- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
Anladım canım, illaki takip diyosun yaniii, inşallah zamanla kendi kendilerine de yaparlar.
Kızım dershaneye gidiyor ve 1.dönem bir ara dershaneye de gitmememye başlamıştı, hafta içiyd, hafta sonuna aldırdık, cumartesi sabah kendim bırakıyorum, pazar günü yine akşam babası alıyor falan öyle hallettik.
Ben de hergün emin ol konuşuyorum, anlatıyorum, herşey senin elinde diyorum ama bakalım, geleceğin sana bağlı falan anlatıp duruyom ama artık inşallah anlar.
4 kız ne kadar şanslısın, 3 kızkardeşin var, benim 1 tane bile yok Hep isterdim bir kızkardeşim olsun ama yok maalesef.
2 oğlan var, biri küçük, biri abiim, hiç anlaşamayız, maalesef çok kafasızlar, iş bilmezleri başka ne diyebilirm ki. 2 si de okumadı, küçü bekar olan 1 ay çalışıp, gidip maaşını 1 günde harcayan tiplerden, abim desen öyle evli, 2 çocuğu var ama onlar da işte idare eder derecede geçinip gidiyolar,
hani diyorya Dilek hayatımı yazsan roman olur, ben de ailemin hayatını yazsam roman olur, babam abimi evlendirdikten sonra yıllarca abimin kirasını ödedi, belki şimdi bile halaaa yardım ediyordur, küçük bekar ama bir kenarda 5 kuruş para yok, böyle bir ailem var işte, babam da hesap -kitap bilmez, iyiki bir emekliliği var, ama evde misal en basitinden 2 tane ev telefonu var, PTT den emekli o zamanlar almış, baba birini iptal ettirelim deriz, onlar benim emeğimin karşılığı, hey Allahım yaaa, her ay 2 telefon 20+20 boşuna biri fazladan yani, oyyyy oy Allah akıl fikir versin, bizde böyle işte.
günaydın arkadaşlarım...
fadimeciğimmmmm..sen 1 evin 1 kızısın..kıymetlisin o zaman..
ben de zeliş gibi 4 kardeşim..ama en büyüğümüz abım..sonra 3 kız peş peşe..iyi oluyor..mesela ablam bolu da .pazar günü nasip se göl kenarında piknik planımız var..
haftaya hafta sonu ise kardeşim ankara da ona götürüp teslim etmeyi düşünüyorum annemi..hem kardeşimi de görürürm .çocuklarım için de değişiklik olur..onun oğlu da ediz le yaşıt..
Canım anlar sen hiç merak etme ama seninde sabırlı olman lazımm, sende geleceğin annesini yetiştiriyorsun
Evet biz bu anlamda şanslıyız aslında 4 kız kardeş çok güzel seni karşılıksız seven kızsanda küssende 2 gn bile sürmüyor en yakın arkadaşın dosyun seni en iyi anlayan oluyor kız kardeş
Çocuklar içinde teyze demek anne yarısı derler ya çok doğru bayılır benim oğlan teyzelerine özellikle en küçüğüneee
3 sene o baktı çünkü onun elinde büyüdü kuzucuğum...
Evin ayrı yuvan ayrı olsa bile anne baba kardeşler insan hep bir yanıyla düşünüyor değil miii? Baksana anlaşamayız diyorsun ama onlar için endişeleniyorsun...
Hepimiz kendi hayatlarımızın başrolündeyiz canımcımmm
30 lu yaşlarımızdayız ve görünenin
ardından her birimiz neler yaşamışızdır neler yaşamaktayızdır, herkesin hayatı ayrı bir roman yani :)))
Benimde çook zor bi hayatım oldu aslında ama ben kolay kolay açamam kendimi ne yazık ki çoğu zaman bunu kendime bile yapamam...
Neyse ki artık evlatlarımız varrr hayatta her şeyin önüne geçiyor evlat sevgisi onun sorumluluğu
canım sen anlat biz dinleriz seni..zevkle canım...
evet hepimiz 30 lu yaşlardayız..hatta 40 lara doğru hızla ilerliyoruz.
senin oğluş bayağı bir ilerleme kaydetti canım..maşallah ona..ben de öğretmen kaçlara kadar ezberleyin dediyse o kadar öğrettim..5 lere kadar ezberledik biz..
hafta sonu şu dikkat için alacağımız kitap setini sana yazacağım .merakla bekliyorum ben de kitabı..