• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Anladım canım, illaki takip diyosun yaniii, inşallah zamanla kendi kendilerine de yaparlar.
Kızım dershaneye gidiyor ve 1.dönem bir ara dershaneye de gitmememye başlamıştı, hafta içiyd, hafta sonuna aldırdık, cumartesi sabah kendim bırakıyorum, pazar günü yine akşam babası alıyor falan öyle hallettik.
Ben de hergün emin ol konuşuyorum, anlatıyorum, herşey senin elinde diyorum ama bakalım, geleceğin sana bağlı falan anlatıp duruyom ama artık inşallah anlar.
4 kız ne kadar şanslısın, 3 kızkardeşin var, benim 1 tane bile yok:ssz::ssz::ssz: Hep isterdim bir kızkardeşim olsun ama yok maalesef.
2 oğlan var, biri küçük, biri abiim, hiç anlaşamayız, maalesef çok kafasızlar, iş bilmezleri başka ne diyebilirm ki. 2 si de okumadı, küçü bekar olan 1 ay çalışıp, gidip maaşını 1 günde harcayan tiplerden, abim desen öyle evli, 2 çocuğu var ama onlar da işte idare eder derecede geçinip gidiyolar,
hani diyorya Dilek hayatımı yazsan roman olur, ben de ailemin hayatını yazsam roman olur, babam abimi evlendirdikten sonra yıllarca abimin kirasını ödedi, belki şimdi bile halaaa yardım ediyordur, küçük bekar ama bir kenarda 5 kuruş para yok, böyle bir ailem var işte, babam da hesap -kitap bilmez, iyiki bir emekliliği var, ama evde misal en basitinden 2 tane ev telefonu var, PTT den emekli o zamanlar almış, baba birini iptal ettirelim deriz, onlar benim emeğimin karşılığı, hey Allahım yaaa, her ay 2 telefon 20+20 boşuna biri fazladan yani, oyyyy oy Allah akıl fikir versin, bizde böyle işte.:ssz: :ssz: :ssz: :ssz:

günaydın arkadaşlarım...

fadimeciğimmmmm..sen 1 evin 1 kızısın..kıymetlisin o zaman..

ben de zeliş gibi 4 kardeşim..ama en büyüğümüz abım..sonra 3 kız peş peşe..iyi oluyor..mesela ablam bolu da .pazar günü nasip se göl kenarında piknik planımız var..

haftaya hafta sonu ise kardeşim ankara da ona götürüp teslim etmeyi düşünüyorum annemi..hem kardeşimi de görürürm .çocuklarım için de değişiklik olur..onun oğlu da ediz le yaşıt..

Canım anlar sen hiç merak etme ama seninde sabırlı olman lazımm, sende geleceğin annesini yetiştiriyorsun :1::1::1::1::1:

Evet biz bu anlamda şanslıyız aslında 4 kız kardeş çok güzel seni karşılıksız seven kızsanda küssende 2 gn bile sürmüyor en yakın arkadaşın dosyun seni en iyi anlayan oluyor kız kardeş

Çocuklar içinde teyze demek anne yarısı derler ya çok doğru bayılır benim oğlan teyzelerine özellikle en küçüğüneee
3 sene o baktı çünkü onun elinde büyüdü kuzucuğum...

Evin ayrı yuvan ayrı olsa bile anne baba kardeşler insan hep bir yanıyla düşünüyor değil miii? Baksana anlaşamayız diyorsun ama onlar için endişeleniyorsun...

Hepimiz kendi hayatlarımızın başrolündeyiz canımcımmm

30 lu yaşlarımızdayız ve görünenin

ardından her birimiz neler yaşamışızdır neler yaşamaktayızdır, herkesin hayatı ayrı bir roman yani :)))

Benimde çook zor bi hayatım oldu aslında ama ben kolay kolay açamam kendimi ne yazık ki çoğu zaman bunu kendime bile yapamam...

Neyse ki artık evlatlarımız varrr hayatta her şeyin önüne geçiyor evlat sevgisi onun sorumluluğu

canım sen anlat biz dinleriz seni..zevkle canım...

evet hepimiz 30 lu yaşlardayız..hatta 40 lara doğru hızla ilerliyoruz.

senin oğluş bayağı bir ilerleme kaydetti canım..maşallah ona..ben de öğretmen kaçlara kadar ezberleyin dediyse o kadar öğrettim..5 lere kadar ezberledik biz..

hafta sonu şu dikkat için alacağımız kitap setini sana yazacağım .merakla bekliyorum ben de kitabı..

Bazen fişi olsada çeksem diyorum :1: En iyi kurs bencede.

Uyku sorunu bizdede var.Erkende kalksa zar,zor uyuyor..Bunları yormak lazım ki pert olsunlar :9: Canım dinlemek keyifli demişsin ama ben bazen daralıyorum kafam kazan sankim :23: Matematikte iyiyiz çok şükür teyzesi çok sağol :113:

Aaaaaa 3.çocuk mu? Valla dürüstçe söylüyorumki evet düşünmüyo değilim ama ya 2 yıl içinde yada bu fikiri tamamen kapatmak istiyorum,artık kısmet diyelim :16:

Baleyi bende çok severim..Bakalım artık!

Bugünki ödevimiz testti,matematik ve hayat bilgisinden gayet başarılıydık..Tabi tek başına yaptı ve ben sonra kontrol ettim..

Yarın cuma hafta bitiyor nihayet! Zaman nasıl geçmiş ikinci dönemin 2 haftası bitiverdi..

Evim aldı başını gitti ve herzamanki gibi yarın temizlik yapmam lazım tabi yapabilirsem küçük kızımla çok zor oluyor süpürgeyi istiyor viledayı istiyor pöffffff napıcam ben :50:

Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam yemeğede karar verdim bugünden ondan rahatım..

Evimde bir türlü düzene girmiyor çokmu döküklüyüm hayır ama oyuncak,okul araç-gereçleri çok ondan ev çok karışık duruyor,acaba sizlerin evleride böylemi çok merak etmişimdir herkes benim gibimi diye!!!! :43: :16: :69: :37:

merhaba canım..3. çocuk fikri gerçekten cesaret isteyen bir düşünce..ama madem ev hanımısın çocukların da küçük..yapabilirsin bir bebiş daha..hazır evin dağınıkken..bizim ev de öyle..çünkü küçük kardeş var bizde de..küçük 3 yaşında ..abimiz ne kadar dağınık olmasada ikisi bir araya gelince sen gel gör o evin halini..aynıyız..dert etme..öyle büyüyecekler..napalım...büyüdüklerinde derli toplu olur evimiz nasılsa..varsın dağınık olsun..

Son düzenleme:
akşam emir"i bir ara ödevlerini açarken gördüm.benim işlerim vardı..mutfaktan geldim ki emir in çantası derli toplu .. niye topladın ödevlerini dedim..yaptım babam kontrol etti dedi..şaşırdım..kocişim kontrol etmiş..ben rahat ettim..

ve öğretmenimize söylemiştik çok ödev veriyor diye..şimdi de az ödev vermeye başladı..yaprak testten soru koparıp önüne koyuyorum ben de emir in ..ne yapayım..boş duranı Allah sevmez..:27::27::27::27:

akşam öğretmeniyle denk geldim sınıftan çıkarken.".pazar günü toplantı yapacaktım ama emir biz gölcük e Pikniğe gideceğiz öğretmenim dedi " dedi
katılsaydınız keşke dedi..

nerdeyse pikniği iptal edin diyecekti yaniiiii:27::27::27::27:

dedim "planlar yapıldı, çocuklar biliyor..ablamlar bekliyor. bu saatten sonra iptal edersem zaten en başta çocuklar kıyameti koparır "..

sonra emir çarşamba günü okula gidememişti... "yokluğu sınıfta çok belliydi o gün"dedi öğretmeni.
:26::26::26::26::26::26:

Bu öğretmeni de emir i çok sevmiş..çok mutlu oldum ,,yine gurur duydum..

Hikaye haritası ile ilgili konuştuk.."hikaye haritası vermeyi düşünmüyorum,çünkü çocuklar o haritayı doldurmamak için hikaye okumak istemiyorlarmış "
Bizim Emir zaten o hikaye haritalarını hiç doldurmuyor ki..ama geçen dönem öğretmenin önünde uzun kuyruklar oluyordu hikaye ve hikaye haritasını almak için dedim..
ben onları inceledim dedi. bir klasör göterdi..hepsi öğretmenine hoş görünmek için yapılmış..özellikle resimler..o resim kısmı kaldırmayı düşünüyorum en azından dedi..

emir zaten matematiği çok seviyor..verin gözü kapalı yapsın..edebi yönü yok gibi.
sınıfın geneli matematikte iyi dedi öğretmen..
işte böyle
bir de okul aidatı varmış..velilerle de görüşmeyince haberim olmuyor..eski öğretmen de söylemedi.
yıllık 70 tl..
onu vereceğim bu akşam..

işte böyle arkadaşlar..bugün cuma..hayırlı cumalar olsun..hafta s onu da geldi.:52::52::52:

Son düzenleme:
akşam emir"i bir ara ödevlerini açarken gördüm.benim işlerim vardı..mutfaktan geldim ki emir in çantası derli toplu .. niye topladın ödevlerini dedim..yaptım babam kontrol etti dedi..şaşırdım..kocişim kontrol etmiş..ben rahat ettim..

ve öğretmenimize söylemiştik çok ödev veriyor diye..şimdi de az ödev vermeye başladı..yaprak testten soru koparıp önüne koyuyorum ben de emir in ..ne yapayım..boş duranı Allah sevmez..:27::27::27::27:

akşam öğretmeniyle denk geldim sınıftan çıkarken.".pazar günü toplantı yapacaktım ama emir biz gölcük e Pikniğe gideceğiz öğretmenim dedi " dedi

dedim "planlar yapıldı, çocuklar biliyor..ablamlar bekliyor. bu saatten sonra iptal edersem zaten en başta çocuklar kıyameti koparır "..

sonra emir çarşamba günü okula gidememişti... "yokluğu sınıfta çok belliydi o gün"dedi öğretmeni.

Hikaye haritası ile ilgili konuştuk.."hikaye haritası vermeyi düşünmüyorum,çünkü çocuklar o haritayı doldurmamak için hikaye okumak istemiyorlarmış "
Bizim Emir zaten o hikaye haritalarını hiç doldurmuyor ki..ama geçen dönem öğretmenin önünde uzun kuyruklar oluyordu hikaye ve hikaye haritasını almak için dedim..
ben onları inceledim dedi. bir klasör göterdi..hepsi öğretmenine hoş görünmek için yapılmış..özellikle resimler..o resim kısmı kaldırmayı düşünüyorum en azından dedi..

emir zaten matematiği çok seviyor..verin gözü kapalı yapsın..edebi yönü yok gibi.
işte böyle
bir de okul aidatı varmış..velilerle de görüşmeyince haberim olmuyor..eski öğretmen de söylemedi.
yıllık 70 tl..
onu vereceğim bu akşam..

işte böyle arkadaşlar..bugün cuma..hayırlı cumalar olsun..hafta s onu da geldi.:52::52::52:

bir öyle bir böyle derken orta yolu bulacaktır öğretmeniniz.
oğluşun sevdirmiş desene öğretmene kendini.
Akşam bizim de hikayemiz vardı, sorular vardı, benim kız şimdi kitabı sorulara göre okumaya başlamış onu farkettim, bir kısmını okuyor, sorunun cevabını arıyor, o şekilde:27::27:
Oğluşun da matematikte iyi evet ama kitapta okuması gerekiyor canım, sonuçta Türkçe de önemli, zamanla belki sevdiği kitaplar bulabilirsin sen de.
piknik için de şimdiden iyi eğlenceler canım.
bizim de yine köy yolları gözüktü, sanırım köye gideceğiz.
sana da hayırlı cumalar canım.:54::54:

Merhaba kızlar,

Bi selam verip hemen kaçacağım.
Kdv haftasındayız, işleri yetiştiremedik sanırım yarın da gelmem gerekecek:43:
O yüzden uğrayamıyorum. Geçmişi de okuyamadım. Fırsat bulunca bakacağım.

Biz de ödev olarak dün akşam matematikten 5 sayfa çıkarmalarla ilgili konu vardı onu yaptık bir de ince hikaye okuduk.

Akşam bizim de hikayemiz vardı, sorular vardı, benim kız şimdi kitabı sorulara göre okumaya başlamış onu farkettim, bir kısmını okuyor, sorunun cevabını arıyor, o şekilde:27::27:
Oğluşun da matematikte iyi evet ama kitapta okuması gerekiyor canım, sonuçta Türkçe de önemli, zamanla belki sevdiği kitaplar bulabilirsin sen de.
inşallah yağmur yağmazsa ve bir terslik olmazsa gideceğiz..teşekkür ederim canım..siz annenlere mi kayın validenlere mi gideceksiniz?
hava güzel olur antalya da kesin..senin küçük bahçede oynar..

evet canım kitap okumayı sevmiyor hiç..biraz az okuyoruz..
bakalım ileride ne olacak..

Türçe dersi iyi ama canım.hatta burda yazmış mıydım bilemiyorum ? eş anlamlı kelimelerin bazılarını kimse bilmezken emir biliyor diye söylemişti öğretmeni..nereden biliyor bu kelimeleri diye sormuştu..türkçe ve hayat bilgisi testleri de genelde tam puan..ama hikaye kitabı oku desen o çok az..ya da ben yanına oturursam..gerçi her işi yanında birisi varsa yapar...yalnızlığı sevmiyor mudur nedir..bebeklikten aynı..

Merhaba kızlar,

Biz de ödev olarak dün akşam matematikten 5 sayfa çıkarmalarla ilgili konu vardı onu yaptık bir de ince hikaye okuduk.

hoş geldin..ödevleriniz matematiktenmiş sizin..

kdv haftası yoğun geçer tabi..kolay gelsin boncuk cuğummm..

Bugünki ödevimiz testti,matematik ve hayat bilgisinden gayet başarılıydık..Tabi tek başına yaptı ve ben sonra kontrol ettim..

Yarın cuma hafta bitiyor nihayet! Zaman nasıl geçmiş ikinci dönemin 2 haftası bitiverdi..

Evim aldı başını gitti ve herzamanki gibi yarın temizlik yapmam lazım tabi yapabilirsem küçük kızımla çok zor oluyor süpürgeyi istiyor viledayı istiyor pöffffff napıcam ben :50:

Artık yapabildiğim kadar yapmaya çalışıcam yemeğede karar verdim bugünden ondan rahatım..

Evimde bir türlü düzene girmiyor çokmu döküklüyüm hayır ama oyuncak,okul araç-gereçleri çok ondan ev çok karışık duruyor,acaba sizlerin evleride böylemi çok merak etmişimdir herkes benim gibimi diye!!!! :43: :16: :69: :37:

Bizimkinin oyuncak dağınıklığı yoktur oyuncakla oynamıyor çünkü top bulursa topla ders bitince tabletle oyalanıyor he bide wc ye girerken küçük karakterlerden alıyo yanına çıkıncada yerine bırakıyo zaten.Bizimde dağınıklığımız okul gerçleri oluyo mesela fotokopi ödev kağıtlarını kontrol ettikten sonra öğretmen eve yolluyo onlar bizde sehpa üzerinde birikir taki cuma akşamları temizliğe kadar sonra ben kaldırırım.Ben her cuma istisnasız temizlik yaparım işten eve gidince bu akşamda aynı terane:1::1:

Selamlarrr, günaydınlarrrrrr

amanda amannnn cuma günü de gelmişşşşş

hafta bitti ne güzelllll

her zamanki gibi önce yazıp sonra okuma kararı aldım :1::1::1::1::1::1::1:

Şimdi toplatıdan çıktım her hafta her yeni toplantı bana hep yeni işler yeni külfetler getiriyor ya neyse bugün cumaydı demi düşünmüyorum gerisini :1::1::1::1::1::1::1:

Dün oğluşun yine ödevi yoktu öğretmen yine bir şeyler çeviriyor ya dur bakalım hayırlısı yardımcı kitaptan çalışın demiş eee biz zaten boş kaldıkça çalışıyoruzzzz

Dün servisle gitmedim eve şirket aracını aldım dolayısıyla yarım saatte evdeydim:27::27::27::27::27:

Oğluşda şaşırdı, birlikte yemek yaptık yine :21::21::21::21::21:

Ton balıklı makarna, patates kızartması, salata, turşu menümüzdü birde hadi değişiklik olsun diye kola sipariş ettik :27::27::27::27:

Hikaye haritasının bir sayfasını akşam yaptık kalanı bu akşam inşallah birde hikayenin çizgi filmini izletmiş babası oda güzel olmuş haritanın öneri kısmında yazdı oğluş arkadaşlarına hikayenin filmini de izlemelerini :1::1::1::1::1::1:

Sonra biraz evi toparladım filan işte çay meyve sohbet faslı sonrası hoooop yatağa

Servisle gitmediğim için akşam da zaman ayırmadığım için kitabımın sonlanması bugüne kaldı heyecan devam ediyor en azından:9::9::9::9::9::9::9:

Bizde durumlar böyleydi akşammm

Bütün hafta hava güneşliydi burda yarın kapalı olacakmışşşş

Neler yapacaksınız hafta sonu bakalımmmm

Ben program yapmıştım kısmen ama havadn dolayı emin olamıyorummmm birde pazar toplantımız var zatennn

işte böyle
yıllık 70 tl..
onu vereceğim bu akşam..

Sanada hayırlı cumalar cnm,matematiğin iyi olması daha iyi boşver ilerde dersler zorlaşınca rahat eder.Hikaye haritası bizimde her akşam gibi var artık eve gidince okutuyorum off anne bu 3. okuyuşum diyo napim oğlum ben yeni geldim dinlemedim diyorum..matematikten yine karışık çarpma işletiyor 4 lerdeler şimdi..aidatınız iyiymiş ya bizden bu yıl 200 tl aldılar..Bu akşam annemler yok abime gidicekler öğlen oğlanı okula bırakınca kayınvalidemde döndü akşam okuldan alması için oğlanın sınıf arkadaşının annesini aradım rica ettim dedim alırsan iş çıkışı ben senden alırım tamam dedi sağolsun benimkide bayram etti tabi..

Merhaba canım gece baya geç yazmışsın ancak zaman buluyorsun demek ki

İki çocukla birlikte bir de evin sorumluluğu işin hiç kolay değil Allah yardımcın olsunnn

Aslında ev dağınıklığı konusunda biraz rahat olmak gerekiyor neticede çocuk büyütüyorsun dağınık dursun sürekli toplamak sürekli kendini yormaktan başka işe yaramıyor çünkü...

Biz nasıldık diyelim çünkü artık çok küçük sayılmayız. Her çocuklu evde olduğu gibi bizde de çook oyuncak vardı hala da vardır. Ver ver bitmiyor:1::1::1::1::1::1:

Benim 3 yıl kız kardeşim yanımda yaşadı bütün gün oyuncaklar evde yayılı durur ben geleceğim zaman toplanırdı :1::1::1:

Ben hafif takıntılıyımdır. Düzen benim hayatımda çoook önemlidir. Oğlumun doğduğu andan itibaren hep kendi odası oldu. Odasında oynadık, oynadı ama öyle olmadı hep tabi oyuncaklar odadan odaya geziyor. O nerde oynamayı bırakırsa ben orayı topladım ilk zamanlar sonra baktım olmuyor birlikte topladık daha sonra kendi toplamaya başladı zaten.

Benim oğlum çok direndi dağınıklık konusunda aslında eğer ben düzen diye diretmesem kesin dağınık mı dağınık bir insan olur bundan eminim ama alıştırayım ki ilerde birlikte yaşayacağı insanlarda rahat etsin demi ama :1::1::1::1::1:

Şuan son durum halen bazen söylerim onu oradan kaldır, hadi yatağını öyle bırakma, diye ama çoğunlukla düzenli olmaya alıştı ve daha da iyi olacak. Düzenli olan insan disiplinli de olur çünkü :34::34::34::34::34:

günaydın arkadaşlarım...

fadimeciğimmmmm..sen 1 evin 1 kızısın..kıymetlisin o zaman..

ben de zeliş gibi 4 kardeşim..ama en büyüğümüz abım..sonra 3 kız peş peşe..iyi oluyor..mesela ablam bolu da .pazar günü nasip se göl kenarında piknik planımız var..

haftaya hafta sonu ise kardeşim ankara da ona götürüp teslim etmeyi düşünüyorum annemi..hem kardeşimi de görürürm .çocuklarım için de değişiklik olur..onun oğlu da ediz le yaşıt..

canım sen anlat biz dinleriz seni..zevkle canım...

evet hepimiz 30 lu yaşlardayız..hatta 40 lara doğru hızla ilerliyoruz.

senin oğluş bayağı bir ilerleme kaydetti canım..maşallah ona..ben de öğretmen kaçlara kadar ezberleyin dediyse o kadar öğrettim..5 lere kadar ezberledik biz..

hafta sonu şu dikkat için alacağımız kitap setini sana yazacağım .merakla bekliyorum ben de kitabı..

işte böyle
yıllık 70 tl..
onu vereceğim bu akşam..

inşallah yağmur yağmazsa ve bir terslik olmazsa gideceğiz..teşekkür ederim canım..siz annenlere mi kayın validenlere mi gideceksiniz?

Türçe dersi iyi ama canım.hatta burda yazmış mıydım bilemiyorum ? eş anlamlı kelimelerin bazılarını kimse bilmezken emir biliyor diye söylemişti öğretmeni..nereden biliyor bu kelimeleri diye sormuştu..türkçe ve hayat bilgisi testleri de genelde tam puan..ama hikaye kitabı oku desen o çok az..ya da ben yanına oturursam..gerçi her işi yanında birisi varsa yapar...yalnızlığı sevmiyor mudur nedir..bebeklikten aynı..

Ne güzel hafta sonu piknik planları yapılmışşş inşallah çoook güzel olurda hava çook eğlenirsiniz..

Ya sen zaten her gün öğretmeni görüyorsun daha ne toplantıda farklı birşey söylemez herhalde söylerse de sana da okula uğradığında söyleyiverir ayarlanmış piknik iptal edilir mi dediğin gibi kıyamet kopar kızzzz

Şu matematik konusu varya, bana mı denk geliyor yoksa genel durum mu böyle bilmiyorum ama bütün çocuklar matematiğe ydaha mı yatkın daha mı seviliyor bu ders yoksa kolay mı geliyor anlamadım ama bu durum değişmez böyle giderse gelecek nesil iletişim anlamında sıkıntılı olacak gibi...

Okul aydatı bizde olmadı bu sene yada ne bileyim baştan okula yaptığımız bağıştan kesmişlerdir bilemedim şimdi... Ama sınıfça para toplanmıştı ona vermiştim bende 50 tl.

Resmi bizim öğretmende kaldırmış ama keşke kaldırmasaymış yerine gelen daha beter oldu. Akşam başladık yapmaya mesela diyor ki hikaye hakkında arkadaşlarınıza önerileriniz ve tavsiyeleriniz diye bir soru var yaaaa neyse herkes yapıyorsa bizde yapacağız

Oğluşuna maşallah sevdirmiş kendini :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

hafta bitti ne güzelllll

Şimdi toplatıdan çıktım her hafta her yeni toplantı bana hep yeni işler yeni külfetler getiriyor ya neyse bugün cumaydı demi düşünmüyorum gerisini :1::1::1::1::1::1::1:

Dün oğluşun yine ödevi yoktu öğretmen yine bir şeyler çeviriyor ya dur bakalım hayırlısı yardımcı kitaptan çalışın demiş eee biz zaten boş kaldıkça çalışıyoruzzzz

Dün servisle gitmedim eve şirket aracını aldım dolayısıyla yarım saatte evdeydim:27::27::27::27::27:

Ton balıklı makarna, patates kızartması, salata, turşu menümüzdü birde hadi değişiklik olsun diye kola sipariş ettik :27::27::27::27:

Hikaye haritasının bir sayfasını akşam yaptık kalanı bu akşam inşallah birde hikayenin çizgi filmini izletmiş babası oda güzel olmuş haritanın öneri kısmında yazdı oğluş arkadaşlarına hikayenin filmini de izlemelerini :1::1::1::1::1::1:

Sonra biraz evi toparladım filan işte çay meyve sohbet faslı sonrası hoooop yatağa

Servisle gitmediğim için akşam da zaman ayırmadığım için kitabımın sonlanması bugüne kaldı heyecan devam ediyor en azından:9::9::9::9::9::9::9:

Ben program yapmıştım kısmen ama havadn dolayı emin olamıyorummmm birde pazar toplantımız var zatennn

Tünaydınnn cnm,cuma enerjisi hissettim sende ne güzel bizede yansıdı..Akşamınız güzel geçmiş beraber yemek yapmak güzel oluyor çocuklarda anneyle vakit geçirmenin tadına varıyorlar...Bizimkide tüm hafta babaanesiyle mutfaktaydı malum yemekleri yapan o olunca:6::6:birde puding yapmışlar akşam beraber çok mutluydu yani..Haftasonu hava soğuyacakmış evet pazarda yağmurlu gösteriyo bakalım.Ben yarın oğlanı sirke götürücem belediyenin organizasyonuymuş bu öğretmen sınıfa bilet dağıtmış öğrenciler ücretsiz girecek büyüklerde 15 tl miş.Basketten sonra oraya gideriz bizde izleriz dedim,dönünce derslere bakar tamamlarız pazarda yine bize kalır artık..

Yalnız var ya kızını takdir ettim. Pratik zekalı çocuk yaaaa

Bak arkadaşım artık devirde değişiyor kabul gören kişilik özellikleride

Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyoruz psikoloji mezunu bu alanda da çalışıyor

Önceden yalnızca IQ ölçümü yapılırdı öyle değilmi şimdi artık

yok sosyal zeka, yok efendim yaratıcı zeka gibi bir ton zeka ölçüm metodu var

çokk meşhur bir tuğla hikayesi vardır dur hemen bulursam yazayım buraya birazdan

işe girişlerde bile artık genel kültürün yanında bu tarz kişisel karakteristik okuma metodları kullanılıyor

bilmiyorum daha şimdiden pratik zekayla hareket etmesi bu çook güzel benceeee

Merhaba kızlar,

Boncukcum ne zaman hafifleyecek senin bu işler

izin filan kullanmıyormusun biraz toparlarsın kendini

hep yoğunsunnnn

çocuklarda iyidir inşallahhhh

Bizimkinin oyuncak dağınıklığı yoktur oyuncakla oynamıyor çünkü top bulursa topla ders bitince tabletle oyalanıyor he bide wc ye girerken küçük karakterlerden alıyo yanına çıkıncada yerine bırakıyo zaten.Bizimde dağınıklığımız okul gerçleri oluyo mesela fotokopi ödev kağıtlarını kontrol ettikten sonra öğretmen eve yolluyo onlar bizde sehpa üzerinde birikir taki cuma akşamları temizliğe kadar sonra ben kaldırırım.Ben her cuma istisnasız temizlik yaparım işten eve gidince bu akşamda aynı terane:1::1:

Tuvalete oyuncakla mı gidiyor neden ki. korkuyor mu acaba?

Bu akşam bende yemek ve bazı işleri yapmayı planlıyordum ama kardeşim aradı şimdi akşam bize gelin diyor ama planlarımı bozar mıyım bilmiyorum.

Sanada hayırlı cumalar cnm,matematiğin iyi olması daha iyi boşver ilerde dersler zorlaşınca rahat eder.Hikaye haritası bizimde her akşam gibi var artık eve gidince okutuyorum off anne bu 3. okuyuşum diyo napim oğlum ben yeni geldim dinlemedim diyorum..matematikten yine karışık çarpma işletiyor 4 lerdeler şimdi..aidatınız iyiymiş ya bizden bu yıl 200 tl aldılar..Bu akşam annemler yok abime gidicekler öğlen oğlanı okula bırakınca kayınvalidemde döndü akşam okuldan alması için oğlanın sınıf arkadaşının annesini aradım rica ettim dedim alırsan iş çıkışı ben senden alırım tamam dedi sağolsun benimkide bayram etti tabi..

yaaa ne güzel 3 kere okuyormuş maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biz kitabı bir defa ancak okuyoruz ve haritayı yapıyoruz bir haftada. Kasmıyorum çocuğu başka ödevlerde var çünkü zaten sıkılıyor...

Merhaba kızlar,

Kolay gelsin cnm sana,haftasonuna kayması kötü olmuş ama muhasebecilerin kaderi bu galiba..

Tünaydınnn cnm,cuma enerjisi hissettim sende ne güzel bizede yansıdı..Akşamınız güzel geçmiş beraber yemek yapmak güzel oluyor çocuklarda anneyle vakit geçirmenin tadına varıyorlar...Bizimkide tüm hafta babaanesiyle mutfaktaydı malum yemekleri yapan o olunca:6::6:birde puding yapmışlar akşam beraber çok mutluydu yani..Haftasonu hava soğuyacakmış evet pazarda yağmurlu gösteriyo bakalım.Ben yarın oğlanı sirke götürücem belediyenin organizasyonuymuş bu öğretmen sınıfa bilet dağıtmış öğrenciler ücretsiz girecek büyüklerde 15 tl miş.Basketten sonra oraya gideriz bizde izleriz dedim,dönünce derslere bakar tamamlarız pazarda yine bize kalır artık..

Süpermiş planlarrrrr, eğlenceli geçecek cumartesiniz....

Evet hava soğuyacakmış hafta sonuu. Babaanne den yana çok şanslısınız... Birlikte yemek yapmalar ohhh keyif onlarda yaniii

çokk meşhur bir tuğla hikayesi vardır dur hemen bulursam yazayım buraya birazdan

işe girişlerde bile artık genel kültürün yanında bu tarz kişisel karakteristik okuma metodları kullanılıyor

Boncukcum ne zaman hafifleyecek senin bu işler

izin filan kullanmıyormusun biraz toparlarsın kendini

hep yoğunsunnnn

çocuklarda iyidir inşallahhhh

Tuvalete oyuncakla mı gidiyor neden ki. korkuyor mu acaba?

Bu akşam bende yemek ve bazı işleri yapmayı planlıyordum ama kardeşim aradı şimdi akşam bize gelin diyor ama planlarımı bozar mıyım bilmiyorum.

yaaa ne güzel 3 kere okuyormuş maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biz kitabı bir defa ancak okuyoruz ve haritayı yapıyoruz bir haftada. Kasmıyorum çocuğu başka ödevlerde var çünkü zaten sıkılıyor...

yok cnm ya korktuğundan değil keyiften oyun oynuyor beyefendi klozet tepesinde küçük karakterleri var onları dövüştürüyo bacağının üstünde bişeyler yaratıyo kendine böyle olunca tabi uzun bir zaman çıkmıyoda.Bzılarının bulmaca keyfi olur ya bizimde karakter keyfi:9::9::9:

Süpermiş planlarrrrr, eğlenceli geçecek cumartesiniz....

Evet hava soğuyacakmış hafta sonuu. Babaanne den yana çok şanslısınız... Birlikte yemek yapmalar ohhh keyif onlarda yaniii

sorma dün akşamda okul çıkışı diğer velilerle parka gitmişler çocuklar top oynamış tüm enerjilerini attılar dedi kayınvalidem,bir dediğini ikiletmiyor zaten iyide anlaşıyolar yazın beraberler zaten yazlıkta bizede onada iyi oluyor bu durum:)

merhaba kızlar hayırlı cumalar...
dün ödev yoktu. bizde kendimiz çalıştık. matematik yazma ve okuma yaptık..

kayınvalidemlere gideceğiz canım, annemler zaten burda, Antalya'da yaşıyorlar, benim ufak kız onda kalıyorya hatta, sabah ona bırakıp geliyorum.
Bulutlu gösteriyordu hava durumu, kısmet bakalım.
İyi olsun canım ya, maşallah, zamanla okumaya da başlar.

Merhaba kızlar,

Allah kolaylık versin canım.

hafta bitti ne güzelllll

İyi olmuş arabayı alman, ne güzel çabucak gitmişin.
Ohhh yemekler beraber ne güzel afiyet şeker olsun.
Her akşam çay yapıyor musun canım, bizde bazen olur, bazen kahve, bazen nescafe, öyle işte.
Burda da kapalı canım hava. Biz de yazmıştım yukarda köye gideceğiz.

Ben de bilemedim iyi mi kötü mü, sonuca odaklı çalışıyor benim kız:27::27:

Son düzenleme:
Back