İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

takvime bak bir daha çok erken tatil moduna girmişsin
hafta sonu dolu geçmiş maşallah..

sağol iyiyim canım..işler çok..
akşam yemek hazırlamadım bişiler yaparız artık..
siz yinede gelin canım benimmmm..

evet zeliş ..bi sağlık ocağını arayıp sormak lazım he...
eğer yapılıyorsa yaptıralım..Allah korusun..

Az evvel hemşire bir arkadaşı ziyaret ettim onunla konuştuk

normalde aşılar 5,5 yaşında bitiyor 7 yaşında tekrar başlıyor dedi

yani bazı aşılar 5 yıl sonra tekrarlanması gerekiyor dedi

sanırım kendi doktorumuza götüreceğim oğluşu uygun bir zamanda

bu konu önemliii

takvime bak bir daha çok erken tatil moduna girmişsin
hafta sonu dolu geçmiş maşallah..

sorma canım yaaaa

23 nisan haftaya zannettim seviniyorum birde

hoşbulduk kızlar,sizden ricam sizde dr larınıza danışsanız ve bilgiyi paylaşsanız bizimle..birde eczanede bu aşı 152.tl dedi dr.bu ilacı dr yazıyor eczaneden alıyosunuz.yada özel hastanede ilaç varsa direk yapılıyor.5 yaş üstü tek doz yapılıyomuş.daha küçüklere 2 doz halinde yapılıyomuş.görümcemin kızı yaptırmış hiç bir yan etkiyle karşılaşmamışlar..küçükken yaptırdığımız aşılardan değilmiş..bende ayın 27 sinde pskyatri druna bir danışcam malum ilaç kullanıyoruz.bu aşıyı yaptırmamızda bir sakınca varmı diye..ona göre yaptırmayı düşünüyorum.bütün okul hayatı boyunca olsun,kalabalık ortamlarda olsun kapabileceği enfeksiyondan koruyucu bir aşıymış..bildiklerim böyle kızlar sizin drlar nediyo bir sorsanız..

canım doktorunla görüşünce bizi bilgilendir.devlet yapmıyor sanıyorum demi bu aşıyı

ben düşünmedim yaptırmayı ama ..siz yaptıracaksınız sanıyorm

canım hoş geldin

sen hangi aşıdan bahsediyorsun canım

pnomokök mü

ben bu hafta götüreceğim heralde doktora yaha haftaya iş durumuma bağlı o zaman yazarım buradan da

canım doktorunla görüşünce bizi bilgilendir.devlet yapmıyor sanıyorum demi bu aşıyı

ben düşünmedim yaptırmayı ama ..siz yaptıracaksınız sanıyorm

tamam canım yazarım zaten burdan...

ben de düşünmüyorum arkadaşlar yapıtrmayı, ne bileyim gerek var mı ki gerçekten?

yemeğimi de yedim geldim, yoğurt çorbası-taze fasulye-patates salatası-domates -biber, offff çok tok hissediyorum kendimi.
şimdi de çay zamanı, gelin çay ısmarlayayım size.

kız sabahtan beri yazışıyozya, karıştırdın mı acep? aç mısın canım, gel yemek ısmarlayayım?

Son düzenleme:
canım zaten öyle bir eğitim sistemi olsa, çok şeyi baştan hallederdik belki, ama bakın burda bir arkadaş diyor ki, üniversite sınavları kalkacakmış, okuldaki notlarına göre gideceklermiş üniversiteye. Ne derece başarılı olunur, fayda sağlar mı bilmiyorum ama şimdiki sistemde çocukları yarış atı yaptığımız bir gerçek maalesef. Bu yıl mesela biz o kadar stres olduk ki, yani ben oldum, kızımda da biraz var, ama herkes kendine göre bir liseye sınavsız girebilse, bu sıkıntıları hiç yaşamayacaktık. Ne diyeyim hakkımızda hayırlısı, çocuklarımız için en iyisi hangisi olacaksa o olsun inşallah.

Son düzenleme:
hoş geldin canımcım..bu sayfayı okursan anlaşılır canım..son zamanlarda konuşulan bi aşı bu..

nasılsın..iyi misin..kızın nasıl..özlettin kendini

iyiyim canım hep gelemiyorum gelince de böyle anlamıyorum bir şey :) kızım iyi sağol üstten bir dişi çıktı ama bi mutlu bi mutlu neden anlamadım:)) 23 nisana hazırlık bir şeyler yapıyorlar ama tam detayı bilmiyorum okulda kermes falan olcakmış projeler var bitki yetiştirecek tohumla aklıma bir şey gelmedi balkonda maydanozum vardı ekmiştim onu göndereyim diyorum birde yemek yapılacakmış yemek demiş ama poğaça gibi bir şey olsa çocuklar rahat yerdi ay bilmiyorum yetişemiyorum hiç bir şeye :))))

aşı pnömokok ben yaptırmamıştım ozaman devlet yapmıyordu sağlık ocağında hemşire kuzenimiz var sorduk hiç gerek yok demişti pnömokok = zatürre aşısı
diğer aşıyı duymadım görmedim bilmiyorum

sorma canım yaaaa

23 nisan haftaya zannettim seviniyorum birde

seni okuyunca bende bi heyecanlandım sorma :))))))

kız sabahtan beri yazışıyozya, karıştırdın mı acep? aç mısın canım, gel yemek ısmarlayayım?

evet emme sonra bi gittin bi taa gelmedin ..ondan dedim
dün akşam survivordan kim gitti

evet emme sonra bi gittin bi taa gelmedin ..ondan dedim
dün akşam survivordan kim gitti

burdaydım aslında hep de, okudum aşılar falan takipteydim. Berna elendi canım diskalifiye olmuş, akşam bakmadım da, az önce internette gördüm, berna ile sahra kavga etmiş, berna sahraya vurduğu için diskalifiye olmuş.

sen de mi brütüs 23 nisan da tatilsin bizim yerimize de yapıverin gari tatil, biz burdayız çünkü.
kız alemsiniz diş çıkınca mutlu mu olunurmuş, benimkinin 4 dişi çıktı, ama doktorlar çekti hep, son 1 tanesini kendi çıkarttı, o kadar sallanıyodu ki, elinde kaldı.

arkadaşlarınınki çıkmış bununkiler geç çıktı diye ağlayacaktı neredeyse alttakiler çıktı yerine geldi üstten ilk çıktı ama pek sevindi aralarında vardır herhalde bir sebebi biz anlamıyoruz büyüdüklerinin ispatı gibi görürler belki:))))

aaaa, sizin ilk önce alttakiler mi çıktı, bizim üstten başlıyo çıkmaya

heeee...tamam canım

survivorda o kısmı izledim..berna gitti ama eleme de kim gitti onu bilmiyom...sahra gitsin istiyom

ana..kız doktora ne gerek var...neyse biri elinde kalmış barii

aaaa, sizin ilk önce alttakiler mi çıktı, bizim üstten başlıyo çıkmaya
bizim de önce alttan çıkıyor..şimdiye kadar 6 dişi çıktı..alttan 4 tane üstten 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…