- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
Kısmen tehditle. Ben duymuyorum zaten okuduğunu kendisine ve dedesine soruyorum.
hımm.. bende telefonda dakikalarca bekliyorsun sandım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmen tehditle. Ben duymuyorum zaten okuduğunu kendisine ve dedesine soruyorum.
hımm.. bende telefonda dakikalarca bekliyorsun sandım..
Yokkk canım. ama dakikalarca dil döküyorum o doğrudur :)))) Sizde nasıl büyük olan yaptırıyormu?
büyük olan ancak kendi ödevlerini yetiştiriyor..lise 2'ye gidiyor derslerde baya bi zor.
büyük olan ancak kendi ödevlerini yetiştiriyor..lise 2'ye gidiyor derslerde baya bi zor.
hııım ufaklıkta sana kalıyor yani.
aralarında kaç yaş var?
evet. babamızda çay sigara ve tv keyfi yapıyor..
hemde nasıl sinir oluyor insan..gelde sinir olma dimi. dün akşam benimkide almış bira çerez götürüyo ben uğraşıp duruyorum of offff
9 yaş var. kızım ilkokul 3. sınıfa giderken oğlum doğdu..
benimde olursa hemen hemen öle olacak. senin büyük kızmış. daha iyi yani. peki yaş farkı çok sorun oldumu ilk zamanlar veya sonradan?
benim açımdan bir zorluğu olmadı. kızımda aşırı bir kıskançlık yapmadı..
işe ara vermiş miydin her ikisi içinde?
kızımda 3 ay ara verdim. oğlumda 6 ay..
Bende oğlumda doğuma 2 hafta kala izne ayrıldım ama bir hafta sonra doğum yaptım. 40 ı çıktıktan sonra işe gitmeye başladım ama günde bir kaç saat gidip geliyordum. Tam olarak 7 aylık olduğunda başladım çalışmaya. İlk bırakıp gittiğim zamanlar nasıl zor gelmişti boğazım düğüm düğüm gittiğimi hatırlıyorum...
ben ilk gün ağlamıştım işyerinde kimse görmeden
Bendeeeee...........
daha dün gibi.. şimdi kocaman oldular..
evet ve biz yaşlanıyoruz. zaman çok hızlı geçiyor...
geçenlerde konuşulmuştu burda.. büyüdüklerinde bizimle gezmek istemeyecek arkadaşlarınla olmak isteyecekler diye