İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

amin... kızıma bakan komşum çok iyi bir insan ... ama bir ara 2 bekar erkek kardeşi de onda kalıyordu çok tedirgindim.. aslında çok iyi çocuklardı ben bile gitsem rahatsız olmayayım diye diğer odaya geçerler falan ama insan tv de en yakınından bile olan şeyleri duyunca çok korkuyor paranoyak olmuştum bi ara... Allaha emanet hepimizin yavrusu...
Çocuk yuvası konusuna gelince yiyecek almadıklarını duymuştum. Hatta aileden olmayanları hiç almıyorlar.

evet canım kısmet belgi bir gün gideriz.

günaydın canım geçmiş olsun tekrar.birazda dinlensin çocuklar bugün yapar nasıl olsa..
evet canım sağolasın.

nasıl salı akşamı kız, çarşamba günü okula gitmedi mi, yani dün ödevi yok muydu? 2.yarıldan beri 37 kitap süpermiş.

he he he, canım kahvaltı tabakları oluyorya, al onlardan hepsini içine koy, sabahları çıkarır çıkarır koyarsın önüne Valla benimkiler doğru düzgün yemezler bile, keşke öyle isteseler de yapsak, süt ısıtırım misal 2 saat söylenirler, süt içmicem, etmicem diye. Beslenme alışkanlığımız çok kötü bizim de maalesef, özellikle sebze yemekleri olsun, kuru fasulye nohut olsun yemez benim kız. Nerde kilo aldırcak şey varsa onları yer.

tabi cnm doğru söylüyosun,öyle bir ortamdayız ki artık güven duygusu sıfır yani herkese.Tedbirli olmak lazım her an.Benim eşim çok rahattır mesela onun rahatlığı deli ediyor beni bazen.Avm ye gideriz mesela çocuk wc ye gidecek hadi sen git gel biz burdayız diyor.Çok kızıyorum eşime her türlü insan var artık şu çocuğu yalnız bir yere gönderme.Vay efendim alışsınmış,kendine güveni gelsinmiş,artık devirin değiştiğini anlatamıyorum ona...O kadar haber çıkıyo yok unutuyo adam.

oo nerde biz de öyle kahvaltı yaptıramıyoruz ki..zaten ballı ekmek yedimi doyar ki benim oğlan..ne sütü, yumurtası, peyniri , zeytini..hayatta yiyemez...peynir yemiyoz zaten..sevmiyor ..

yiyeceğinden değil oda hemen kalkınca zor yiyor ama işte ötekiler kahvaltı sayılmıyormuş o yüzden öyle demiş öğretmene :)) kadında artık ne düşünüyor benim hakkımda şuan bilmiyorum :)))

Ahhh ah yok mu o erkekler, hepsi aynı canım. Zaman gerçekten çok kötü, Allah herkesin çorunu çocuğunu bu köülerden korusun inşallah.

Dün öğretmen rahatsızdı rapor almış o yüzden gitmediler okula cnm...

haklısın canım..
ben de çocuklarla avm ye gidiyorum..ediz i bayanların wc ye sokuyorum..emir bay tarafına gidiyor..yanımızda erkek yok..

biraz bekliyorum eğer geç kalırsa çook huzursuzlanıyorum

eğer şimdi çıkmazsa bi adam çevirip içeriye bakar mısınız diycem derken çıkıyor emir..yani koca koca adamlar wc de...in midir cin midir..Allah karşılaştırmasın.
evet in ay haklısın..yollamak istememen çok normal..ne kadar efendi başı önünde gezen tip varsa sapık çıkabiliyor yani..o belli olmaz ki dışarıdan..içinde varsa o canavar :26::26:

sen boş ver ..kimin ne düşündüğü önemli değil..ben olsam öğretmeninin ne düşündüğünü takmazdım ki hele kahvaltı konusunda..

Allaha emanet tüm çocuklarımız..

benim çocuklar her şeyi yer ayırım yapmazlar çok şükür.

kesinlikle haklısın canım..devir değişti kimseye güven yok.erkekler çok ince fikirli olmuyor malesef.

emir büyük değil nasıl olsa bayanlar tuvaletine girsin. benim oğlanı ben öyle yapıyorum şimdilik :))

çok huzursuz olduysan öğretmeni ara istersen.

emir büyük değil nasıl olsa bayanlar tuvaletine girsin. benim oğlanı ben öyle yapıyorum şimdilik :))

canımcım emir girmek istemiyor artık bayan wc ye..

bir kaç kez yanında babası varken büyüklere gitti..ve artık gacıları istemiyor...

Dün öğretmen rahatsızdı rapor almış o yüzden gitmediler okula cnm...
anladım canım, 2 gün tatil ohhh ne güzel oğluşa.

fadimecim annene geçmiş olsun...
sağol canım.

çok şanslısın canım, ne mutlu sana. Benim büyük de bayağı bayağı yiyor da, ufak da sıkıntı çok, bir de 2 kapılı olunca, anneannede atıştırmış oluyor mesela, e o zaman ne yedireceğim?
annem bir de her istediğini yapar, kilosu varmış,yokmuş önemli değil yesin dursun, tosun-tombalak yaptı kızımı yaa, çok üzülüyorum aslında. Akşamları bari yürüyüş yaptırayım diyorum fırsat bulunca.

Son düzenleme:

genç kız olunca vermek isteyecek kiloyu bu seferde zor olacak şimdiden önlem alman lazım.

Sende çok haklısın ama baba da haklı canım, Çocukları koruma içgüdüsüyle hareket ediyoruz bizi buna çevre şartları zorluyor ancak kendimize bağımlı çocuklar yetiştiriyoruz bu illaki özgüven alanında sorun olacaktır. ama işte diyoruz ki başına bir şey gelmesindense varsın diğer türlü olsun...

Biz AVM de gezerken veya bir yerde oturup yemek yerken filan bırakıyoruz oğluşu mümkünse gözlem alanımız dahilinde değilse sık sık kontrol ederek oynamasına müsaade ediyoruz..

Hatta geçen hafta buluştuğum lili varya çok şaşırdı benim oğlanla onunki el ele tutuşup gezdiler tabi sürekli kontrol ettimm

boşverrrr canım yaaa çok takılma bence ama öğretmenle konuştuğunuzda anlatırsın istersen kızının düşüncesini...

Ahhh ah yok mu o erkekler, hepsi aynı canım. Zaman gerçekten çok kötü, Allah herkesin çorunu çocuğunu bu köülerden korusun inşallah.

aminnn canımmmm

heehee son zamanlarda bizde de var bu, kadınlar tuvaletine girmek istemiyor benimki de, yalnız olsak da bende aynı sen gibi kapıda bekliyorum onu olmadı gidip kapı önünden sesleniyorum valla napim yani pek hoş görünmediğinin farkındayım ama benim oğluş suyla oyuna başladımı dünyayı unutuyor

benimki de öyle çok şükür ama yedikleri neresine gidiyor bilmiyorum, hiç belli değil yediği, kemikleri sayılıyo nerdeyse yaaaaa, gerçi kilo sağlık göstergesi değildir ama hakikaten düşünüyorum yani hiç mi yaramaz yediği çocuğa ama çok hareketli onunda etkisi büyük... Boyuda yaşına göre üst sınıra yakın o da etkiliyor...

giriyorsa en güzeli gözünün önünde olur canım...

hehehe..ben de sesleneyim bari bi daha ki seferee

senin oğlan hareketli sanırım zeliş..ondan kemikleri sayılıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…