Herkese günaydınlar...
Malumunuz 5 gün önce güle oynaya izne gittim ama böyle zamanlarda zaman çabucak akıp gidiyor ve pazartesi sabah ve hasta olarak yine masamın başındayım.
Perşembe günü eşim ve oğluşla dışarda kahvaltı yaptık öğlene kadar, öğleden sonra eve dönüp temizlik yaptım. Cuma günü şirketten aradılar acil toplantı için :))) çok acildi çünkü :))) geldim hemde oğluşuda alıp geldim zaten işyerimi merak ediyordu... Bir kaç saat durup geri döndük sonrasında evde yemek, börek, kek filan yaptım. Cumartesi bildiğiniz gibi kurs vardı dönüşte 3 haftadır biriken ütülerimi bitirdim :) .
Cumartesi günü oğlum teyzesi ile gezmeye çıktı, yemekte soğuk içecek içmiş, hava da soğuktu hasta oldu çok öksürüyordu hemen ilaçlar aldık pazar günü planlarını iptal ettik. Dün evde yoğun bakım altındaydı oğluşum... Bu sabah aslında göndermeyecektim okula ama sabah kalkınca iyim dedi ve gitti
Bu 4 gün süresince önce ödevlerini bitirdik, günler, aylar, mevsimler konusunu, doğal sayılar arası farklar ve onluklara yakınlıklar, uzunluk ölçümleri ve sıvı ölçümleri konularını tekrar ettirdik. Ayrıca 4'er ritmik saymaları çalıştık 2 sayfa yazdırdım baya baya da saydırdım.
Şimdi bununla ilgili bir şey sormak istiyorum size;
Ritmik saymaların mantığını kesinlikle anladı,
1er, 2şer, 3er, 4er, 5er, 10ar ritmik saymaları 100e kadar yapabiliyor ama 2-3-ve 4 leri peşpeşe yaptırdığında karıştırıyor ve bu sayımları diğerleri kadar hızlı ve akıcı yapamıyor düşünerek bazen de şaşırarak yapıyor.
Biz şimdi çarpım tablosuna geçmeli miyiz acaba?