arkadaşlar bu şekilde tüm ders saatleri, tenefüsler bellidir, tabii haftaortası değişiklik olabileceğininden önümüzde ki cuma bakmak lazım. Biz 3 senedir öğleciydik bu sene sabahçı olmuşuz, oğlum 4 e başlıcak bu sene (resme tıklayın)
ders programı sonra girilecek muhtemelen
Eki Görüntüle 795926
slm kızlar,
Benim de 2.sınıfa giden ve de 8.sınıfa giden 2 kızım var, hepimizin Allah yardımcısı olsun ama işimiz gerçekten zor, her sene sistem değişiyor, ne oılacak bilmem? Bizim okulumuz şehre uzak sayılır, evimize yakın, sbs başarı sıralamasına baktığımda da sonlarda gözüküyor, çok üzüldüm onu görünce, ama şehirdeki okula versem çocuk servislerde rezil olacak, bilemedim ne yapmalı? Kendim çalışıyorum merkezde, işyerine yakın okullara da kayıt yapılabiliyormuş sanırım artık.
Sağol canım, ama işte 7 sene var daha lise sınavlarına, şimdiden okul değiştirmeli mi, yoksa orta öğretimde mi değiştirmeli bilemiyorum ki?yeni kanunda var cnm öyle birşey ama etrafımda uygulayan olmadı henüz,iş yerine yakın olan okulun müdürüyle bi görüş istersen o seni yönlendirir.
evet kıtaplar alındı defterler alıntı kırtasıye malzemelerıde alındı sabırsızlıkla oglusum pazartesıyı beklıyor :))) hazırız 2. sınıf bekle bızı
Okul açılmadan nasıl kitap-defter aldınız ki???
oglum ozel okula gıdıyor meb ın bırkac kıtabını kullanıyorlar butun ders kıtapları zambak yayınları onlarda kırtasıyede satılıyor ordan aldık defterlerıde okulumuz 1 hafta onceden lıste vermıstı ona gore aldık
oglum ozel okula gıdıyor meb ın bırkac kıtabını kullanıyorlar butun ders kıtapları zambak yayınları onlarda kırtasıyede satılıyor ordan aldık defterlerıde okulumuz 1 hafta onceden lıste vermıstı ona gore aldık
Bizim okula çevre okullardan bir tanesi gelmiş o okulu imam hatip yapmışlar,zaten okulumuz kalabalıktı dün nevrim döndü bahçede bide tuvaletlerde tadilat vardı kırmışlar yenisini yapmışlar ama lavobolar yok henüz koca 90 gün yetmemiş,bazı sınıfları erken bile saldılar dün o yüzden.ingilizce dersleri varmış bu sene haftada 2 saatmiş başka bir öğretmen giriyor ama yabancı değil velilerden birisiymiş,ödevimiz bile vardı ingilizceden 5 kere what is your name ve tabiki cevabını yazdık.Kitapların hepsi verildi dün ama gene dergilerimizide alıcaz sanırım.Maraton başladı hepimize kolay gelsin kızlar....bu arada bizim okul oy birliğiyle formada karar kılmış.
Gerçekten sinir bozucuymuş canım, okul kapalıyken niye bitirmemişler ki? Çocuklar nereye yapcakmış ihtiyaçlarını? Dün biz de İstiklal marşının ilk 2 kıtasını yazdık, İngilizcede de 1 den 10 a kadar yazmışlar, Dediğin gibi What is your name? yazmışlar, öyle işte. İngilizce kitabı verdiler mi canım size? Bize vermedilr de, sonra mı gelecek acaba?
Anladım canım, kendiniz almadınız ama değil mi, okuldan verdiler?Kitap yok canım ama resim defteri gibi uzun bir defter kitap karışımı bişey vermişler ingilizce için resimli kuşe kağıt baskılı.İçinde resimler var..Ama devletin verdiği diğer kitaplar gibi değil..
İnşallah canım öyle olur. Tüm çocuklarımıza başarılar.Selam arkadaşlar, benim oğlumda bu yıl 2. sınıfa başladı. Geçen yıl hem erken başladığımızdan hemde ders çalışma konusunda oğlumun ilgisizliğinden artı zamansızlıktan sıkıntılı ve stresli bir yıl geçirdik bakalım bu sene nasıl olacak.
Geçen yıl özel okulda başlamıştık bu yıl devlet okuluna geçiş yaptık. Dün bütün gün okuldaydık ders programını aldık. Ders kitaplarını aldık akşam kırtasiye alışverişimizi tamamladık.
Umarım güzel ve başarılı bir yıl olur çocuklarımız için.
Anladım canım, kendiniz almadınız ama değil mi, okuldan verdiler?
İnşallah canım öyle olur. Tüm çocuklarımıza başarılar.
Bize dün akşam öğretmenimiz matematikten < > büyüktür küçüktür işareti konularaktan doğal sayıların dizilimi ödevini vermiş zevkle yaptı mantığını anlayınca,geçen senede çok sıkmadı ödev konusunda sağolsun kara kara düşünüyodum eve 8 de geliyorum işten nasıl yetiştiricez diye bakalım şimdilik önlü arkalı 1 sayfa ödev geliyo ilerleyen günlerde çoğalır ama yine çok sıkmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?