Günaydın kızlarrrrrr
Nasılsınızzz dünde uğrayamadımmm
Sayfalar ilerlemiş belki sonra dönüp okurum işlerden fırsat bulabilirsemmmm
Hafta sonuna 4 gün kaldı60:
Bitmez böyle sayarsam bu hafta ama napayım yaaaa bir an evvel bitsin önümüzdeki hafta çarşamba da tatil ohhh misss valla....
Dün akşam ödevi yoktu benden önce yapılmıştı sanırım yardımcı kitaptandı, ben gidince okuma yaptık biraz o kadar
Benim sınavım yaklaştı ya o yüzden kendim ders çalışayım biraz dedim eh işte biraz biraz çalışmaya çalıştım....
Hafta sonu çok keyifliydi gezdik yine bol bol hatta demiştim ya buradan arkadaşla buluştuk onunda oğlu var keyifliydi yeni, çocukları oyun parkına götürüp kendimiz atladık çarpışan arabalara
Çok da dersimiz vardı hafta sonu eve her girişimizde doğru masanın başına ödev yapmaya yollandık resmen...
Kızlar sizler neler yapıyorsunuz...
Dilekciğim oğlun düzeldimi, cumada yoktun tatil iyi gelmiştir size de...
Fadime kızlar nasıllll koçla ilgili çalışmalar nasıl gidiyor...
canım özlettin kendini.
derslerine çalış .haklısın az kaldı
oğluşum iyi canım..
23 nisana az kaldı ..onu iple çekiyoruz.
ediz kostüm giyecekmiş..yöresel kıyafet giyceklermiş..bi de fotografçı gelcekmiş..45 tl istediler..
daha 15 gün önce fotografçı gelmişti.para vermiştik oysa..ama bu günler de çabuk geçer hatıra diyorum bi yandan..olmadı anneanne . babaannelere yollarız.
maşallah kızçene
sen nasılsın.işlerin yoğun mu.
ne yemek var sende akşama..yemege sana gelcez
hoşgeldin .nerlerdesin.
geçtiğimiz günlerde sporcu anne babanın kızları menenjitten vefat etti.sanıyorum daha 17 aylık falandı..ondan sonra herkes bu aşıyı yaptırmak için ayaklandı.
sanıyorum bu haber insanları harekete geçirdi..ben yaptırmadım canım..Allah esirgesin çocukları
evet zeliş ..bi sağlık ocağını arayıp sormak lazım he...
eğer yapılıyorsa yaptıralım..Allah korusun..
takvime bak bir daha çok erken tatil moduna girmişsin
hafta sonu dolu geçmiş maşallah..
canım doktorunla görüşünce bizi bilgilendir.devlet yapmıyor sanıyorum demi bu aşıyıAz evvel hemşire bir arkadaşı ziyaret ettim onunla konuştuk
normalde aşılar 5,5 yaşında bitiyor 7 yaşında tekrar başlıyor dedi
yani bazı aşılar 5 yıl sonra tekrarlanması gerekiyor dedi
sanırım kendi doktorumuza götüreceğim oğluşu uygun bir zamanda
bu konu önemliii
sorma canım yaaaa
23 nisan haftaya zannettim seviniyorum birde
ben düşünmedim yaptırmayı ama ..siz yaptıracaksınız sanıyormhoşbulduk kızlar,sizden ricam sizde dr larınıza danışsanız ve bilgiyi paylaşsanız bizimle..birde eczanede bu aşı 152.tl dedi dr.bu ilacı dr yazıyor eczaneden alıyosunuz.yada özel hastanede ilaç varsa direk yapılıyor.5 yaş üstü tek doz yapılıyomuş.daha küçüklere 2 doz halinde yapılıyomuş.görümcemin kızı yaptırmış hiç bir yan etkiyle karşılaşmamışlar..küçükken yaptırdığımız aşılardan değilmiş..bende ayın 27 sinde pskyatri druna bir danışcam malum ilaç kullanıyoruz.bu aşıyı yaptırmamızda bir sakınca varmı diye..ona göre yaptırmayı düşünüyorum.bütün okul hayatı boyunca olsun,kalabalık ortamlarda olsun kapabileceği enfeksiyondan koruyucu bir aşıymış..bildiklerim böyle kızlar sizin drlar nediyo bir sorsanız..
Az evvel hemşire bir arkadaşı ziyaret ettim onunla konuştuk
bu konu önemli
zelişcim kullandığımız ilaçlarla ilgili bir sakınca olurmu acaba dra bunuda sorarmısın..bu arada bizimkide toplu halde şiir okucakmış.benim uyanık diyoki aman anne boşver ezberlemeye ne gerek var okuyomuş gibi ağzımı oynatırım :)
canım biliyosun baskete yazdırdım,2 hafta gittik sıkıldı beyfendi,yüzmeye yazdırmam gerekiyomuş,yüzmeyi seviyormuş basketi sevmemiş..bende hocalarla konuştum..neyi seviyorsa ona verin yaşı küçük önce onun isteklerini yerine getirin,onun sevdiği şeylerle mutlu olun.sonra kendi istediklerinizi yaptırısınız dedi.durumunu biliyor hoca.babasıyla ve benimle birlikte konuşma yaptı.içimi rahatlattı biraz..aslında çok başarılı olabileceklerini ama olayların içinde dahil olmadıklarını yani anı yaşamadıklarını anlattı.en önemli olan şey çocuğumuzun bize yaşadıklarını bir problemi olduğunda bize anlatabilmesini sağlamakmış..
canım doktorunla görüşünce bizi bilgilendir.devlet yapmıyor sanıyorum demi bu aşıyı
ben düşünmedim yaptırmayı ama ..siz yaptıracaksınız sanıyorm
hoşbulduk kızlar,sizden ricam sizde dr larınıza danışsanız ve bilgiyi paylaşsanız bizimle..birde eczanede bu aşı 152.tl dedi dr.bu ilacı dr yazıyor eczaneden alıyosunuz.yada özel hastanede ilaç varsa direk yapılıyor.5 yaş üstü tek doz yapılıyomuş.daha küçüklere 2 doz halinde yapılıyomuş.görümcemin kızı yaptırmış hiç bir yan etkiyle karşılaşmamışlar..küçükken yaptırdığımız aşılardan değilmiş..bende ayın 27 sinde pskyatri druna bir danışcam malum ilaç kullanıyoruz.bu aşıyı yaptırmamızda bir sakınca varmı diye..ona göre yaptırmayı düşünüyorum.bütün okul hayatı boyunca olsun,kalabalık ortamlarda olsun kapabileceği enfeksiyondan koruyucu bir aşıymış..bildiklerim böyle kızlar sizin drlar nediyo bir sorsanız..
canım doktorunla görüşünce bizi bilgilendir.devlet yapmıyor sanıyorum demi bu aşıyı
ben düşünmedim yaptırmayı ama ..siz yaptıracaksınız sanıyorm
Az evvel hemşire bir arkadaşı ziyaret ettim onunla konuştuk
bu konu önemli
zelişcim kullandığımız ilaçlarla ilgili bir sakınca olurmu acaba dra bunuda sorarmısın..bu arada bizimkide toplu halde şiir okucakmış.benim uyanık diyoki aman anne boşver ezberlemeye ne gerek var okuyomuş gibi ağzımı oynatırım :)
canım biliyosun baskete yazdırdım,2 hafta gittik sıkıldı beyfendi,yüzmeye yazdırmam gerekiyomuş,yüzmeyi seviyormuş basketi sevmemiş..bende hocalarla konuştum..neyi seviyorsa ona verin yaşı küçük önce onun isteklerini yerine getirin,onun sevdiği şeylerle mutlu olun.sonra kendi istediklerinizi yaptırısınız dedi.durumunu biliyor hoca.babasıyla ve benimle birlikte konuşma yaptı.içimi rahatlattı biraz..aslında çok başarılı olabileceklerini ama olayların içinde dahil olmadıklarını yani anı yaşamadıklarını anlattı.en önemli olan şey çocuğumuzun bize yaşadıklarını bir problemi olduğunda bize anlatabilmesini sağlamakmış..
tabi doktorla görüştüğümde soracağım her detayı ilaçlarda dahil olmak üzere
oğluşun uyanıklık yapmış bak sen sıpaya yaaaa
Bend eyazdıracaktım baskete burdan da konuştuk aslında kızlarla ama benim oğluş pek bi kararsız ve derslerde çok zamanımızı alıyor diye erteledik canım. Geçen yıl hem futblu hemde yüzmeyi sıkıldım diyip bıraktık bizde ama birazda baskı olması laızm.. Yani kendi istediği sevdiği bir spor dalında başlayıp devam etmesini sağlamak lazım çünkü bviraz disiplini görünce hoooppp sıkıldımmmm
ama dedimya birde hoşlanacakları sevecekleri şeyler olmalı....
evet canım her çocuğun farklı bir kabiliyeti ve yeteneğinin olduğu farklı bir alan var, ama ne yazıkki hepsi aynı kefede eğitime tabi tutuluyor. Burada bize düşen onların en iyi oldukları alanları bulup o yönde onlara destek olmakkkk
hocanız çok çok doğru söylemiş bu konuda aynı süreçlerden geçiyoruz,
kuzucuğum benim şansım,,,,
hepimizin öyleee
dün akşam sarıldım ona iyiki benim oğlumsun dedimmm, o hep söyler bunu çünkü
iyiki benim annemsin derrr
bak yine duygusala bağladımmm
canım hoş geldin
sen hangi aşıdan bahsediyorsun canım
pnomokök mü
ben bu hafta götüreceğim heralde doktora yaha haftaya iş durumuma bağlı o zaman yazarım buradan da
tamam canım yazarım zaten burdan...
Meningokok aşısı şu an en çok gündemde olan aşı zeliş..onu da sor doktora olur mu.tabi doktorla görüştüğümde soracağım her detayı ilaçlarda dahil olmak üzere
Bend eyazdıracaktım baskete burdan da konuştuk aslında kızlarla ama benim oğluş pek bi kararsız ve derslerde çok zamanımızı alıyor diye erteledik canım. Geçen yıl hem futblu hemde yüzmeyi sıkıldım diyip bıraktık bizde ama birazda baskı olması laızm.. Yani kendi istediği sevdiği bir spor dalında başlayıp devam etmesini sağlamak lazım çünkü bviraz disiplini görünce hoooppp sıkıldımmmm
evet canım her çocuğun farklı bir kabiliyeti ve yeteneğinin olduğu farklı bir alan var, ama ne yazıkki hepsi aynı kefede eğitime tabi tutuluyor. Burada bize düşen onların en iyi oldukları alanları bulup o yönde onlara destek olmakkkk
hepimizin öyleee
iyi ki var bu sıpalar..çok şükür
fadime ve haribi hiç gelmedi bugün
bir de hemşire arkadaş yok..senanaz..nerdesin..
kız sabahtan beri yazışıyozya, karıştırdın mı acep?canım hoş geldin
pnomokök mü
ben bu hafta götüreceğim heralde doktora yaha haftaya iş durumuma bağlı o zaman yazarım buradan da
Meningokok aşısı şu an en çok gündemde olan aşı zeliş..onu da sor doktora olur mu.
iyi ki var bu sıpalar..çok şükür
fadime ve haribi hiç gelmedi bugün
bir de hemşire arkadaş yok..senanaz..nerdesin..
canım zaten öyle bir eğitim sistemi olsa, çok şeyi baştan hallederdik belki, ama bakın burda bir arkadaş diyor ki, üniversite sınavları kalkacakmış, okuldaki notlarına göre gideceklermiş üniversiteye. Ne derece başarılı olunur, fayda sağlar mı bilmiyorum ama şimdiki sistemde çocukları yarış atı yaptığımız bir gerçek maalesef. Bu yıl mesela biz o kadar stres olduk ki, yani ben oldum, kızımda da biraz var, ama herkes kendine göre bir liseye sınavsız girebilse, bu sıkıntıları hiç yaşamayacaktık. Ne diyeyim hakkımızda hayırlısı, çocuklarımız için en iyisi hangisi olacaksa o olsun inşallah.canım hoş geldin
pnomokök mü
tabi doktorla görüştüğümde soracağım her detayı ilaçlarda dahil olmak üzere
hepimizin öyleee
hoş geldin canımcım..bu sayfayı okursan anlaşılır canım..son zamanlarda konuşulan bi aşı bu..
nasılsın..iyi misin..kızın nasıl..özlettin kendini
sorma canım yaaaa
23 nisan haftaya zannettim seviniyorum birde
kız sabahtan beri yazışıyozya, karıştırdın mı acep?aç mısın canım, gel yemek ısmarlayayım?
iyiyim canım hep gelemiyorum gelince de böyle anlamıyorum bir şey :) kızım iyi sağol üstten bir dişi çıktı ama bi mutlu bi mutlu neden anlamadım:)) 23 nisana hazırlık bir şeyler yapıyorlar ama tam detayı bilmiyorum okulda kermes falan olcakmış projeler var bitki yetiştirecek tohumla aklıma bir şey gelmedi balkonda maydanozum vardı ekmiştim onu göndereyim diyorumbirde yemek yapılacakmış yemek demiş ama poğaça gibi bir şey olsa çocuklar rahat yerdi ay bilmiyorum yetişemiyorum hiç bir şeye :))))
aşı pnömokok ben yaptırmamıştım ozaman devlet yapmıyordu sağlık ocağında hemşire kuzenimiz var sorduk hiç gerek yok demişti pnömokok = zatürre aşısı
diğer aşıyı duymadım görmedim bilmiyorum
seni okuyunca bende bi heyecanlandım sorma :))))))
evet emme sonra bi gittin bi taa gelmedin ..ondan dedim
dün akşam survivordan kim gitti
sen de mi brütüs 23 nisan da tatilsiniyiyim canım hep gelemiyorum gelince de böyle anlamıyorum bir şey :) kızım iyi sağol üstten bir dişi çıktı ama bi mutlu bi mutlu neden anlamadım:)) 23 nisana hazırlık bir şeyler yapıyorlar ama tam detayı bilmiyorum okulda kermes falan olcakmış projeler var bitki yetiştirecek tohumla aklıma bir şey gelmedi balkonda maydanozum vardı ekmiştim onu göndereyim diyorumbirde yemek yapılacakmış yemek demiş ama poğaça gibi bir şey olsa çocuklar rahat yerdi ay bilmiyorum yetişemiyorum hiç bir şeye :))))
aşı pnömokok ben yaptırmamıştım ozaman devlet yapmıyordu sağlık ocağında hemşire kuzenimiz var sorduk hiç gerek yok demişti pnömokok = zatürre aşısı
diğer aşıyı duymadım görmedim bilmiyorum
seni okuyunca bende bi heyecanlandım sorma :))))))
sen de mi brütüs 23 nisan da tatilsinbizim yerimize de yapıverin gari tatil, biz burdayız çünkü.
kız alemsiniz diş çıkınca mutlu mu olunurmuş, benimkinin 4 dişi çıktı, ama doktorlar çekti hep, son 1 tanesini kendi çıkarttı, o kadar sallanıyodu ki, elinde kaldı.
aaaa, sizin ilk önce alttakiler mi çıktı, bizim üstten başlıyo çıkmayaarkadaşlarınınki çıkmış bununkiler geç çıktı diye ağlayacaktı neredeyse alttakiler çıktı yerine geldi üstten ilk çıktı ama pek sevindi aralarında vardır herhalde bir sebebi biz anlamıyoruz büyüdüklerinin ispatı gibi görürler belki:))))
heeee...tamam canımburdaydım aslında hep de, okudum aşılar falan takipteydim. Berna elendi canım diskalifiye olmuş, akşam bakmadım da, az önce internette gördüm, berna ile sahra kavga etmiş, berna sahraya vurduğu için diskalifiye olmuş.
ana..kız doktora ne gerek var...neyse biri elinde kalmış bariisen de mi brütüs 23 nisan da tatilsinbizim yerimize de yapıverin gari tatil, biz burdayız çünkü.
kız alemsiniz diş çıkınca mutlu mu olunurmuş, benimkinin 4 dişi çıktı, ama doktorlar çekti hep, son 1 tanesini kendi çıkarttı, o kadar sallanıyodu ki, elinde kaldı.
bizim de önce alttan çıkıyor..şimdiye kadar 6 dişi çıktı..alttan 4 tane üstten 2 taneaaaa, sizin ilk önce alttakiler mi çıktı, bizim üstten başlıyo çıkmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?