günaydın arkadaşlar..evet yaa akşam oldu, üzerinizden ırak bugün gözlerimin üstünde başıma vuran bir ağrı varki, bir iş bile yapamadım doğru dürüst.
bugünlerde kafam karışık. Araba borcumuz vardı bitti şükür, mobilyaları yenileyecektik, oturduğum muhiti de sevmiyorum aslında, annemlere yakın bir ev bakıyorum ama fiyatlar o kadar yükselmiş ki, karışık duygular içerisindeyim. Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.
Merhaba sevgili anneler;Gece fırsat bulabiliyorum nete girmeye,sohbetlerinize katılmayı çok isterdim ama iki çocuk,ev ile pekte mümkün olmuyorKızımın ödevleri az oluyor ve okuldan gelir gelmez hemen çalışma masasına oturarak başlıyor,bugün matematik kitabından 3 sayfa,türkçe ç.kitabından 1 sayfa ödevi vardı.Bide 10 sayfalık bir hikaye kitabı (onu okumadı).Matematiği yardımsız ben akşam yemeğini hazırlarken yaptı,türkçeyi beraber yaptık.Matematiği çok severek yapıyor,okumaya pek sıcak bakmıyor çabuk sıkılan bir çocuk ve şu sıralar dans'a merak sardı..Sürekli dans ediyor son ses müzikle,bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.Evimize kim gelse karşısına geçip nasıl güzel dans ettiğini gösteriyor ve çok mutlu oluyor Evdeki 17 aylık kızımda ona eşlik etmeye başladı Ahhhh bu kızlar ahhhhhhhhh
Canım biz de arabayı 0 aldık, 3 yıl taksitle, anca bitti işte, biz de ikinci el arabadan çok çektik canım, ama sıfır arabada çok rahat ettik, masrafı fazla oluyor tabii, ama bence değer. Belki 2.el temiz denk getirebilirseniz o da olur, ama şans işte.günaydın arkadaşlar..
bugün erkenciyim ben..ilk ben yazıyorum.
canım taksitleriniz bitmiş maşallah..biz bu aralar arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz..sıfır araba baktık ama kararsız eşim 2. el olabilir diyor şimdilerde..kredi çekip borca girebiliriz bu aralar biz de..
aslında ev de almak istiyorduk..merkezde oturmak istiyoruz.benim işe gidiş ve gelişlerim çok ters oldu çünkü..2 vasıta..eşim beni alamazsa merkezden toki konularına gitmek için yarım saaat arada otobus bekliyorum..eve gidişim 1,5 saat kadar oluyor o zaman..ama eşim beni merkezden alırsa eve gidişimiz 35 dakika ..
fadimecimm..ev konusunda ben de senin gibi düşünüyorum..biraz oturduğun yer önemli yani..çocuk yetişmesi açısından..kendi mutlululğun açısından..
kızın ne durumda şimdi onu da sorayım aklıma gelmişken.
Zeliş canım siz de ev mi değiştirmeyi düşünüyorsunuz..aslında şimdiki evin annenlere ve kayınvalidenlere yakın diye haırlıyorum..uzaklara gitmeyin bari ya..yine yakın olsunlar..dedesi gelsin yine oğluşuna kahvaltıısını yaptırsın işte..ne güzel.
BONCUK canım aynen bizim oğluş da öyle oldu..bu sabah yine anne işe gitme diye ağladı..sadiye teyze gelmesin...
dedim ki gelmeyecek..o ara annem odasından bağırdı "edizzzzz gel ben burdayım.." koştu gitti ediz..o zaman sustu..anneanneyi seviyor ..aslında iyi bir şey.sevdiği insanların olması , sevildiği anlamına gelir bir yerde..değer görüyor ki değer veriyor anneanneye .
ödevlerimiz azdı..2 fotokopi
1 çalışma sayfası..hayat bilgisi..su an nerede olmayı hayal ediniz..hayalinizde canlananları yazınız..
tabi emir 1 çümle ile kapatmış sayfayı..dedim şunu şunu da yazabilirdin..vs..olmak istediği yer geldiğimiz yer BURHANİ"YE...
akşam eve gittim ki annem yemekleri yapmış.
fadime halam gelmiş oturuyorlar..(annemin halası)
yedik içtik..iyi oldu..çay vs ..iyi ki annem gelmiş..
kaza geçiren çocukların ailesi burdan taşınmış.dün akşam dairelerinde kiralık yazısı yapıştırılmış..tayin istemişler ..gitmişler burlardan..son durum bu..anneleri hastaneden çıkmış..söylemişler.
Merhaba sevgili anneler;Gece fırsat bulabiliyorum nete girmeye,sohbetlerinize katılmayı çok isterdim ama iki çocuk,ev ile pekte mümkün olmuyorKızımın ödevleri az oluyor ve okuldan gelir gelmez hemen çalışma masasına oturarak başlıyor,bugün matematik kitabından 3 sayfa,türkçe ç.kitabından 1 sayfa ödevi vardı.Bide 10 sayfalık bir hikaye kitabı (onu okumadı).Matematiği yardımsız ben akşam yemeğini hazırlarken yaptı,türkçeyi beraber yaptık.Matematiği çok severek yapıyor,okumaya pek sıcak bakmıyor çabuk sıkılan bir çocuk ve şu sıralar dans'a merak sardı..Sürekli dans ediyor son ses müzikle,bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.Evimize kim gelse karşısına geçip nasıl güzel dans ettiğini gösteriyor ve çok mutlu oluyor Evdeki 17 aylık kızımda ona eşlik etmeye başladı Ahhhh bu kızlar ahhhhhhhhh
günaydın arkadaşlar..
canım taksitleriniz bitmiş maşallah..biz bu aralar arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz..sıfır araba baktık ama kararsız eşim 2. el olabilir diyor şimdilerde..kredi çekip borca girebiliriz bu aralar biz de..
aslında ev de almak istiyorduk..merkezde oturmak istiyoruz.benim işe gidiş ve gelişlerim çok ters oldu çünkü..2 vasıta..eşim beni alamazsa merkezden toki konularına gitmek için yarım saaat arada otobus bekliyorum..eve gidişim 1,5 saat kadar oluyor o zaman..ama eşim beni merkezden alırsa eve gidişimiz 35 dakika ..
fadimecimm..ev konusunda ben de senin gibi düşünüyorum..biraz oturduğun yer önemli yani..çocuk yetişmesi açısından..kendi mutlululğun açısından..
Zeliş canım siz de ev mi değiştirmeyi düşünüyorsunuz..aslında şimdiki evin annenlere ve kayınvalidenlere yakın diye haırlıyorum..uzaklara gitmeyin bari ya..yine yakın olsunlar..dedesi gelsin yine oğluşuna kahvaltıısını yaptırsın işte..ne güzel.
BONCUK canım aynen bizim oğluş da öyle oldu..bu sabah yine anne işe gitme diye ağladı..sadiye teyze gelmesin...
dedim ki gelmeyecek..o ara annem odasından bağırdı "edizzzzz gel ben burdayım.." koştu gitti ediz..o zaman sustu..anneanneyi seviyor ..aslında iyi bir şey.sevdiği insanların olması , sevildiği anlamına gelir bir yerde..değer görüyor ki değer veriyor anneanneye .
1 çalışma sayfası..hayat bilgisi..su an nerede olmayı hayal ediniz..hayalinizde canlananları yazınız..
tabi emir 1 çümle ile kapatmış sayfayı..dedim şunu şunu da yazabilirdin..vs..olmak istediği yer geldiğimiz yer BURHANİ"YE...
kaza geçiren çocukların ailesi burdan taşınmış.dün akşam dairelerinde kiralık yazısı yapıştırılmış..tayin istemişler ..gitmişler burlardan..son durum bu..anneleri hastaneden çıkmış..söylemişler.
Canım biz de arabayı 0 aldık, 3 yıl taksitle, anca bitti işte, biz de ikinci el arabadan çok çektik canım, ama sıfır arabada çok rahat ettik, masrafı fazla oluyor tabii, ama bence değer. Belki 2.el temiz denk getirebilirseniz o da olur, ama şans işte.
Ev için de hakkınızda hayırlı olsun canım, Allah gönlüne göre versin. Birbirimize dua edelim, en güzel evler sizlerin olsun inşallah. Arkadaşın arkadaşa duası daha makbulmuş, duydunuz mu bilmem ama öyle birşey var.
Kızım çok daha iyi şükür, yavaş yavaş herşeyden yemeye başladı, dişleri ağrıyormuş işte, ona da yapacak bişey yok, alt ortadaki dişleri, onları kullanamıyor.
Ay benim kız da anneannede olduğu halde gitmeeee diyor bana yaaa, şöyle birşey var benim annem şalvarlı, bilirsiniz belki şalvarı, köylü tipi yani bildiğiniz, okula falan onunla gittiğinde utanıyor mu acep diyorum, anneme de etek aldım giysin diye, ama alışmış bir kere, giymiyor, sanırım ondan diye düşünüyorum, okulun bahçesine vardıklarında sen gelme dermiş anneme, bahçeden içeri girmesini istemezmiş, kaç kere anneme de dedim pantolon alalım giy, işte güzel giyin, annem hiç önemsemez, ne yapacağım bilmiyom, böyle böyle olup gidecek, 65 yaşından sonra da değiştiremem ki ama değil mi?
Bizim ödev çoktu akşam 10,45 te yattı, daha bitmemişti, sabah devam edersin dedim, sabah da 30 dakikada kalanı yaptı. Matematikten simetri konusuna geçmişler, ama benim kız anlamamış henüz, yarım resimler vardı, simetrisini yapın diye, bir türlü beceremedi, bi-kaç güne anlar herhalde.
Oh annenin yeri bambaşka, güzel güzel geçir bakalım bugünleri canım, ne güzel halan-annen, hep beraber.
Allah o anne -babaya da bol sabırlar versin artık.
günaydın cnm,annen ne güzel yardımcı sana şimdi,kalacak daha dimi?bakıcı konusunda bir gelişme yokmu?
O ailenin orda kalması mümkün değildi zaten insanlar cehennemi yaşadı orada,içlerinde ömür boyu yaşıyacaklar ama hiç değilse aynı ortamda olmasınlar,Allahım tekrar tekrar sabır versin onlara(
Bizimde akşam hayat bilgisi ödevimiz birde 5 lere kadar karışık çarpma ödevimiz vardı ama kitap okumadı akşam küçük ağayı seyrettik.haftasonu için sirk bileti vermiş öğretmen sınıftakilere ücretsiz oraya götürücem oğlanı.Sabah burda felaket bir sis vardı vapurlar çalışmadı ama ben motorla gelebildim,üsküdarı iptal ettiler ama kadıköy çalıştı yoksa ta taksime çıkıp dolmuşa binecektim...
canım benim kızın bayağı düzelmiş..ama ön dişleri ile yiyememesinin sebebi ön düşlerinin su an kapanmaması sanıyorum..
bu teller bir çıksın..o zaman bak inci gibi olacak dişleri..rahat rahat yer, içer ,güler..
canım benim ..çocuk işte..olur böyle şeyler..utanmasın anneanneden..sen almışsın etek pantolon falan ama o alışmamış...nasıl giysin ...kızınla konuş birçok insan giyiyor de..antalya da şalvar kullanan çok ..
evet arkadaşım dua edelim birbirimize..hayırlısı olsun her şey için.
simetri konusunu geçen dönem işledik..öğrenirse çok zevkli konu ...aynanın yansıması gibi düşünmesi lazım..
mesela
resim/simetrisi
yani tam tersi yansıması
+*= simetrisi =*+
gibi canım.
ya da öğretmen bir şekil verir simetrisi hangisidir der
şekli tam ortadan ikiye böldüğünde ,bir yarısında olan parçaların aynısının diğer yarısında da eşit miktarda olması önemli olan diye anlat annesi..
geçmiş olsun oğluşuna canım.canım annem sanırım 10 gün bende kalır.ama bilemiyorum..kendisi bir şey demedi.
ben de sormadım ..kızmasın diye..ne zaman gidçeksin desem ayıp kaçar sanıyorum..heheheheh
evet haklısın..daha kalamazlardı burda..
sabah radyoda dinledim..vapurlar çalışmamış..sis varmış diye..
emir bugün boğazım ağrıyor dedi..gece kalktı surup verdim.kardeşinden bulaştı sanırım..okula gitmesem olur mu dedi..gitme dedim ..
dün akşam ödevler az olunca test çözdük biz ...40 soru falan..gündüzleri okula gitmeden de 40 tane falan soru koparıyorum yaprak testten bırakıyorum artık..okula gitmeden yapıyor..ama bugün hasta ..
bir de dikkat güçlendirme için test yapmış öğretmen..salı günleri okul saatinden 1 saat önce eski öğretmenimiz ders verecek dikkat güçlendirme için .rehber öğretmen oldu ama sınıfını hala bırakmadı sağolsun..
kitap sipariş vermiş..onu alacağız kırtasiyeden.85 tl ..ama hilal öğretmen gönderdi derseniz 70 e vercek kırtasiye dedi..
merakla bekliyorum ..kitabı merak ettim..
ilk gün dikkat testinde söyle yapmış..
fotokopi dağıtmış..
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiı
ıiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiıı
iiiiiiiiıiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiı
iiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiı
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiı
iiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiı
aralarda kaç tane ı var
üüüüüuüüüüüüüüüuüüüüüüüüüü
uüüüüüüüüüuüuuuuuuuu
üuüüüüuüüüüüuuüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüu
uuuuuuuüüüüüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüu
üüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüu
üüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüuüüüüü
uuüüüüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüü
aralarda kaç tane u var
bunun gibi 1 sayfa arkalı önlü çalışma..harfler le ilgili..
Selam kızlarrrrr
Ben gelene kadar öğlen oldu
Çok acıktım bugün yaaa baya bir koşturdum ondan olsa gerek neyse birazdan gidip yerimm
Dün akşam trafik vardı bizim güzergahta normalden bir miktar daha geç gittim eve. Kuzum dedeyle oyun oynuyordu
Ben girdim hafta sonundan ayırdığım kabak yemeğim vardı birde önceki akşamdan kalan pilavım vardı yanına salata yoğurt turşu ile akşam yemeğini geçiştirdik
Oğluşun ödevi yokmuş yardımcı kitaptan çalışın demiş öğretmen. Bizimkide 4-5 sayfa test çözmüş onu kontrol ettik bir kaç yanlışı düzelttik...
Okulda test yapmış öğretmen yanlışları vardı onların üzerinden geçtik...
10 sayfa kadar sanırım hikaye kitabından okuma yaptı...
Bu arada öğretmen hikaye haritamızı değiştirmiş akşam eşimle baya şaşırdık zaten eskisi bile bize abartılı geliyordu 2. sınıf için ağırdı yani bu sefer ki daha da ağırlaşmış unutmazsam yarın size taratıp gösteririm.
Haritadan resim bölümü çıkarılmış 2 sayfa yazım olacak şekilde sorular yazılmış ama gereksiz (şu aşamada) sorular var. Bence bu sınıfta daha çok okuma ve okuduğuna anlamaya yönelik sorular olmalı. Haritanın amacı okuma, anlama, anladığını yorumlama, değerlendirme, öneri getirme şekline dönüşmüş. İnternetten biraz araştırdım kullanılan hikaye haritası formatları inceledim o kadar basit ki aslında olması gerektiği gibi offf offffff neyse bakacağız kolayına artık.. Birde öğretmen en geç 7 günde geri gelecek kitap ve haritaları demiş gerçi biz bile 7 günü geçirmiyorduk buradan şunu anladım demek ki bizden daha yavaş yapanlarda varmış
Kısa ödev maratonu sonrasında evi biraz toparladım malumunuz her akşam olduğu gibi...
İki makine çamaşır yıkadım kuruyanlar vardı onları toplayı ayırdım ütülencekleri vs.
Hafta sonundan kalan ütülerimin yarısını yaptım tamamı koca bir yığındı kalanı inşallah bu akşam bitireceğim
Hepsini yapsaydım inanılmaz yoracaktı yarıda bıraktım bende
Sonra eşimle bitki çayı yapıp içtik biraz sohbet filan sonrasında aslında baya geç olmuştu ama 1 bardak sıcak süt eşliğinde yarım saat kitap okuyup öyle uyudum..
Sabah maraton başladı yinee...
Yazdıklarınıza bakamadım daha hele bir yemek yiyip geleyim çokkk acıktım çookk....
günaydın arkadaşlar..
Canım biz de arabayı 0 aldık, 3 yıl taksitle, anca bitti işte, biz de ikinci el arabadan çok çektik canım, ama sıfır arabada çok rahat ettik, masrafı fazla oluyor tabii, ama bence değer. Belki 2.el temiz denk getirebilirseniz o da olur, ama şans işte.
Ev için de hakkınızda hayırlı olsun canım, Allah gönlüne göre versin. Birbirimize dua edelim, en güzel evler sizlerin olsun inşallah. Arkadaşın arkadaşa duası daha makbulmuş, duydunuz mu bilmem ama öyle birşey var.
Kızım çok daha iyi şükür, yavaş yavaş herşeyden yemeye başladı, dişleri ağrıyormuş işte, ona da yapacak bişey yok, alt ortadaki dişleri, onları kullanamıyor.
Ay benim kız da anneannede olduğu halde gitmeeee diyor bana yaaa, şöyle birşey var benim annem şalvarlı, bilirsiniz belki şalvarı, köylü tipi yani bildiğiniz, okula falan onunla gittiğinde utanıyor mu acep diyorum, anneme de etek aldım giysin diye, ama alışmış bir kere, giymiyor, sanırım ondan diye düşünüyorum, okulun bahçesine vardıklarında sen gelme dermiş anneme, bahçeden içeri girmesini istemezmiş, kaç kere anneme de dedim pantolon alalım giy, işte güzel giyin, annem hiç önemsemez, ne yapacağım bilmiyom, böyle böyle olup gidecek, 65 yaşından sonra da değiştiremem ki ama değil mi?
Bizim ödev çoktu akşam 10,45 te yattı, daha bitmemişti, sabah devam edersin dedim, sabah da 30 dakikada kalanı yaptı. Matematikten simetri konusuna geçmişler, ama benim kız anlamamış henüz, yarım resimler vardı, simetrisini yapın diye, bir türlü beceremedi, bi-kaç güne anlar herhalde.
Oh annenin yeri bambaşka, güzel güzel geçir bakalım bugünleri canım, ne güzel halan-annen, hep beraber.
Allah o anne -babaya da bol sabırlar versin artık.
günaydın cnm,annen ne güzel yardımcı sana şimdi,kalacak daha dimi?bakıcı konusunda bir gelişme yokmu?
O ailenin orda kalması mümkün değildi zaten insanlar cehennemi yaşadı orada,içlerinde ömür boyu yaşıyacaklar ama hiç değilse aynı ortamda olmasınlar,Allahım tekrar tekrar sabır versin onlara(
Bizimde akşam hayat bilgisi ödevimiz birde 5 lere kadar karışık çarpma ödevimiz vardı ama kitap okumadı akşam küçük ağayı seyrettik.haftasonu için sirk bileti vermiş öğretmen sınıftakilere ücretsiz oraya götürücem oğlanı.Sabah burda felaket bir sis vardı vapurlar çalışmadı ama ben motorla gelebildim,üsküdarı iptal ettiler ama kadıköy çalıştı yoksa ta taksime çıkıp dolmuşa binecektim...
canım annem sanırım 10 gün bende kalır.ama bilemiyorum..kendisi bir şey demedi.
ben de sormadım ..kızmasın diye..ne zaman gidçeksin desem ayıp kaçar sanıyorum..heheheheh
evet haklısın..daha kalamazlardı burda..
sabah radyoda dinledim..vapurlar çalışmamış..sis varmış diye..
emir bugün boğazım ağrıyor dedi..gece kalktı surup verdim.kardeşinden bulaştı sanırım..okula gitmesem olur mu dedi..gitme dedim ..
dün akşam ödevler az olunca test çözdük biz ...40 soru falan..gündüzleri okula gitmeden de 40 tane falan soru koparıyorum yaprak testten bırakıyorum artık..okula gitmeden yapıyor..ama bugün hasta ..
bir de dikkat güçlendirme için test yapmış öğretmen..salı günleri okul saatinden 1 saat önce eski öğretmenimiz ders verecek dikkat güçlendirme için .rehber öğretmen oldu ama sınıfını hala bırakmadı sağolsun..
kitap sipariş vermiş..onu alacağız kırtasiyeden.85 tl ..ama hilal öğretmen gönderdi derseniz 70 e vercek kırtasiye dedi..
merakla bekliyorum ..kitabı merak ettim..
ilk gün dikkat testinde söyle yapmış..
fotokopi dağıtmış..
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiı
ıiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiıı
iiiiiiiiıiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiı
iiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiı
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiı
iiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiı
aralarda kaç tane ı var
üüüüüuüüüüüüüüüuüüüüüüüüüü
uüüüüüüüüüuüuuuuuuuu
üuüüüüuüüüüüuuüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüu
uuuuuuuüüüüüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüu
üüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüu
üüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüuüüüüü
uuüüüüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüüüüüüüüüüüüuüüüüüüüü
aralarda kaç tane u var
bunun gibi 1 sayfa arkalı önlü çalışma..harfler le ilgili..
Slm cnm,hikaye haritası bizdede var ama dediğin gibi basit,ön sayfada hikaye kısmı arka sayfada 6 tane açıklamalı pencere olayda geçen kahramanlar,nerde ne zaman geçiyor,en sevdiğin kahraman,anlatılan olay ve çıkardığın sonuç.Bu pencerelerin herbiri 4-5 satır bize yetmiyo bile ayrıntılı yazmaya çalışsan,sizinki neymiş öyle..
Sendeki enerjiyede hayranım valla haftaiçi o kadar işten sonra kiyap okumayada zaman ayırıyosun çok güzel,geçde yatıyosun bayağa galiba.Ben uykuyucuyum ya 11.30 da yatmalıyım ben yoksa ertesi gün kabus oluyo bana
Bende yemeğe gidiyorum menüde etli lahana sarma peynirli makarna turşu ve meyve var bugün.Hepimize afiyet olsunnnn
okuyunca gülümsedim kızına kendini göstermek istemesine ama ne güzel enerji bol demek ki... Fırsat buldukça yaz sen canım karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz ortak noktamız olan çocuklarımızla ilgili sende geceleri okuyup yazarsın bize...
Canımcım sıfır yada sıfıra yakın araba en mantılısı kafası rahat ediyor insanın ve alınca ödeniyor da. Ama araba mı ev mi diye tercih yapılacaksa tabiki öncelik evde olmalı sen kiradamıydın canım?
Bizim evlerimiz yıkılıp yeniden yapılacak ve aynı yerde olacak yeni evlerimiz... Ama süreç detayları henüz belli değil ve bu belirsizlik beni delirtiyor. Geleceğe dair planlarımızı etkiliyor.
Anane konusunda kızınla konuşarak anlaşabilirsiniz diye düşünüyorum canım. Ona neden ananesinin öyle giyindiğini aslında dış görünüşün önemli olmadığını bir şekilde anlatmalısın ki bunu şimdiden öğrenip karakterinde yer etsin...
Sabah sabah baya maceralı olmuş iş yolculuğun... Burada da fenaydı durumlar daha yeni yeni dağılıyor sis. Ben bugün kısa kollu giydim Allahtan hava fena değil
Geçmiş olsun Emir'e...
Geçen yıl bizim rehber öğretmende yapıyordu bu tarz dikkat güçlendirme çalışmalarını özellikle mandela yaptırıyordu, ben bu senede aldım mandela çalışmaları fırsat buldukça yapıyoruz.
Bende merak etim dikkat güçlendirme setinizi geçen yıl bende 85 tl ye D&R dan almıştım 3 tane dikkat güçlendiren etkinliklerin bulunduğu kitap vardı içinde...
Evet geçen aslında nette incelediğim hikaye haritası formatlarıda senin anlattığın gibi öyle olsa ne güzel. Hayır zaten çocuk tek başına yapması mümkün değil birlikte yapıyoruz. Diğer türlü olsa kendisi yapacak ne güzel.
Birde ilk sayfada yazı yazacağı yerlerde çizgi bile yok bu çocuk çizgisiz kağıda nasıl yazsın ki. yazarda nerden başlayıp ner biter görücez bakalım
benimde en geç yatışım 12:30 - 01:00 arası olur ama genelde 12:00 de yatarım canım sabah çünkü 6 olmadan uyanıyorum aslında keşke 1 saat daha az uyuyabilsem diye düşünüyorum ama alışkanlık kazanmak uzun sürüyor.
Hafta içi erken kalkmaya alışınca hafta sonu da uyunmuyor ben uyuyamıyorum, uyursam bu seferde akşam uyuyamıyorum
Bizimde yemekte tavuk şiş yanında fırınlanmış patates ve havuç, mantar çorbası, salata, bulgur pilavı, ayran vardı. Doydum nihayetüzerine bir bardak çay içtim ama kesmedi şimdi ikinciyi bekliyorum
Aslında fazla uyuyamamak en güzeli haftasonları özellikle günü yakalamak açısından ama ben çok uykuya düşkünüm ya haftasonu 11 e kadar uyurum birde ne ara 11 oldu anlamam yani o derece.Bende uyurken dinlendiğimi hissediyorum napim,eşimde tam tersi gece 3 te yatsın sabah 6 da dikilir ayağa biz kalkana kadar ona gün bitiyo oğlanda benden seviyo uykuyu...Menünde zenginmiş afiyet olsun bizde şimdi kahvemizi içtik kurulduk masamıza
Benim kızlarda sarı saçlı,mavi gözlüler canım görmelisin..Ha bu arada kızım diyorki anne 1 kız kardeşimiz daha olsunki dans grubu kuralımahhh bu kızlar..çıtırdak şeyler..
çok güldüm gelen misafirlere de dans etmesini gösterme çabalarına ..hele küçük de ona ayak uyduruyormuş ya..çok şekerler yaa..hahahah
kız çocuklarına hayranım ..kız çocuklarını çok seviyorum..dün akşam otobüs beklerken 4 yaşında bir kız . annesi , teyzesi..kıza kızıyorlar , işte "bugün çok şımardın, ceza alacaksın " vs..
ama kız nasıl güzel nasıl tatlı..kendimi zor tuttum "böyle tatlı kızı bulmuşsunuz üzüyorsunuz " dememek için..
ama kız nasıl tatlı nasıl şeker..o saçlar havuç rengi..o tip ...maşallah ya..
Teşekkür ederim canımfırsat bulunca yaz canım, biz cevaplarız seni. Benim kız maalesef kendi başına yapamıyor matematiği,konularla ilgili epey soru çözmesi gerekiyor kendi başına yapması için. O zaman kızını özel kurslara falan yazdır, enerjisini atsın çocuk.Sen de eşlik et arada, güzel hareket yapmış olursun
Çok teşekkür ederim,her fırsatta yazacağım valla bilgi olsunda tekokuyunca gülümsedim kızına kendini göstermek istemesine ama ne güzel enerji bol demek ki... Fırsat buldukça yaz sen canım karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz ortak noktamız olan çocuklarımızla ilgili sende geceleri okuyup yazarsın bize...
Canımcım sıfır yada sıfıra yakın araba en mantılısı kafası rahat ediyor insanın ve alınca ödeniyor da. Ama araba mı ev mi diye tercih yapılacaksa tabiki öncelik evde olmalı sen kiradamıydın canım?
Bizim evlerimiz yıkılıp yeniden yapılacak ve aynı yerde olacak yeni evlerimiz... Ama süreç detayları henüz belli değil ve bu belirsizlik beni delirtiyor. Geleceğe dair planlarımızı etkiliyor.
Anane konusunda kızınla konuşarak anlaşabilirsiniz diye düşünüyorum canım. Ona neden ananesinin öyle giyindiğini aslında dış görünüşün önemli olmadığını bir şekilde anlatmalısın ki bunu şimdiden öğrenip karakterinde yer etsin...
Sabah sabah baya maceralı olmuş iş yolculuğun... Burada da fenaydı durumlar daha yeni yeni dağılıyor sis. Ben bugün kısa kollu giydim Allahtan hava fena değil
Geçmiş olsun Emir'e...
Geçen yıl bizim rehber öğretmende yapıyordu bu tarz dikkat güçlendirme çalışmalarını özellikle mandela yaptırıyordu, ben bu senede aldım mandela çalışmaları fırsat buldukça yapıyoruz.
Bende merak etim dikkat güçlendirme setinizi geçen yıl bende 85 tl ye D&R dan almıştım 3 tane dikkat güçlendiren etkinliklerin bulunduğu kitap vardı içinde...
Evet geçen aslında nette incelediğim hikaye haritası formatlarıda senin anlattığın gibi öyle olsa ne güzel. Hayır zaten çocuk tek başına yapması mümkün değil birlikte yapıyoruz. Diğer türlü olsa kendisi yapacak ne güzel.
Birde ilk sayfada yazı yazacağı yerlerde çizgi bile yok bu çocuk çizgisiz kağıda nasıl yazsın ki. yazarda nerden başlayıp ner biter görücez bakalım
benimde en geç yatışım 12:30 - 01:00 arası olur ama genelde 12:00 de yatarım canım sabah çünkü 6 olmadan uyanıyorum aslında keşke 1 saat daha az uyuyabilsem diye düşünüyorum ama alışkanlık kazanmak uzun sürüyor.
Hafta içi erken kalkmaya alışınca hafta sonu da uyunmuyor ben uyuyamıyorum, uyursam bu seferde akşam uyuyamıyorum
Bizimde yemekte tavuk şiş yanında fırınlanmış patates ve havuç, mantar çorbası, salata, bulgur pilavı, ayran vardı. Doydum nihayetüzerine bir bardak çay içtim ama kesmedi şimdi ikinciyi bekliyorum
Maşallah canım, 1 yanlış çok güzel.Benim kızlarda sarı saçlı,mavi gözlüler canım görmelisin..Ha bu arada kızım diyorki anne 1 kız kardeşimiz daha olsunki dans grubu kuralımyani hayallerimiz çok bizim
Teşekkür ederim canımBugün netten test matematik testi çözdürdüm 20 sorudan 1 yanlışı çıktı Yazın kursa göndermeyi düşünüyorum yoksa olmayacak böyle bir enerji..bir enerji yani..
Çok teşekkür ederim,her fırsatta yazacağım valla bilgi olsunda tek
günaydın kızlarr,
dün ödevimiz yoktu, o yüzden internete izin verdim, serbestti yani akşam.
İstanbul'daki arkadaşlarımız ne yaptınız, akşam-sabah işiniz çok zor, haberlerden izliyoruz biz de, Allah yardımcınız olsun.
Bugün için akşamdan dolapta kavrulmuş taze fasulyem vardı, onu pişirdim geldim, yanına bir de pilav. Yemek sorunumuzda hallolacak.
Dilek senin ıspanaklı kekten yapmayı düşünüyorum, akşam haşlamıştım, suyun içinde kaldı, umarım acımaz tekrar bugün akşama kadar.
Aslında suyunu süzdürüp, buzluğa atıp, onu da sonra kavuracaktım ama son anda kek yapmaya karar verdim, bakalım akşama kek mi olacak-kavurma mı?
Büyük kızım da dersleri hiç tınladığı yok arkadaşlar, üzülüyorum ama çalış dediğimde 2 saat çene yapıyor bana, ben gündüz çalıştım deyip geçiyor, ama eminim gündüz de doğru dürüst bişey yapmıyor. Allah akıl -fikir ihsan eylesin çocuklarımıza, çalışma aşkı versin.
Herkese güzel bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?