- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
En sevdiğim yemektir etli yaprak sarması,afiyet olsun:))
sağol..İstanbul a 16 yıl önce gelmiştim :) bizim yerimize de gez artık.:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sevdiğim yemektir etli yaprak sarması,afiyet olsun:))
sağol..İstanbul a 16 yıl önce gelmiştim :) bizim yerimize de gez artık.:))
Nasıl bir gün bugün sabahtan beri resmen anam ağladı.
Son gün insan bi rahat bırakılır, bi tatil rehavetimiz olsun dimi ama yok.
Birde neredeyse yarınıma bile el koyacaklardı ama durun dedim o kadar da değil.
Sağolsun benim asistan gelecek yarın halledecek.
Allah Allah yaaa.
Zeliş o asistanı bana da yollasana....
yollayım valla lazımsa. Zehir gibidir her işe yetişir
Sen nasılsın iyileştimi bebiş
Sağol canım ya. Çocuklar iyi olursa biz de iyi oluyoruz. Bebeğim düzelmedi henüz.Bütün gece hırıltıdan uyuyamadı, burnu tıkalı sürekli, öksürüyor da.
dilekçe
işte blogum bu aralar yaptığım yemekleri pasta börekleri paylaşamıyorum.ama hafta sonu inşallah olacak..iş yerinden yükleme yapamıyorum çünkü
offf çok geçmiş olsun. bayramda iyileştirirsin sen onu :)
Benim oğlanda öksürüyor, burnu akıyor, hapşırıyor salgın heralde.
Aman dikkat et. Hastalık bir gelince kolay gitmiyor.
Keçiboynuzu pekmezi aldım. Her sabah çocukların ağzına bir kaşık atıyorum. İnşallah fayda eder.
Kızlar uğrayacakmısın bayram tatilinde buraya hıımmmm.
Ben pek zannetmiyorum. Tatilde eşim ve kızım da evde olacaklarından bana bilgisayarda sıra gelmez herhalde.
Not: Telefonum akıllı değil:)
Ben pek zannetmiyorum. Tatilde eşim ve kızım da evde olacaklarından bana bilgisayarda sıra gelmez herhalde.
ay canım ya..yazık kuzucuğa..kaç aylık bebeğin ..Sağol canım ya. Çocuklar iyi olursa biz de iyi oluyoruz. Bebeğim düzelmedi henüz.Bütün gece hırıltıdan uyuyamadı, burnu tıkalı sürekli, öksürüyor da.
her zaman beklerim efendimmmmmmmmmmm......Bloğuna baktım canım. Maşallah sana.
Çocukların da çok tatlı bu arada.
benim tel de akıllı değelBen pek zannetmiyorum. Tatilde eşim ve kızım da evde olacaklarından bana bilgisayarda sıra gelmez herhalde.
Sağol canım, evet iyiki yapmış, yoksa kaçta biterdi bilemiyorum artık.merhaba canım geçmiş olsun. sen gelinceye kadar baya bi yapmış ödevini maşallah..
Evet seneye artık inşallah kendileri yaparlar.Bende aynen senin gibi ödevlerin başında başka bişeyle uğraşamıyorum dakika başı soruyo sen yap ben kontrol ederim diyorum ama yok sağlamcı :))
Ben de o kadar yıl oldu gelmedi, zaten 2 kere geldim ömrümde o da 1-2 günlük, çok gezemedim yani.çok uzun zaman olmuş 16 yıl istanbulu görmeden yaşanırmı yahu? 3. köprünün açılışına bekleriz sizi o zaman:))
Maalesef biz yarın da geliyoruz, işler yoğun, oyyyy oy.Nasıl bir gün bugün sabahtan beri resmen anam ağladı.
Son gün insan bi rahat bırakılır, bi tatil rehavetimiz olsun dimi ama yok.
Birde neredeyse yarınıma bile el koyacaklardı ama durun dedim o kadar da değil.
Sağolsun benim asistan gelecek yarın halledecek.
Allah Allah yaaa.
Sana da hayırlı cumalar canım. Evet bence de bir sürü ödev verirler gibi geliyor.Kızlar herkese hayırlı cumalar
Son işgünü, işleri toparlamaya çalışıyoruz bizde.
Akşam bizde de az ödev vardı neyse ki. Yardımcı kitaplardan 2şer sayfa yaptık, matematik ve hayat bilgisi.
Dün ingilizceleri varmış. Öğretmen birsürü kelime yazdırmış ve bunları 5 er defa yazın demiş. Neyseki ingilizce sadece haftada 1 gün. O yüzden o ödevi bayram tatiline bıraktık.
Yanlız ben bu akşamdan korkuyorum, tatil diye öğretmenler dayayacak gene ödevleri.
Ben uğrayamam herhalde.Kızla uğrayacakmısın bayram tatilinde buraya hıımmmm.
aynen benimde...
ay canım ya..yazık kuzucuğa..kaç aylık bebeğin ..
her zaman beklerim efendimmmmmmmmmmm......
teşekkür ederim..
benim tel de akıllı değel
Sağol canım, evet iyiki yapmış, yoksa kaçta biterdi bilemiyorum artık.
Evet seneye artık inşallah kendileri yaparlar.
Ben de o kadar yıl oldu gelmedi, zaten 2 kere geldim ömrümde o da 1-2 günlük, çok gezemedim yani.
Maalesef biz yarın da geliyoruz, işler yoğun, oyyyy oy.
Sana da hayırlı cumalar canım. Evet bence de bir sürü ödev verirler gibi geliyor.
Ben uğrayamam herhalde.