Günaydın kızlar....
Dün akşam eve bir gittim oğluşun ateşi çıkmaya başlıyor, hemen yemek yedirdim ateş düşürücü verdim. Ödevi yoktu ama babayla çalışmışlar hayat bilgisinden biraz biraz da matematik.
Yeni hikaye kitabı yine gelmedi... ama ateş öncelikli konumuz olduğu için bu gümbürtüye gitti
Ben tam duş aldıracaktım ki babamız gelip kliniğe götürelim dedi ben evde kaldım çünkü akşam 8:30 gittim zaten eve çok feciz trafik vardı burada...
Onlar doktora gidip geldiler bende yemek yaptım.. Ateş için iğne yaptırmış babası ben olsam yaptırmazdım... Ama sonrasında iyiydi anne ben iyileştim televizyon izlesem biraz dedi.. Kıramadım tabi...
Dün akşam uzun zamandır yapmadığım bir şey yaptım kucağıma aldım oğluşu yatırdım küçükken söylediğim ninniyi söyledim, kokladım... ama o kadar büyümüşki artık mümkün değil sığamıyor kucağıma.... Çok duygulandım zaten bebekken de ağlardım ninni söylerken... Delimiyim neyimm bilmiyorum... Sabah geldim pc den de açtım ninniyi dinledim... Burnumun direği sızlıyor şuan...
Bakın size de link vereyim biliyorsunuzdur zaten...
http://www.youtube.com/watch?v=eGZLW64-CTc Akaşm pek zaman kalmadı ders çalışmaya ama az olsa baktım biraz malum sınavlara da bişey kalmadı...