Selam hanımlarBizim öğretmen 20 günde 3 deneme sınavı yapıyor sizde yapıyor musunuz deneme sınavı Dersler çok ağır çocuklar çok yoruluyor Tatil gelse de biraz dinlenseler
kızlar 4+4+4'e göre oğlumun şuanda gittiği yakınımdaki okul ortaokul oluyor vr öğretmrnlrtimiz biraz daha uzaktaki başka bir okula gidiceklermiş.
fakat çocuklarımızın adrese göre (semtimizde 4 okul var) dağıtılacakları söyleniyor..
ben öğretmenimizin gittiği okula öğretmeniyle beraber devam etmesi için napmalıyım?
kafayı yicem düşünmekden o okul evime uzak daha yakın başka bi okula düşücem gibi şuan öyle görünüyo adresime göre
bana bi akıl verin nolur.
bu sistemi çıkaranların eğitimi bu düzeye getirenlerin başka derdi yokmu ben anlamıyorum ne istiyolar eğitim düzeninden.
Bıktım ya eğer öğretmenim değişirse 3. öğretmenimiz olucak bilgisi olan lütfen ama lütfen bana yardımcı olun özel msj atın bilgi verin bana ev kendi evim taşınsam bi dert.
eğer taşınırsam 2 yıl sonra geri gelcem çünki şuanki okulumuz ortaokul oluyo yani 2 yıl okuyup geri gelcekler off ya off
İstanbulda 2013-2014 eğitim yılı için sadece kadıköy ilçesinde dönüştürme olduğu yazıyodu sanırım sizde o taraftasınız.İlk önce öğretmenin hangi okula gittiğini öğrenmeniz lazım sonra acaba gittiği okuldada 3.sınıftanmı devam edicek?ve daha sonra taşınma ihtimaliniz yok ise zorlu bir süreç başlıor çünkü ikametgah taşıma işlemlerini martta sorunsuz yapıyolar,arkadaşım halletti martta ama okullar kapanıpta kayıt sezonu girince nüfusta yanaşmıyo bu işlere zorlaştırıyo.En güzeli vermek istediğiz okulun müdürüyle görüşüp anlaşmak nakil alması için
Kızlar bu yıl çocuklarımız sabahçı mı olacak? Ben İstanbuldayım ama başka şehirde oturan akrabamızın çocukları 2. sınıfta sabahçı olacakmış
ben baktım e-veli bildirmede 12.40 yazıyor ders başlama saati,daha önce duymadım öyle bişey her okul için değildir o.Belki sabah başlancak olan okul etüde geçmiştir