- 11 Eylül 2007
- 2.101
- 18
Canım ya kıyamam.Benim kızımda biraz ağır yapıyor canı istemeyince,benimde kızdığım oldu bir iki kez ama içim acıdı sonradan senin gibi.Değmez gerçekten bunun için kızmaya gerçekten,helede vurmaya hiiç..Üzerine gitme annesi,sen yardımcı ol,sonra odasında yalnız bırak kendi ne zaman yaparsa yapsın.Baktın çok geç oldu hala bitmedi,öyle yolla okula,öğretmeni ikaz edince anlıyacaktır zaten,alışır zamanla..Üstüne vardıkça ters tepki verir çocuk.Anne olarak içini ne kadar ezildiğini anlıyabiliyorum,bol bol sarıl öp annesi,boşver onun psikolojisi herşeyden önemli...:1hug:
dün okulda canım istemedi diye yapmamış...
babamız birazda bundan endişelendi. çizgiyi defalarca gösretiyoruz ama yapamam diye çizmiyor. oğlum sen çiz yanlış olursa sileceğim kızmayacağım diyorum ama imkansız çizivermiyor.
burdanmı şurdanmı çizeceğim diyor ama çizmiyor.
babasıda tokatı çarptı tabiiiiimafoldumben şu sözü içimi çok acıttı kiii baba ben ilk kez okula gidiyorummm:gitme::gitme:
babasıda bu söz üzerine tamam oğlum okulun canı çıksın dedi ve kucakladı öptü. 2 dakika sonra yeniden göstermiye başladı yeniden bağırmalar başladı...:bbo:
ben tam adapte olmadım. o okula başlyınca hastanede yatıyordum. 1 hafta ablayla gitti geldi.
dikişlerim var onunla tam uğraşamıyorum . bu durumda beni çok üzüyor.
benimle yaparken kızınca babamla yapacağım diyor. baba gelip kızınca annemle yapacağım diyor
benimde psikolojim bozuldu.... her şey üst üste geldi:gitme:
ramazandan bu yana acillerdeydimmm:gitme: bayramı hastanede geçirdim.
yardımlarınız için çok teşekkür ederimmmmŞeniz