günaydın .hayırlı cuma'lar arkadaşım sana da.
bizim ödev yine çoktu bulgarcığım..öyle çoktu ki emir sonuna doğru azıcık ağladı yani..
babamız akşam 10 da geldi..o yüzden tv de film izledik..evde tek başına 4 .harici bellik midir nedir..eşim çocuk filmleri yüklemişti..emirin sevdiği tüm filmler..birini seçtik izledik..izlerken ödev yaptım..öyle olunca daha bir uzun geldi sıpama galiba..sandı ki 3 saat ders yaptım..öyle olunca sabır taşı çatladı tabi
ödevler söyleydi.
matematik 1 adet fotokopi önlü arkalı
türkçe fotokopi önlü arkalı 1 adet
fotokopilerdeki sorular oldukça sıktı..yani boşluksuz soru ..

hayat bilgisi çalışma kitabından 2 sayfa yapıldı..onda da yazı yazılacak ..
mesela
-bir yerde yaşıyorsunuz güzelliklerini anlatın
-arkadaşınız okulunuza başka bir şehirden geldi.ona şehrinizle ilgili ne anlatırsınız
-yaşadığınız yerdeki doğal güzellikler
-çevrenizde beğendiğiniz yerler.
gibi fakat öğretmen öyle 1 cümleden hoşlanmıyor..uzun uzun yazacaklarmış..benim oğlan da kestirmeden yazar..kurulacak en kısa ccümleyi kurar..ama öyle istemiyor..benim oğlanın edebiyatçı yönü zayıf..matematik ver çözsün ama hikaye oku, hikayeyi kaleme dök dersen yapamaz..kestirmeden yazar..eli mi yoruluyor anlamadım..
sonra başka bir ödev.
ayasofya , boğaziçi köprüsü, anıtkabir, sultanAhmet camii vs gibi bir kaç yer adı vardı ..bu yerler hangi şehirlerdedir?
sonra birkaç sözcük yazdırmış..bunların anlamlarını sözlükten bulun.
yavşan
kent
burcu
çağ
kekik
....
bunlar gibi birkaç kelime..
farklı matematik soru bankasından 122 sayfa çözülecek.(hafıza dan toplama işlemi)
pazar günü toplantı yapılacakmış..ödevlerin çok olduğunu veliler birlik olup söyleyeceklermiş..bakıcım söyledi..onun oğlu da bizim sınıfta..tamam dedim..en azından fotokopileri azaltsın..fotokopi çoksa çalışma kitabından ödev vermesin yani..ağlattı oğluşumu...