- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
günaydın arkadaşlar..evet yaa akşam oldu, üzerinizden ırak bugün gözlerimin üstünde başıma vuran bir ağrı varki, bir iş bile yapamadım doğru dürüst.
bugünlerde kafam karışık. Araba borcumuz vardı bitti şükür, mobilyaları yenileyecektik, oturduğum muhiti de sevmiyorum aslında, annemlere yakın bir ev bakıyorum ama fiyatlar o kadar yükselmiş ki, karışık duygular içerisindeyim. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.
bugün erkenciyim ben..ilk ben yazıyorum.
canım taksitleriniz bitmiş maşallah..biz bu aralar arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz..sıfır araba baktık ama kararsız eşim 2. el olabilir diyor şimdilerde..kredi çekip borca girebiliriz bu aralar biz de..
aslında ev de almak istiyorduk..merkezde oturmak istiyoruz.benim işe gidiş ve gelişlerim çok ters oldu çünkü..2 vasıta..eşim beni alamazsa merkezden toki konularına gitmek için yarım saaat arada otobus bekliyorum..eve gidişim 1,5 saat kadar oluyor o zaman..ama eşim beni merkezden alırsa eve gidişimiz 35 dakika ..
fadimecimm..ev konusunda ben de senin gibi düşünüyorum..biraz oturduğun yer önemli yani..çocuk yetişmesi açısından..kendi mutlululğun açısından..
kızın ne durumda şimdi onu da sorayım aklıma gelmişken.
Zeliş canım siz de ev mi değiştirmeyi düşünüyorsunuz..aslında şimdiki evin annenlere ve kayınvalidenlere yakın diye haırlıyorum..uzaklara gitmeyin bari ya..yine yakın olsunlar..dedesi gelsin yine oğluşuna kahvaltıısını yaptırsın işte..ne güzel.
BONCUK canım aynen bizim oğluş da öyle oldu..bu sabah yine anne işe gitme diye ağladı..sadiye teyze gelmesin...
dedim ki gelmeyecek..o ara annem odasından bağırdı "edizzzzz gel ben burdayım.." koştu gitti ediz..o zaman sustu..anneanneyi seviyor ..aslında iyi bir şey.sevdiği insanların olması , sevildiği anlamına gelir bir yerde..değer görüyor ki değer veriyor anneanneye .
ödevlerimiz azdı..2 fotokopi
1 çalışma sayfası..hayat bilgisi..su an nerede olmayı hayal ediniz..hayalinizde canlananları yazınız..
tabi emir 1 çümle ile kapatmış sayfayı..dedim şunu şunu da yazabilirdin..vs..olmak istediği yer geldiğimiz yer BURHANİ"YE...
akşam eve gittim ki annem yemekleri yapmış.
fadime halam gelmiş oturuyorlar..(annemin halası)
yedik içtik..iyi oldu..çay vs ..iyi ki annem gelmiş..
kaza geçiren çocukların ailesi burdan taşınmış.dün akşam dairelerinde kiralık yazısı yapıştırılmış..tayin istemişler ..gitmişler burlardan..son durum bu..anneleri hastaneden çıkmış..söylemişler.