulda ki öğretmenimi anımsadım oda kendisi saz çalar bizde koroda şarkı söylerdikkk
nolurdu sanki hep çocuk kalsaydık
Vatan caddesinde sadece 29 ekimlerde kutlama oluyor diye biliyorum ben.Öğrenirsem yazarım.Bende okula gitmicem bu 23 nisanda.Geçen yıl sıcağın altında velilerle tartışarak geçti,çocukların önüne geçiyorlar sanki onların bayramı ya çok sinir olmuştum geçen yıl çocuklar hep arkada kaldı birde bizim okul 3 okulla birleşti çok kalabalık yani hiç gerek yok o izdihama ve sinirlerimi bozmaya.belki oğlanı darıca hayvanat bahçesine götürürüz.Okuldan kağıt vermişler dün darıcaya gezi 30 tl velide giderse 30 tl. ben kendim götürmek istiyorum o yüzden göndermicem sanırım..
hımmm doğrudur canım bizde 2 9ekimde gidedik de ne bileyim belki 23 nisan da da yapılıyor mudur acaba diye düşündüm.
Darıcaya gitmek güzel fikir ama o gün çok kalabalık olabilir hem trafik hem hayvanat bahçesi...
Geçen hafta sonu pazar günü evden hazırlandık Emirgan korusuna gideceğiz dedik ki çıkmadan önce bir tarfiğe bakalım iyi ki de bakmışız inanılmaz bir trafik var sonra vazgeçip Pierlotiye gittik..
Pazartesi günü buradan bir arkadaş anlatıyor onlarda Emirgana gitmişler tam 4,5 saat trafikte kalmışlar o yüzden bakmak lazım çıkmadan...