- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
Bulgar canım merak ettim ya avatardaki senin resmin mi :))
hayır değil canım..bende değiştirmeyi düşünüyordum ama resim bulamadım..:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulgar canım merak ettim ya avatardaki senin resmin mi :))
hayır değil canım..bende değiştirmeyi düşünüyordum ama resim bulamadım..:))
kullandığın nick ile resim örtüşüyorda o yüzden sordum :)
benim babam bulgar göçmeni :)))
Evet anladım ben zaten ilk günden kullandığın nickten kaç senesinde gelmişler?
yaklaşık 60 yıl önce.. babam 6-7 yaşlarındayken
hııım çok küçükten gelmiş, gittin mi hiç baba memleketine?
hayır gitmedim. ama gidip görmeyi isterdim.
sizde babandan dolayı çift vatandaşlık olmuyor mu? o zaman kolay olurdu istediğin yere gitmek :))))
çift vatandaşlık yok canım ya..
sen aslen nerelisin..
Ben İstanbul anne baba karadeniz
Bu arada bitirdik bu günü de. Kendine iyi bak.
Yarın fırsat bulursam akşam üstü uğrayıp yazarım doktor görüşmemizi...
evet kızlar..benim önümde ki takvim geçen senenin miş..son sayfa sadece toplu olarak 2013 ..orayı kullanıyormuş benden önceki memur..
ben de tek tek ayları gösteren sayfayı açtım.o 2012 imiş..
heheheh
küçük bir hata..
bizim oğlan dün çok öksürsümüş
akşam eve gelince de çok öksürdü..ballı süt yaptım içti..biraz kesti ama tam değil..çocuk öksürmekten yanakları ve kulakları kıpkırmızı oldu artık...zorlanıyor..
sıcak havlu yaptım göğsüne ve sırtına koydum
gece biraz ateşi oldu..sabah da vardı..bakalım ..bakıcıya ateş düşürüçü ver dedim..
siz neler yaptınız güzel annişler...
zeliş nasıl oğluşun..morali iyi mi..senin moralin nasıl :26:
geçmiş olsun canım.öksürük için pekmez ve zeytinyağı iyi geliyor. bizde geçen gün yaptık.
tek tük öksürüyordu. hadi gel sana pekmezli şurup yapalım dedim.
mesala 1 çay bardağı pekmez içine 1 yemek kaşığı zeytinyağını karıştırıyorsun.
her gün 2 tatlı kaşığı içiyor..daha fazla içebilir gün içinde zararı yok pekmez sonuçta..
olursa gidecek misin?Olsa bile bizim 2 okul var, biri büyük kızımın, biri ufaklığın, bakalım yakında olanına götürürüm olmazsa.
Geçmiş olsun canım, hastalık mevsimi geldi maalesef.evet kızlar..benim önümde ki takvim geçen senenin miş..son sayfa sadece toplu olarak 2013 ..orayı kullanıyormuş benden önceki memur..
ben de tek tek ayları gösteren sayfayı açtım.o 2012 imiş..
heheheh
küçük bir hata..
bizim oğlan dün çok öksürsümüş
akşam eve gelince de çok öksürdü..ballı süt yaptım içti..biraz kesti ama tam değil..çocuk öksürmekten yanakları ve kulakları kıpkırmızı oldu artık...zorlanıyor..
sıcak havlu yaptım göğsüne ve sırtına koydum
gece biraz ateşi oldu..sabah da vardı..bakalım ..bakıcıya ateş düşürüçü ver dedim..
Biz de saatlerdeyiz, henüz o aşamalara geçmedik biz, tam saatleri ve yarım saatleri yaptık, yarım saat sonrası, 1 saat sonrası kaç eder diye sorular sormuş, ilk zamanlarda anlamıyorlar, bunu farkettim ben, üzerinde çalışınca çok güzel anlayacak eminim bikaç gün sonra.ödevimiz çok değildi..dün saatlerden test yapmış öğretmenimiz..8 soru yazmış..bizim oğlan 4 tane doğru 4 tane yanlış yapmış.
sorular aslında çok zor değildi ama..iste ......:26::26::26::26::26:
öğretmen sınav sonrası herkese yazı yazmış..sınıfın genelinde saatlerle ilgili problem var..testte herkes 2 saat arasını hesaplamayı toplama ya da çıkarma yaparak çözmeye çalışmış..saatleri evde saat üzerinde gösterin diye..
ben de gösterdim biraz..ama tam diyorum mesela sabah 7:30 da kalktın...öğnlen 12:00 de okula gittin..kaç saat evde kalmış oldun..
ben sorunun yarısını sorarken emir öksürmeye başlıyor...sorunun diğer yarısını söylediğimde öküsürk kesiyor yine soruyu..kopukluktan dolayı da çocuk cevabı veremiyor...
ya da diyorum..ediz öğlen 14:00 de yattı....saat 16:30 da kalktı..kaç saat uyumuş oldu.yine soruyu sorarken öksürükler..sorunun yarısında öksürük..bitiminde öksürük..
adapte olamadık bir türlü..anladı mı bilemiyourm..biraz daha uğraşsın öğretmeni okulda bakalım...ben yarın yine gösteririm biraz.
Sana da günaydın, hayırlı cumalar canımgünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar..
bir sayfa okuma metni ve soruları vardı başka ödev yoktu.
öğretmen birkaç gündür fazla ödev vermedi hepsini cumaya sakladı sanırım :))