- 12 Temmuz 2012
- 1.021
- 260
Ahh zerre kadar kendimi düşünmüyorum zaten 2. çocuğu istememin tek nedeni zaten oğlum inan ki ama kararsızlığımın da başka nedenleri var ne yazık ki.....
Hayırlısı olsun diyelim o zaman canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh zerre kadar kendimi düşünmüyorum zaten 2. çocuğu istememin tek nedeni zaten oğlum inan ki ama kararsızlığımın da başka nedenleri var ne yazık ki.....
iyi akşamlar..iyi tatiller..Kızlar ben çıkıyorum. Hepinize güzel haftasonları diliyorum. İyi tatiller.
Bende çıkıyorum artık bu haftayı da bitirdik böylece...
Kendinize ve sorumluluğunuz altındakilere iyi bakın ne diyeyim :)))))
İyi akşamlar, iyi tatiller....
:112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112:
7 sayfa çokmuş canım.günaydınlarr..
bugün kimse olmaz artık burada(
dün ödev çoktu 7 sayfa yardımcı kitaptan test göndermiş.2 tanesini zorla yaptık çok sinir etti beni akşam..
bugünde kurs ödevide olur..
Biz almadık daha.slm kızlar sizinkilerin gelişim raporları nasıl? bizim türkçe dinleme geliştirilmeli,diğerleri çok iyi,matematik hepsi iyi,hayat bilgisi çok iyi,diğer herşeyi çok iyi..
Canım benim, hafta sonu da yoğun tempoyla devam diyorsun. Ne çok da ödeviniz varmış yine.Pazar pazar açtım sayfayı kuş uçmaz kervan geçmez olmuş buralar :))))
Öğlen çıkmıştık evden yeni geldik yorulmuşum valla gezmekten :))
Şimdi babası ile ödev yapmakta bende bi çay içip soluklanayım dedim birazdan başlarım koşturmaya ev toparlanacak yarına hazırlanmak lazım...
Cuma günü 2 sayfa eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeler vardı deftere yazdık 2 A4 sayfasıydı bizim defterin yarısı bitti :))))
Hayat bilgisinden 6 sayfa ödev vardı şuan resimlerini yapıyorlar birazdan biter...
48 sayfalık bir hikaye kitabı vardı cuma ve dün okumayı yaptılar bugün hikaye haritasının bir kısmını yaptık yetişirse bu akşam bitiricez...
Gözünaydın canım, darısı bizimkilerin başına.günaydınlar arkadaşlar..
karnemiz geldi cuma günü..öğretmen ilerleme var diye hepsine çok iyi vermiş.
7 sayfa çokmuş canım.
Biz almadık daha.
Canım benim, hafta sonu da yoğun tempoyla devam diyorsun. Ne çok da ödeviniz varmış yine.
Gözünaydın canım, darısı bizimkilerin başına.
Bizim de 2 sayfa eş anlamlı+zıt anlamlı kelimeler vardı, A4 kağıdında, 1 sayfa saatler vardı. 46 sayfalık da hikaye vardı, okunup, özeti+soruları yapılacak.
Güzel bir hafta diliyorum herkese
sağol canım öğretmenle 10 kasım töreninde görüştüğümüzde okuma iyiye gidiyor yazmayı çok yapması lazım dedi. 2-3 ay içinde
iyi olur dedi.inşallah artık şu okuma ve yazma su gibi bir olsa :26:
gözünaydın canım, tebrikler oğluşuna. daha 2 işlemi bile bilmiyor bizimliler, neymiş öyle 2-3 işlem yaa:26::26:Günaydın arkadaşlar,bizimde ara karnemiz geldi hepsi çok iyi tabi önemli olan asıl karnelerde bu devamlılığın sürmesi.Bizim bugün matematik değerlendirmemiz var dün bütün gün saat ve paralarla ilgili soruları çözdük,cumadan öğretmen 2 sayfa göndermiş bunlara çalışın diye ama paralarla ilgili olan çok zor geldi bana 2-3 işlemli sorular sormuş paralarla kafası karıştı biraz benimkinin o yüzden öyle sorular gelirse onlarda takılır...
günaydınlar arkadaşlar..
karnemiz geldi cuma günü..öğretmen ilerleme var diye hepsine çok iyi vermiş.
eltimin oğlu da 2. sınıfa gidiyor. öğretmeni perşembe günü sınav yapmış sınıftan 3 kişiyi sınava sokmamış siz yapamazsınız diye.
sınava girmeyenlerden biri de eltimin oğlan. eltim diğer bir veliden öğrenmiş sınav olupta çocuğun sınava girmediğini .
öğretmeni aramış neden sınava sokmadınız diye onlar yapamaz demiş.yaş olarak bu 3 çocuk diğerlerinden küçük ve geride.
nasıl bir mantıkdır bu öğretmenin kafası. zaten geçen seneden beri takdı bizimkilere.sınıf değişikliği için müdürle konuşmuştu
geçen sene müdür terslemiş olmaz demiş.
7 sayfa çokmuş canım.
Biz almadık daha.
Canım benim, hafta sonu da yoğun tempoyla devam diyorsun. Ne çok da ödeviniz varmış yine.
Gözünaydın canım, darısı bizimkilerin başına.
Bizim de 2 sayfa eş anlamlı+zıt anlamlı kelimeler vardı, A4 kağıdında, 1 sayfa saatler vardı. 46 sayfalık da hikaye vardı, okunup, özeti+soruları yapılacak.
Güzel bir hafta diliyorum herkese
Allah Allah nasıl bir mantıktır bu ya...nasıl küçükler ...kafayı yiycemm :26::26::26::26:eltimin oğlu da 2. sınıfa gidiyor. öğretmeni perşembe günü sınav yapmış sınıftan 3 kişiyi sınava sokmamış siz yapamazsınız diye.
sınava girmeyenlerden biri de eltimin oğlan. eltim diğer bir veliden öğrenmiş sınav olupta çocuğun sınava girmediğini .
öğretmeni aramış neden sınava sokmadınız diye onlar yapamaz demiş.yaş olarak bu 3 çocuk diğerlerinden küçük ve geride.
nasıl bir mantıkdır bu öğretmenin kafası. zaten geçen seneden beri takdı bizimkilere.sınıf değişikliği için müdürle konuşmuştu
geçen sene müdür terslemiş olmaz demiş.
canım inşallah öğretmeninizi değiştirebilirsiniz yakın zamanda..oğluşun nasıl...mutlu mu ..Günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım?
Bizimde gelişim raporumuz geldi ama ben öğretmenin yaptığı değerlendirmeyi çocuğun gelişimine göre değil kendi egosu ile verdiğini düşünüyorum o yüzden hiç durmuyorum üzerinde inşallah öğretmenimizi değiştirebiliriz ve şansımıza daha iyi uyum sağlayabileceğimiz, öğrencisi bile olsa karşısındaki bireye saygı duyabilen bir öğretmen düşer şansımıza o zaman daha gerçekçi ve değerlendirmeye tabi olur bu gelişim raporları.
İyi bir hafta olur inşallah hepimiz için...
Allah Allah nasıl bir mantıktır bu ya...nasıl küçükler ...kafayı yiycemm :26::26::26::26:
canım inşallah öğretmeninizi değiştirebilirsiniz yakın zamanda..oğluşun nasıl...mutlu mu ..