gül100 damatlığını da görürüsün inşallah tatlı bir telaş içindesin
parkon biz öğretmenin önereceği tatil kitaplarını alıyoruz .yeğenimden kalma 3.sınıf yardımcı kitaplarda var onlarada göz atarız
chess, seyyahalemi sizin keyifler nasılkuzuları okula gönderiyormusunuz
bizim notlar girilmiş hepsi 5 ama hayat bilgisine 97.5 tan 5 vermiş
maşallah canım, başarısı daim olsun,97.5 ha, buçuğuda var
hergün bakıyorum ama bizde not mot yok daha
Slm kızlar bizim notlarda girilmiş hepsi 5 yanlız müzik 85 ten 5:26:.bu hafta gitmiyoruz biz okula evdeyiz artık cuma günü karne almaya gideriz artık karneleri aldıktan sonra 1 ay tatildeyiz bakalım dönüşte belki spora filan yazdırmak için yer kalırsa gideceğiz
Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Uzun süredir yazamadım.Haftasonu sınavlarım var.Derslerden başımı kaldıramadım.Şu sınavları bir versem yaz boyu rahat edeceğim.
Oğluş da geçen hafta Pazartesi sınav oldu.Sonuçlar henüz açıklanmadı ama 60 soruda 1 Türkçe yanlışı var.Okulun son haftası bile dört sınav yapacakmış öğretmenimiz.
Okul kapandığı günün ertesine sünneti için gün aldık.Sünnetten bir hafta sonrada düğünü olacak.
Sormayın yani benim sınav telaşım bitiyor,oğluşun sünnet telaşı başlıyor.
Sınavlarım bittikten sonra yazarım tekrar.Kendinize iyi bakın .
Hoşçakalın...
Öğretmenimiz varda çocuklara gelmesenizde olur dedikleri için kimse okula gitmiyor böyle muallak bir durum ))) kimse gitmediği için servislerde çalışmıyor ayrıca karneleri girmek için yarın son günmüş chess sizin öğretmen biraz geç kalmış
Kendimi çok hırslı hissettim şimdi.Bende mi test kitabı işine hiç girmesem bilemedim?
Öğretmenimiz verir heralde birşeyler.
Sağolun kızlar.
estagfurullah canım, herkesin düşüncesi farklı. Daha bugun okuduğum bi habere göre sbs kalkacakmış ve nota göre liselere geçiş olcakmış, ee liselerde zaten okul başarı ortalaması kalktı üni. sınavı için.
merhaba
2. sınıf anneleri
bende inşallah seneye 2. sınıf annesi olucam
sizden 2. sınıf için kitap tavsiyesi istiyorum,1. sınıfı bitiriyoruz 2. sınıfa hazırlık için hangi yayın evlerinin tüm dersler konu anlatımlı ,test kitabı ne bileyim siz daha iyi bilirsiniz ne tür kitaplar alayım
geçen sene tudemin tüm dersler ve üçgen yayıncılığın küçük kitaplarını almıştık ,kırmızı beyazın test kitabını almıştık
bu senede size danışıp almak istiyorum
şimdiden teşekkür ediyorumm
Hepsi 3-4 numunelik resim müzik bile beş yok
zaten ümidi kestim beklemiyorum artık
Maşallah hepinize
ben bu notları aynı zamanda annelerin kabul ediyorum arkadaşlar tebrik ederim çünkü çoğunlukla çocuk ailenin aynasıdır
merhaba
2. sınıf anneleri
bende inşallah seneye 2. sınıf annesi olucam
sizden 2. sınıf için kitap tavsiyesi istiyorum,1. sınıfı bitiriyoruz 2. sınıfa hazırlık için hangi yayın evlerinin tüm dersler konu anlatımlı ,test kitabı ne bileyim siz daha iyi bilirsiniz ne tür kitaplar alayım
geçen sene tudemin tüm dersler ve üçgen yayıncılığın küçük kitaplarını almıştık ,kırmızı beyazın test kitabını almıştık
bu senede size danışıp almak istiyorum
şimdiden teşekkür ediyorumm
Hepsi 3-4 numunelik resim müzik bile beş yok
zaten ümidi kestim beklemiyorum artık
Maşallah hepinize
ben bu notları aynı zamanda annelerin kabul ediyorum arkadaşlar tebrik ederim çünkü çoğunlukla çocuk ailenin aynasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?