- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
dilekçe
işte blogum bu aralar yaptığım yemekleri pasta börekleri paylaşamıyorum.ama hafta sonu inşallah olacak..iş yerinden yükleme yapamıyorum çünkü
maşallah 10 parmağında 10 marifet. Bayıldım :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilekçe
işte blogum bu aralar yaptığım yemekleri pasta börekleri paylaşamıyorum.ama hafta sonu inşallah olacak..iş yerinden yükleme yapamıyorum çünkü
Ayyy inşallah ama hiç gelmicekmiş o günler gibime geliyo :)
ver ver bakarım :))))
Vaayyyy kayınvalide yetenekli hııımmm. boş kaldıkça yanına gönder. hem sende biraz rahat edersin :))))
Gelir canım sende 2 taneydi çocuk dimi liseye gittiklerinde bizi istemicekler nasılsa :)))))
maşallah 10 parmağında 10 marifet. Bayıldım :))))
ama ben bakmayacaktım akşam üstü bu bloğa zaten açım diyetteyim olmazki yahu. Bak arkdaşım şu karamelli kekten istiyorum çok güzel görünüyor. Artık kargoyla falan gönderirsin olmazmı?
of ya..yemeği sabah kalkınca yapmaya çalışıyorum ..ama ütü ve süpürge ..Allah senin işin zor ya...ben yapamam o kadar..hafta sonu ütü var bizde..süpürge de öyleaaaa olurmu yemek, çamaşır, ütü, hatta süpürge bile çalıştırdığım oluyor valla :)))))
Allah Allah..bizden dolap parası falan aldılar..ama dolaplar geçen yıldan yaptırılmış..onun dışında para istemediler şimdilik..Aidatmı o neki söelemdiler hiç öle bişey. Biz sadece kayıt esnasında bağış yaptık :))))
Bağış dediğime bakmayın kayıt almadılar bankaya yatırmadan :))))
iki dönem toplam 70 tl
evet büyük oğlan emir..küçüğü ediz..Daha yeni bakıcam ama merak ettim büyük olan emir mi?
Çok yakışıklı oğlancık yaa :))
Sende çok güzelsin bu arada
dur bakem..bende açılmadı..
ne diyeti ya mahsuru yoksa kaç kilosun ..
biz de okul aidatı yok ..devlet okulu değil mi kardeş,,ne aidatı
ama ben bakmayacaktım akşam üstü bu bloğa zaten açım diyetteyim olmazki yahu. Bak arkdaşım şu karamelli kekten istiyorum çok güzel görünüyor. Artık kargoyla falan gönderirsin olmazmı?
hahahahaha...yapılışı kolay..blogu niye koydum arkadaşım..herkes denenmiş tarifleri yapabilsin diye..
kk da karatayla eğlenerek zayıflıyorum a davet ediyorum seni..davete icap ediniz..
ben o şekilde fazla olan kilolarımı verdim..zaten 7-8 kilo fazlam vardı.
iki dönem toplam 70 tl
of ya..yemeği sabah kalkınca yapmaya çalışıyorum ..ama ütü ve süpürge ..Allah senin işin zor ya...ben yapamam o kadar..hafta sonu ütü var bizde..süpürge de öyle
Allah Allah..bizden dolap parası falan aldılar..ama dolaplar geçen yıldan yaptırılmış..onun dışında para istemediler şimdilik..
evet büyük oğlan emir..küçüğü ediz..
ben de güzel miyim ..teşekkür ederim..yaşlandık artık..güzellik kalmadı.
dur bakem..
dilektenfikirler.blogspot.com
bunu kopyala yapıştır..belki açılır bu kez
herkes kilosunu yazsın bakalım
ben 59
Sizinkiler insaflıymış
Bende diyorumki bu kız bloğun adını niye dilekçe (hani şu arz dilekçesi yani) koymuş allah allah diyorum
bende 52,5 boy 155
boyda önemli :)))
evet bu 70 lirada toner,tahta kalemi vs. ve hizmetli parası için
açabildin mi canım..??
Şimdi aradım oğlanı evde oyun oynamakta. Akşam oyun konsoluna oyunlar yüklemiştim onunla oynuyormuş. Resim yaptın mı dedim söylemem sürpriz dedi. Peki okulda derslerini yaptın mı dedim bişeyler geveledi ama bilemiyorum ya yapmadı yada aklı oyundaydı akşama görücez bakalım.
akşama bizi nasıl ödevler bekliyor bakalım:)