netimde şu aralar sıkıntı olduğu için giremiyorum chess yoklama yaparken beni yazma:78::78:
rapor alıp gelcem:98::98::98::98:
çocuklarımıza zihin açıklığı versinyeni öğretim yılı hayırlı olur inşallahh
bu arada bizim öğretmen ilk günden yıldırmaya başladıyardımcı kitaplar devlet kitapları atlas ,devasal sözlük istedi örüntü bloglar simetri aynası istedi kitap defter herbirini ayrı ayrı renklerde kaplattı :30çantamıza herşeyi doluşturdu :sınıfmevcudu 45 oldu
yarın okulda proje yaptırcak çocuklarailaç kutuları kibrit makas istedi bu ne hızzz ben oğlanı okulun açıldığına adapte edemeden
hayırlısı olur inşallah canım, seni hatırlamadım ya, çok az yazdın herhalde yoksa hatırlardım, o yüzden hoşgeldin demek istiyorum:13::13:
netimde şu aralar sıkıntı olduğu için giremiyorum chess yoklama yaparken beni yazma:78::78:
rapor alıp gelcem:98::98::98::98:
çocuklarımıza zihin açıklığı versinyeni öğretim yılı hayırlı olur inşallahh
bu arada bizim öğretmen ilk günden yıldırmaya başladıyardımcı kitaplar devlet kitapları atlas ,devasal sözlük istedi örüntü bloglar simetri aynası istedi kitap defter herbirini ayrı ayrı renklerde kaplattı :30çantamıza herşeyi doluşturdu :sınıfmevcudu 45 oldu
yarın okulda proje yaptırcak çocuklarailaç kutuları kibrit makas istedi bu ne hızzz ben oğlanı okulun açıldığına adapte edemeden
ay meldam bu ne hız vallahi sizin öğretmende seneye hızlı başlamışsınız merak etme bu hızla giderse sizin öğretmen ister istemez adapte olacak senin oğlan da
bizden öğretmen hiçbirşey istemedi yaa duyuyorum başka arkadaşlardan da türkçe sözlük , atasözü ve deyimler sözlüğü , imla kılavuzu falan istemiş öğretmenleri bizimki sadece 3 tane defter yazdırmış o kadar başka bişey istemedi niye ki acaba merak ettim şimdi ??????:26:
canım sonradan isticektir, meldamların öğretmeni kadar istemesede
zaten öğretmenler bi kaç hafta içinde veli toplantısı yapar, alıncaklar edilcekler bunlar için toplancak paralar vs...
merhaba hanımlar yeni eğitim - öğretim yılımız miniklerimize ve de bizlere hayırlı olsun
Allah hepimizin evladına zihin açıklığı versin.
benim cingöz 2 gündür ödev olmamasına rağmen test çözmeye ve kitap okumaya devam ediyor zira bu yılki deneme sınavlarında başarılı olmam lazım diyor
merhaba hanımlar yeni eğitim - öğretim yılımız miniklerimize ve de bizlere hayırlı olsun
Allah hepimizin evladına zihin açıklığı versin.
benim cingöz 2 gündür ödev olmamasına rağmen test çözmeye ve kitap okumaya devam ediyor zira bu yılki deneme sınavlarında başarılı olmam lazım diyor
vay hırslıyız yani, başarılar bakalım, benimki extradan taş taş üstüne koymaz
bugünde ödev yoktu, keşke hep böyle olsa
aynen canım aynen bizde de durum aynı fazladan bişey yapıcam diye ödü kopuyo bizimkinin 2 gündür valla ödevelerini yapıyo sonra da kavga gürültü kitap okutuyorum ama ben çözdüm olayı odasında tv var hemen ödevi bitireyim tv seyredeyim diye yapıyo akşam babasına söyledim hafta sonu bu tv buradan kalkacak diye oğluma da söyledim tv yi kaldırıyrum diye biraz mızırdandı ben de tv seyretmen için önce haketmen lazım diye söyledim bakalım kaldırıcam kısmetse tv yi başka türlü olmayacak anlaşılan
biz türkçeden ikinci konuya geçtik matematikden deste-düzinedeyiz :) hergün vardı ödevyok valla ne ödev var ne stres
biz türkçeden ikinci konuya geçtik matematikden deste-düzinedeyiz :) hergün vardı ödev
Arkadaşlar merhaba;
Nasılsınız?
Yeni eğitim, öğretim yılı hepimize hayırlı, uğurlu olsun.
Bende sınıf mevcudundan muzdaribim.İki yeni öğrenci gelmiş toplamda 31 kişi oldular.
Herkes iki kişi ama bir sıradada üç kişi oturuyorlar.
Diğer ikinci sınıflardan biri 32, diğeri 14 kişi ama 14 kişi olan sınıfa değil de
bizim sınıfa veriyorlar.
Ödevlerimizde yavaş yavaş başladı.Çizgili deftere yazıyoruz.
Okuma ve ezber yapıyoruz.
Ayrıca ben bu öğlenci olma durumunu hiç sevmedim ama
mecburen alışmaktan başka çaremiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?