Aynen cnm herşey onlar için..
Kah ağlıyo,kah kahkahalar atıyo,kah uykusuz kalıyo annee 5 dk yaaa diye yalvarıyo..
Kıyamıyorum gözünün içine bakıyorum.. ama herşey onun için..
her akşam yatmadan 1 kitap okumayı huy edindirmeye çalışıyorum,çantasını ve ödevlerini akşamdan yapıp toplayacağına söz verdi uyguluyor..
Matematik konusunda sıkabildiğim kadar sıkıyorum temel dediğin gibi çok önemli..
Geleceğin doktorları,mimarları,mühendisleri,polisleri olur umarım yavrularımız..
Bizde gururla yazarız yine olurda burası Rabbim nasip eder o günleri inş..
merhaba hanımlar;
bizde bu sene 2. sınıfız ve işler hiçte iyi gitmiyorders yapmaktan nefret eden bir kızım var.arkadaşları kısa sürede bitirirken derslerini benim kızım uzattıkça uzatıyor.ilk başta okuması kötü, çünkü okumak istemiyor.siz bilmem kaç sayfa kitap okuyor akşamları diyorsunuz benim ki ödevlerini bile neredeyse bana okutacak zaten okusa da birini doğru okusa diğerini yanlış okuyor.ağlıyor zırlıyor ve son derece hırçın.gece erken uyumak istemiyor, benimle yatmak istiyor.öyle sorunlu bir çocuk olup çıktı ki. öğretmenle konuşuyoruz okuması gerek diyor.geri kalıyor doğal olarak arkadaşların dan.
ben ne yapabilirim hiç bilmiyorum.öğretmenimiz de ön sıraya alacağım onu gözümün önünde olsun daha çok ilgileneceğim falan dedi onu da yapmadı.
ne yapacağımı bilemiyorum artık.o kadar çaresizim ki
Selam hanımlarBizim öğretmen 20 günde 3 deneme sınavı yapıyor sizde yapıyor musunuz deneme sınavı Dersler çok ağır çocuklar çok yoruluyor Tatil gelse de biraz dinlenseler
20 günde bir demek istediniz heralde çokmuş yaaa yazık çocuklara komşumun kızının öğretmenide her konunun peşine yazılı yaparmış.
bizim öğretmenimiz dönemde 3 yazılı yaptı her dersten hatta 3.yü yapamadı çocukları bir türlü bir araya toplayamadı hastalıkları artınca
cuma günü deneme sınavı oldular 60 sorudan 3 yanlışı çıkmış onlarda çok basit hatalar dikkatsizlikten olmuş sizcenormalmi
türev yayınlarından olmuşlar acaba soruları yayınevimi hazırlıyor yoksa öğretmenlermi yayınevine veriyor bunu merak ettim bende
20 günde bir demek istediniz heralde çokmuş yaaa yazık çocuklara komşumun kızının öğretmenide her konunun peşine yazılı yaparmış.
bizim öğretmenimiz dönemde 3 yazılı yaptı her dersten hatta 3.yü yapamadı çocukları bir türlü bir araya toplayamadı hastalıkları artınca
cuma günü deneme sınavı oldular 60 sorudan 3 yanlışı çıkmış onlarda çok basit hatalar dikkatsizlikten olmuş sizcenormalmi
türev yayınlarından olmuşlar acaba soruları yayınevimi hazırlıyor yoksa öğretmenlermi yayınevine veriyor bunu merak ettim bende
Selam hanımlarBizim öğretmen 20 günde 3 deneme sınavı yapıyor sizde yapıyor musunuz deneme sınavı Dersler çok ağır çocuklar çok yoruluyor Tatil gelse de biraz dinlenseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?