İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydınn kızlarrrr

Dün okuldan iyi gelmiş okul sadece halsizlik varmış telefonda soruyorum nasılsın diye iyiyim anne ama bacaklarım ağrıyor diye koşturdu herhalde birde hastalığın halsizliği de var tabi...

Türkçe kitabından Erpınar metninin etkinliklerini ödev olarak vermiş öğretmen onları yaptırmış babası ben gittiğimde halsizdi yavrum. Hikaye kitabını okumaya başladı ben işlerimi hallederken sanırım yarısını okudu sonra yemek faslı işte önceki günden yemeklerim vardı sadece salata ayran yaptım.

Yemekten sonra bıraktırdım kitabı ateşi çıkmaya başlamıştı çünkü ilaçlarını verip yatırdım. Doğum günü hakkında konuştuk biraz akşam aslında geçti oğluşun doğum günü ama daha program yapamadığım için birde bu ayı atlatmak için erteledik.

Bugün okulda doğum gününe gelmesini istediği arkadaşlarının isim ve soy isimlerini yazmasını istedim bakalım inşallah unutmaz. Birde folklor parasını gönderdim bugün tembihleyip çantasına koydum bakalım neler olacak :)))))

O yattıktan sonra bizde eşimlee uzuuuun zaman sonra ilk defa oturup film izledik. Baya geç yattım uzun sürdü film.

Haribu, Boncuk vialand temaparkın biletleri %50 indirimle ön satışa çıkmış sanırım haziran sonuna kadar olan biletlerde kampanya yapılmış gitmeyi düşünüyorsanız daha mantıklı şimdiden almak. Bende alıcam haziran ayı için eşimle de konuşayım da. Oğluş vialanda her gidişimizde soruyor anne ne zaman gelicez diye...

Bizimde geçen dönem işlemişlerdi ve zorlanmıştık bizde

ben doğrudan uygulamalı gösterdim

örneğin bir su bardağını çay bardağı ile doldurarak

çizerek anlatmakda çok mantıklı

nasıl oldu oğluşun zeliş..dün okulda iyi miymiş..hastalanmamıştır inşallah..

çok kötü değil canım biraz halsizliği var birde akşam ateşi çıktı biraz

sabah gelirken baktım ateşi yoktu

geçmiş olsun canım tekrardan, tez zamanda atlatır inşallah.
Hangi filme baktınız canım, beğendin mi?

merhaba kızlar..
dün akşam 2 tane fotokopi vardı onları yaptık.
okuma yapmadık..

zelişcim geçmiş olsun...
okulda benimkide çok koşup terliyor..

geçmiş olsun canım tekrardan, tez zamanda atlatır inşallah.
Hangi filme baktınız canım, beğendin mi?

Teşekkür ederim canım. "Aşk Tesadüfleri Sever"i izledik evet çok beğendim ben filmi canım.

zelişcim geçmiş olsun...
okulda benimkide çok koşup terliyor..

Teşekkür ederim, evet koşturuyorlar birde benimki hava güzel diye hırkasını giymeyip donmuş okulda...

Teşekkür ederim canım. "Aşk Tesadüfleri Sever"i izledik evet çok beğendim ben filmi canım.

Teşekkür ederim, evet koşturuyorlar birde benimki hava güzel diye hırkasını giymeyip donmuş okulda...

biliyorum canım, onu sinemada izlemiştik biz de, güzel bir filmdi. Senin için de iyi olmuştur.

biliyorum canım, onu sinemada izlemiştik biz de, güzel bir filmdi. Senin için de iyi olmuştur.

Evet canım çok iyi geldi gerçekten

Her güne küçükte olsa ufacıkta olsa kendimiz için bir şeyler sıkıştırabilsek ne güzel olur

Her zaman mümkün olmuyor ama yapmak lazım aslında...

Evet canım çok iyi geldi gerçekten

Her güne küçükte olsa ufacıkta olsa kendimiz için bir şeyler sıkıştırabilsek ne güzel olur

Her zaman mümkün olmuyor ama yapmak lazım aslında...

evet ya koşturmaca içinde kendimize hiç zaman kalmıyor maalesef. Ben de kitap okuduğum zaman dinlendiğimi hissediyorum resmen.

günaydınnn...
nasılsınız kızçeler
dün akşam ne ödevimiz vardı .eee
çok hatırlamışyorum..bu ara pek ödev kontrolu yapmıyoruz sanıyorum..pöhü pöhü

matematik test kitabından soru vardı 3 sayfa.
türkçe den vardı..çalışma kitabından
ingilizce ödev vardı..kesme yapıştırma..karşılarına isimlerini yazma.
ağız , göz , bacak , parmak , kulak , burun vs onları öğrenmişler..

onları yaptık..sonra babasıyla güreş yaptılar yarım saat..ter içinde kalmışlar yarım saatte.
bugün eşim ankara biletlerimizi alacak..
yarın akşam yolcuyuz bakalım.
inşallah .
annem evde patlıcanlı etli yemek yapmış..annem olunca ne harika ya..

hala ediz her sabah sadiye teyze gelmesin diyor..anneannen evde gelmeyecek diyorum..ama her sabah yine de soruyor.

aslında beni de bir stres sardı yani..sadiye abla gelecek diye..of hiç istemiyorum..keyfi gıcırında..ama icraat yok diye..mecburum şu ara ..
mart sonu gibi de kayınpederimin tedavisi bitince bana gelirlerse çok iyi olur..o ara yine yollarım evine..çocuklarının başına..
aslında evde hiç işinin bitmediğini bizim evde çok dinlendiğini söylüyor arada..nadir de olsa..ama yine de çocuklarım çocuklarım diyor..gıcıklığına sanki..

bakalım..pazartesiye kadar şu günlerin tadını çıkaralım madem...demi ..

siz nasılsınız..iyi misiniz..?

günaydın canım...
çok şükür iyiyim bende..dün akşam fotokopi vardı yine 1 sayfa matematikten onu yaptık..biraz da okuma yaptık..
hayırlısı olsun sürekli annen olsa ne güzel dimi..
senin bakıcı kendini sevdiremedi çocuklarına. yakın davranmış olsaydı gelmesini isterlerdi.

evet ya..annem keşke yakın olsaymış bana..çok severek yapıyor annem her işimi..ben anne yapma yorulma diyorum..yok ..yorulmuyorum diyor..ben de daha çok mutlu oluyorum..sağolsun ..

Ama ilk başlarda Ediz bakıcı geldiğinde direk kucağına atlıyordu..ya da bacaklarına sarılıyordu "sadiyeee teyzeeee " diye

sonradan ne oldu anlamadım..

birkaç ay öyle sarıldı..sonrasında ise o gelince kapıyı kapattı yüzüne..girmesin eve diye..ben bir gün çıktım evden ...o da eve girmişti..yine de ediz çıkarmış evden onu..kapatmış kapıyı..emir de ediz e uymuş..ikisi bir olmuş..oyuna çevirmişler işi..sonra açmışlar..
dedim ya giremeseydin..anahtarla açacaktım falan dedi..

neyse bakalım ne olacak..poofff stresi şimdiden sardı beni...

neyse unutuyorum sadiye teyzeyiii..pazartesiye çoook var..

Selam kızlarrrr

nasılsınızzz bi boşladı sankiiii topiğimiz...

dün akşam ödevimiz yoktu yardımcı kitaptan 3 tane problemi çözüp deftere yazın demiş öğretmen yazmışlardı babasıyla ben gittikten sonra biraz okuma yaptık o kadar...

aslında eve giderken fırına uğradım hamur alıp oğluşla birlikte pizza yapamayı planlamıştım ama fırında karar değiştirip kağıt helva aldım 3 tane...

onlardan pasta yaptım dün akşammmm

ilk kez denedimm çok pratik hemencecik oluyor görüntüde çok güzel oldu

ama ben çikolata sosunu sıcak koymuştum o yüzden tam kıvamında olmadı kesinlikle soğuk krema yada dolgu malzemesi koymak gerekiyormuş...

neyse artık bir dahaki sefere

Benim bugün son kızlar yarın işte olmayacağım oğluşu doktora götüreceğim sabah sonrasında da eğer bir aksilik olmazsa temizliği bitirmeyi düşünüyorum

Hafta sonu ise gezeriz herhalde henüz net değil planlar:44::44::44::44::44::44:

Dilekciğim annenin yanında olması ne güzel iyi geldi sanada keşke yakın olsanız değil mii anne gibisi var mı, umarım bakıcı sorununu da en kısa sürede çözersiniz. Evde kalınca belki düzelmiştir biraz dediğin gibi senin evinde daha çok dinleniyor kadın...

Merhaba kızlar,
Dün oğlumu götürdüm doktora. Bronşit olmuş yavrum. İğne verdi dr. Onunla uğraşıyorum iki gündür.
Gece hiç uyumadık, çok yorgunum ama işyerinde dinleniyorum.
Zeliş senin oğlan da mı iyileşmedi?
Dilek boşver şimdi bakıcı kadını düşünmeyi canım ya.Annenin yanında olmasının keyfini çıkar. Sonrasında nasılsa düşüneceksin.
Ben de hafta başından beri kızın dersleriyle doğru düzgün ilgilenemedim ama h.sonu açığı kapatırız herhalde.
Fadime, bulgar, haribu, sizler nasılsınız..

geçmiş olsun canım

benimki salı günü hastalandı ama çok şükür erken takviyelerle daha o gün toparladı

iyi şimdi çok şükürrr

senin için çokk yorucu geçiyor günler

allah yardımcın olsun canım

evet cnm pazartesiye daha var takma kafanı herşey olacağına varıyor nasılsa..Haftasonu gezmenin tadını çıkarın birlikte ne güzel..Ablamda dün ankaraya gitti arkadaşları var orda pazara kadar kalıcakmış ama hava soğukmuş haberin olsun gerçi orası hep soğukta

slm cnm,benimde iki gündür yoğunluğum var bi bakayım çıkacam tekrar, arkadaşlarım napmış dedim.Oğluş biraz daha iyi herhalde erkenden ilaçları alınca rahatlamıştır birde bu bacak ve kol ağrıları bizim oğlandada oluyor çocukların kemiklerinin gelişme ve uzama dönemlerinde ağrı olurmuş bende ona yordum izah ettim oğlumada belki öyle bir ağrıdır sizinkide.Kağıt helvalı pastada ilginçmiş cnm ya hiç duymamıştım ama düşününce gayet lezzetli olabileceğini düşündüm denerim bir ara bende.

Desene yarın oğluş anneyle olmanın mutluluğunu yaşayacak,rutin kontrol mü?ev işlerinide gündüzden toparladınmı haftasonu tamamen sana kalır ohh miss valla özendim şimdi sana

Slm cnm çok geçmiş olsun tekrar boncukcum o bronşitin de antibiyotikleri çok fena ya,benimkide çok bronşitli büyüdü de o ilaçları verdikten sonra kusardı tekrar çok çektim o ilaçlardan ben..Ama neyseki size iğne vermiş daha çabuk toparlar.Zor günler senin için Allah kolaylık versin cnm.

Bizde akşam az ödevimiz vardı matematik onu yaptık birde okuma.Türkçeden yazılı olmuşlardı dün ama iyi geçmemiş akşam yanıma sokuldu sıkıntılı sıkıntılı anne 2 soruyu yapmadım bilmiyodum dedi,iyi not alamıcam düşük alırım dedi.Bu seferki yazılı test usulü değilde normal yazılı yapmış açıklamalı zor geldi herhalde ama onada alışacaklar mecburen.Bakalım bu akşam kağıdı görücez ne yapmış..

selam canım,
ohhh anne eli ne güzel, boşa dememişler ana gibi yar olmaz diye.
pazartesiyi arkadaşların dediği gbi şimdiden düşünüp de canını sıkma bakalım, inşallah bir hal yoluna girer.
İnşallah kayınpeder iyileşir de onlar gelirler.

Selam canım,
Oğluna tekrardan geçmiş olsun, götür bakalım doktora.
Temizlik için de kolay gelsin şimdiden, haftasonuna iş yok ne güzel desene
Selam canım,
Geçmiş olsun, kıyamam miniğe, nasıl iğne vurduracaksın, benim kızın babası bir keresinde gelmişti de, bir daha yaptırma boşver dediydi, kıyamadıydı Ama ne yapalım herşey onlar için değil mi.
Ben de iyiyim canım
Haftayı bitiriyoruz işte bir şekilde, günler süratle ilerliyor, hızına yetişemiyoruz, 2014 derken, yılın 2.ayı da bitti gitti. Allah hayırlı ömürler, güzel günler nasip etsin hepicimize.

selam kızlarr,
dün bizim de Türkçe ve hayat bildisinden ödevler vardı, noktalama işaretleri ve de duyu organlarımız onları yaptı.
Büyük kızım da hergün bir uyuklama, sürekli uyku hali ile ortalıkta dolanıyor, çocukta kansızlık mı var nedir anlamadım, dişlerden dolayı da herhalde, bir boşvermişlik var, çok üzülüyorum, inşallah toparlar en kısa zamanda.
Akşam benim kendimin de erkenden uykusu geldi, 20,30 da kestireyim biraz dedim, sonra 1 saat kadar dinleneyim derken, başımı hiç kaldıramadım, 21.30 da yatmaya gittim, 10 gibi de ufaklık ödevlerini bitirmiş, anne ben yaıtcam diye geldi yanıma, tekrar onu yatırıp, kaldığım yerden uyumaya devam.
Biz de böyle işte kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…