- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
sıkılmakta haklı
sünnet hazırlıkları var mı sizde ?
yok canım, yaz sonu düşünüyoruz nasipse, okullar açılmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkılmakta haklı
sünnet hazırlıkları var mı sizde ?
çocuğunun karnesi veli bilgilendirmeye girilen var mı hanımlar, bazı öğretmenler erkenci sanırım ama bizde daha bişey yok
ben dün girdim bitirdim ama sılanınkine baktım girilmemiş son günler yoğun oluyor zaten sistem açılmıyor bu hafta girilir hepsi
ama bence sürprizi kalmıyor böyle ya biz ne heyecanla giderdik karne almaya
inşallah başarılı olur canım, senin ve diğer arkadaşın çocuğu,:13: ben kendi adıma kayıt ettirmesem bile 2. basamağa girmesini isterdim, ama bilseme gitmesine pek sıcak bakmıyordum açıkcası, bununda kurumla alakası yok ama yanlış anlaşılmasın. biliyosunuz bu 2. basamak test ücretli bildiğim kadarıylada bayağı pahalı o yüzden istemiştim.
ya canım benim mesaj kutumda sorun var sanırım açık ve içi boş olsada mesaj gelmiyo bi ara yönetime bildirmem lazım
Merhaba konuya bodoslama atlamış gibi oldum ,ben bir BİLSEM velisiyim oğlum 5. sınıfta ve halada devam ediyor bilseme,
İkinci basamak testi için ayrı ücret alınmıyor canım,
Merak ettiğiniz şeyleri cevaplandırabilirim.
günaydın hanımlar
oğluma Percy Jackson ve olimposlular serisinden 3 kitap aldım, ağır mı gelir diye tereddüt etmiştim, biraz ağır geldi evet, ilk kitabı yarıladı ama çok bilmediği kelime çıkıyo, napalım böyle böyle öğrenecek, "tabiri caizse bardağı taşıran son damlaydı" ne demek diye soruyo dün bana
chess,iyi dileklerin için teşekkür ederim ,bende diğer arkadaşların çocuklarına başarılar diliyorum.
Haklarında hayırlısı ne ise o olsun.
Benim bu topiğe giriş sebebim birazda bu wiscr testinin nasıl değerlendirildiği(yani puanlama nasıl yapılıyor ) ,bildiğim kadarıyla çocuğun testlere verdiği doğru cevaplar yeterli değil .Belki aramızda bu işin uzmanı vardır ve bizi bilgilendirebilir diye düşündüm .
"doğrular",anlayışın için teşekkürler,umarım tez zamanda çözüme ulaşırsın.
valla herkeste bi sınav telaşı, seninde kaderin oldu, sınavlar organizasyonlar bir arada
allah damatlığıda göstersin canım:13:
Kızlar merhaba,
Daha önce konu BİLSEM olunca oğlmdan bahsetmiştim,
Ama bu başlığı nerden buldum??
Birde kızım var 2. sınıfa giden.
Yaz tatili için test kitabı öneren varsa tartışalım.
Ben özellikle 3.sınıfa geçenler için tatil serileri mi alsam yoksa direk 3. sınıf tes kitaplarımı henüz karar veremedim.
kendi adıma hikaye kitabı ve eğlenceli yaz tatili kitaplarıkızlar merhaba,
daha önce konu bilsem olunca oğlmdan bahsetmiştim,
ama bu başlığı nerden buldum??
Birde kızım var 2. Sınıfa giden.
Yaz tatili için test kitabı öneren varsa tartışalım.
Ben özellikle 3.sınıfa geçenler için tatil serileri mi alsam yoksa direk 3. Sınıf tes kitaplarımı henüz karar veremedim.
vallahi diğer arkadaşları bilmiyorum ama kendi adıma test kitabı, yaprak testi falan kesinlikle almayı düşünmüyorum, testlere inanmıyorum açıkcası, aynı soruları binbir çeşitte soran testler gayet gereksiz, bıktırıcı ve derslerden soğutucu bence, üstelik sınava 4-5 sene sonra girecekler, tabii kimse bana katılmayacaktır bu tamamen benim fikrim, okuma alışkanlığının yerleşmesi benim için en önemli konu, bide alırsam üçgen yayınevinin küçük cep kitapları var 3. Sınıf olanlardan alabilirim diye düşünüyorum, kesin görmüşsündür d&r larda falan testlerden daha faydalı olacağını düşünüyorum