iki senedir tenis oynuyo canım, ona devam edecek zaten, bu edüt merkezleri hiç aklıma gelmemişti, tavsiyene teşekkürler, bi araştırayım bu merkezleri:13:
Sıla nasıl oldu canım, umarım daha iyidir
geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım
Allah hayırlı zamanda kavuştursun bebeğine
kuzucuğu da nazarlardan esirgesin maşallah tebriklerrrrrrrrrr
kuzucuğu tebrik ederim devamının gelmesi dileğiyle...
sadece sınıfımızın istediği deneme sınavı var batı akademi yayınlarına ait.
diğer şube yaptırmıyor . geçen hafta yapılan sınavda kuzucuğum
1 türkçe yanlışıyla sınıfında 1. olmuş2 yanlışla 3 arkadaşı gerisinden geliyor.
önümüzdeki hafta da yine var bakalım ne olacak [/B]
yaz için çocuğunuzu kayıt ettirdiğiniz bi kurs bi etkinlik var mı hanımlar, ya da düşünce aşamasında olan bi fikriniz:26:
valla bu sene hiçbiyer düşünmüyorum canım kardeşi ile vakit gedçirecek kısmetse
kızlar oğluşuma kardeş geliyor
aaaaaaaaaa ne süpriz bi haber canımçok sevindimmm hayırlısı olsun beklemiyomuydun yoksa sana da mı süpriz oldu:44:
teşekkür ederim canım süpriz olmadıhiç düşünmüyordum aslında oğlum beni inanılmaz yoruyor şımarık hep ilgi
istiyordu gönlüm tek kalmasını istemedi .belki kardeşi olunca büyüdüğünün farkına varırçok düşünüp bir türlü cesaret edememiştim darısı tüm isteyen arkadaşlara
senin doğuma da az kaldı sağ salim kucağına alırsın inşallahişten ayrıldın değil mi?
chess teşekkür ederim sonuçları bekliyoruz
seyyah alemi çok geçmiş olsun çok üzüldüm
karamuk ,gül,farmasikuzulara
chess ben yaz kampını düşünüyorum .15 gün sürüyor .basketbol tenis ,doğa yürüyüşleri, kano gezileri gibi faliyetler olacakmış saatleri de uygunhavuza yazdıracaktım ama hafta sonları sürekli yüzdüğü için cazip gelmedi gitar kursuna gitmek istedi onu araştırıyorum
çevremdeki herkes çocuk yapıyor bu aralarkızlar oğluşuma kardeş geliyor
doğru düşünmüşsün canım bence mutlaka bir kardeşi olmalı hem de artık zamanı yani kardeş olmasının valla benim eşim tek çocuk o nedenle onun zorluğunu çok iyi biliyor ve kesinlikle oğlumun tek kalmasını istemedi hatta ona kalsa 3. Bile düşünüyuo:):):) çok sevindim valla canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
evet canım az kaldı işten de ayrıldım evdeyim artık ama çok sıkılıyorum günler geçmiyor alışmışız çalışmaya evde durmak bunaltıyor beni hayırlısı ile bu haftayaı da atlattıkmı minik paşamız yanımızda olucak
teşekkürler canım tek olmak gerçekten zor .bebişi hayırlısıyla kucağına alınca sıkılmaya vaktin kalmayacak. az zaman kaldı tatlı heyecan başlamıştır sizin evdedoğru düşünmüşsün canım bence mutlaka bir kardeşi olmalı hem de artık zamanı yani kardeş olmasının valla benim eşim tek çocuk o nedenle onun zorluğunu çok iyi biliyor ve kesinlikle oğlumun tek kalmasını istemedi hatta ona kalsa 3. bile düşünüyuo:):):) çok sevindim valla canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
evet canım az kaldı işten de ayrıldım evdeyim artık ama çok sıkılıyorum günler geçmiyor alışmışız çalışmaya evde durmak bunaltıyor beni hayırlısı ile bu haftayaı da atlattıkmı minik paşamız yanımızda olucak
teşekkür ederim canımtebrik ederim canım, sağlıcakla gelsin inşallah
saol canım geçecek inşallah
çocuk olmak istiyorum ya
neden biz çocukken yoktu bunlar
yaz planları konuşuyoruz herşey dahil köyler uygun olur falan diye ,bir arkadaş diyor biz her sene tatil köyüne gidiyoruz ..bizim köye =))
biz de her sene tatil köyüne gittik fındık toplamaya =))
çevremdeki herkes çocuk yapıyor bu aralar
görünce sevesin geliyor ama bakmaya cık gözüm yemiyor
sağlıkla gelsin inşallah
allah isteyen ve hakkıyla bakacak herkese versin inşallah
üff ne güzel heyecandır ya şimdi
bol bol bebek seversiniz
Canım tebrik ederim seni sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Benim de oğluş 2 günde bir soruyor kardeşim niye yk ne zaman gelecek diye aMA ben de cesaret edemeyenlerdenim.
bizimki tam aksine hiç kardeş istemiyor, zaten istesede yapmaya niyeti olan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?