- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zelısım sen yada esın etrafındakı kısıler kıtap okumayı sevıyor mu ?
cocuk etrafındakılerı ornek aldıgı ıcın okumaya duskun olmayabılır bızdede boyle bır dert vardı
ben calıstıgım ıcın 7 de eve gıdebılıyorum kucuk oglumu bakıcıdan alıp hemen derse baslıyoruz ve en gec 9 da bıtıyor hemen kıtabını alıp okuyor alıstı
ılk baslarda yaz tatılınde hergun 1 saat aılecek kıtap okuyorduk ılk baslarda zor oldu daha sonra alısınca kendı uyarmaya baslkadı anne kıtap saatı dıye :)) boyle bı yontem dusunebılırsınız bızde basarılı oldu
zelıs sıkma canını bu kadar toparlar merak etme cok ta ustune gıtme okuldan sogumasın
merhaba arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun yeni senemiz.ben 2.sınıf öğretmeniyim topiği görünce bir gireyim dedim.herhangi bir sorunuz sorununuz olursa cevaplarım .
Hoş geldiniz...
zelısım sabır sabır sabırrr yapacak bısey yokk malesefff
canım kutphaneyı cok ıyı dusunmusssun sen devam et sonucunu alırsınnnn
Nerede görev yapıyorsunuz?
kırklareli 'deyim cnm.
canım hosgeldınn
kırklarelının neresındesın
hoşbulduk ,kırklareli merkez deyiz. 2 yıl oldu burdayız.2.sınıfın bir kaç ayı sıkıntılı başlar fakat düzene girecektir.kitap okuma alışkanlığı kazanması çok çok önemli okuma hızı düşük olursa daha geç anlar okuduğunu ve hep geriden gelir.o yüzden mutlaka her gün kitap okutalım anlattıralım.
kıtap kesınlıkle cok cok onemlııı
kitap oku dediğimde ağlamaya başlıyor yaaaaaaa
yandınız siz dermişim sorularımızla bunaltmayalım :))
en büyük derdimiz çalışan anneleriz vakit kalmıyor ders yaptırmaya kitap okumaya :)) eve git yemek vs 8 i geçiyor oda en erken...
bizde en erken 8 de başlıyoruz ödev yapmaya 10 buçuk gibi anca bitiyor.. ayrıca kitap okumaya zaman kalmıyor uykusu geliyor.. okusak bile 10 kelimeden 5'i yanlış..
bulgar, sen hangi şehirdesin?
akşama bizi nasıl ödevler bekliyor çok merak ediyorum..