İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Ben kendime gezenti derdim ama sen beni katladın zeliş,hayranım seninde enerjine

hehe...e valllahi zeliş kadar ben de gezmiyorum...
ben de hayranım ne yalan söyleyim..ama ikinciyi doğursun..bir süre gezemez..gezse bile bu kadar olmaz..tadını çıkarsın şimdi boş ver.

hahahha..doğru haklısın...yeni veli yeni arkadaş demek

aynen öyle vallaaa

katılıyorum çokkk doğru valla kız çocuk her daim yanı başında oluyor ailesinin...

Ben kendime gezenti derdim ama sen beni katladın zeliş,hayranım seninde enerjine

hehe...e valllahi zeliş kadar ben de gezmiyorum...
ben de hayranım ne yalan söyleyim..ama ikinciyi doğursun..bir süre gezemez..gezse bile bu kadar olmaz..tadını çıkarsın şimdi boş ver.

doğru valla bak ne güzel anlamışsın beniii

ama ben bulurum onunda bir yolunu, içimden gelirse tabiii

resmen emeklilik diyorsan çok zor

50 den sonra çocuk filannnn

ama komşuculuk neden olmasın

sen 2. ciyi yapmıyon mu heeeee

çalışıyom çaktırma

ilahi seni.. örgü falan da örersin torunlara

hani belki erken emeklilik filan günlerim doldu benimde 52 yi beklicem maalesef....

sen yap 2. bebeği..bekleme daha artık..baskıları arttırın kızlar ...yapsın 2. bebişi

yapçam zelişten önce
Bende bende bende bende

çalışıyom çaktırma

hani belki erken emeklilik filan günlerim doldu benimde 52 yi beklicem maalesef....

yapçam zelişten önce

he tamam o zaman..hadi güzel haberlerinle gel en kısa zamanda o zaman..

çalışıyom çaktırma

yapçam zelişten önce

beni beklersen uzun beklersin be güzelim

daha başlamadık başlamamıza 9 ay var daha

Her daim sosyal ortam diyosun o kadar

Son düzenleme:
çalışıyom çaktırma

yapçam zelişten önce
hadi bakalım hanginiz önce yapacak dermişim Yapın yapın, ne kadar erken o kadar iyi, zaman ilerleyince daha zor oluyor çünkü.

en iyisi arkadaşım boşversene, hayat geçip gidiyor işte, ellerimizden kayıyor, günlerimizi değerlendirmemiz lazım.

hadi bakalım hanginiz önce yapacak dermişim Yapın yapın, ne kadar erken o kadar iyi, zaman ilerleyince daha zor oluyor çünkü.

doğrusun canım geç bile kaldık daa

biraz planlama olmadan olmazki

hamilelik nasıl geçer, belki işe istemeden uzun süre ara vermek gerekir

her türlü sınkıntıya mümkün olduğunca hazırlıklı olmak lazım çünkü bi tane oğluş daha var malum

hakkımızda hayırlısı olur inşallah

zeliş çok plan yapma ben 2 yıl önce o kadar çok yaptımki sonucu biliyorsun inan herşey olacağına varıyor......
geç kalma konusunda haklısın ben şimdi kalsam 38 doldurmak üzereyken doğacakkk...

Son düzenleme:
canım Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin, ama inayın da dediği gibi öyle çok ince düşünme, bir şekilde halloluyor herşey, inan aynı ben de senin gibi çok düşünürdüm nasıl olacak, nasıl emzireceğim, bi 2 aylık olsa, bir 6 aylık derken bak 8 yaşına geldi bile, öbürü 14. Herşey halloluyor, yeter ki sen iste.

zeliş çok plan yapma ben 2 yıl önce o kadar çok yaptımki sonucu biliyorsun inan herşey olacağına varıyor......
geç kalma konusunda haklısın ben şimdi kalsam 38 doldurmak üzereyken doğacakkk...

çok haklısınız ama hamileliğim ağır geçer ve işten ayrılmak zorunda kalırsam krediler var çok zora gireriz o yüzden yani..

hem ev hem araba kredisi ödüyoruzzzz

kısmetse bu yıl sonu ikiside bitecek

birde evlerimiz kentsel dönüşüme giriyor yani taşınacağız ama orada da ciddi belirsizlik var o yüzden en azından kredi kısmından rahatlayalım istiyorum

haklısın o zaman canım, krediler önemli, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda ödeyip bitirmek nasip etsin inşallah.

Dün akşam ödev olarak 2 fotokopi matematikten bir de çanakkale zaferi ile ilgili şiir vardı yazılacak.
İnternetten şiir buldum yazması için, genelde uzun şiirler vardı. Bir tane buldum 2 kıtalık bir şiir. Biraz sonra yanıma gelmez mi anne ben şiirin bir kıtasını yazdım yeter diye.

Günaydın cnm,aynı ders bizdede vardı akşam biz kısa yazı yazdık ama oda 1,5 sayfa oldu yani.Birde bölmeli problemlere geçmişler bayağı problem çözdü akşam fasikülden..Seninki yazmayı sevmiyor galiba hoş çocukların hangisi seviyoda bende gaz veriyorum sen zaten hızlı yazıyosun 10 dk. ya biter bu yazı diyeama hızlandık bayağı çabuk ve güzel yazıyo beni o konuda kanırtmadı hiç...

Günaydın canım,
Senin kız şimdiden işin kolayını bulmuş desene, kendi kendine karar veriyyor
Canım yapacak bişey yok, gaz vere vere yaptıracağız.

Günaydın canım,
yine siz öndesiniz maşallah, biz daha çarpmalar yeni başladık.

Dün akşam ödev konusu karışıktı biraz,

Önce ödevim yok dedi, sonra ben gidince anladım ki ödev yok ama okulda yazması gerekenleri yazamamış, yetiştirememiş

Biraz yazdık onları daha doğrusu ben delirdiğim için babası yazdırdı

Zaten geç gittim akşam eve ATM ye uğradım, üzerine birde yemek hazırlığına girişince saat 9:00 oldu

Onları babasıyla bırakıp bende geçip ders çalıştım 12 ye kadar sonra artık yazı yazmaktan ellerim uyuşmuştu yatağa giderken,

Çok yorgundum ama sabah dinç uyandım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…