- 6 Ağustos 2010
- 38.757
- 67.976
size de kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile5
çok teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size de kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar.Benim de oğlumun hayırlısı ile bu yıl okul hayatı başlıyor.
Yalnız bizim bir sorunumuz var.Karşı binada oturan çocuklar bu mahalledeki okula bizsse diğer ve daha uzak mahallede ki okula düştük.
Bizim için zor olacak ama hadi prosedürdür ıvır zıvır uğraşmayalım yollayalım dedik .Bu sefer gideceği okul tadilata alınmış haydaaa....O okul da tabiri caizse afedersiniz zıkkımın dibinde.Ay bu gün öğrendim bende.
Mübarek gün çıldırıcağım.Burnumun dibin de okul var hemde bu okul için millet nerelerden gönderiyor çocuğunu yarı özel zaten.Bense oğlumu taa nerelere göndereceğim.offf içim sıyıldı yaaa.
Servis filan halledilir ama ne bileyim çok canımı sıktı bu olay.Neyse hayırlısı ile bir gelişme olursa yazarım burdan.
2010 - 2011 İlköğretim 1. sınıf annelerine burdan güzel paylaşımlar....opuyorumnanaktan
Benim oğlumda 27/08/2004 doğumlu bizimde gidip okula kayıt için başvurmamız gerekli ama gideceği okulu hiç sevmediğim için gitmek bile gelmiyor içimden.Bende çok heyecanlıyım bu arada nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bazen düşününce korkuyor insan.Oğluma bakıyorum allahım diyorum bu çocuk kendini nasıl koruyacak daha çok küçük Bazende diyorum keşke çalışmasaydım en azından oğlumu kendim takip edebilirdim Böyle kafam karmakarışık
Benim oğlumda 27/08/2004 doğumlu bizimde gidip okula kayıt için başvurmamız gerekli ama gideceği okulu hiç sevmediğim için gitmek bile gelmiyor içimden.Bende çok heyecanlıyım bu arada nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bazen düşününce korkuyor insan.Oğluma bakıyorum allahım diyorum bu çocuk kendini nasıl koruyacak daha çok küçük Bazende diyorum keşke çalışmasaydım en azından oğlumu kendim takip edebilirdim Böyle kafam karmakarışık
ya canım aslında kızlar biraz daha şanslı bu durumlarda, çünkü kızlar kızlarla, erkekler erkeklerle muhatap oluyo, kızlarda da pek şiddet eğilimi olmuyo
ama erkek çocuklarını bazı aileler özellikle saldırgan yetiştidiği için, yaşıtlarından olmada bile büyük erkek çocuklar yüzünden endişeleniyo insan
maalesef dediğin gibi canım bu nedenle erkek anneleri daha dikkatli olmalı
çocuğuna sana karışan olursa öğretmenine git söyle diye tembihle şimdiden.aklıma başka birşey gelmiyorfisfisfis
sonuçta sürekli başlarında duramayız okula böyle böyle alışacaklar işteyerimseniben
valla kızlar desenize erkek anneleri olarak işimiz çok zor a.s
Chesscim iyi dileklerin için tşkler.Malesef erkek çocukları için tenefüsler birer facia birbirlerini itenimi ararsın güreş tekvando yapanımı çocuklar yerlerde sürünüyor beni endişelendirende bu benim oğlum da sessiz bir çocuk dayak yer gelir anaokulundada öyle olmuştu şimdi burda kime dert anlatacaksın Geçen gün oğlumun okulundan bir çocukla konuştum ilkokul 3 e geçmiş şok oldum resmen çocuğun konuşmalarından biz diyor 1e gidenleri dövüyoruz onlar küçük ya diyor aman allahım dedim o gece gözüme uyku girmedi haklarında hayırlısı olsun yeni başlayan çocuklarımızın.
Birde kızlar ilkokulların kontenjan açığı oluyormu acaba ? bir kaç kişiden duydum eğer okulda varsa açık kontenjan oraya kayıt yapılabiliyormuş adres değiştirmeden .
Chesscim iyi dileklerin için tşkler.Malesef erkek çocukları için tenefüsler birer facia birbirlerini itenimi ararsın güreş tekvando yapanımı çocuklar yerlerde sürünüyor beni endişelendirende bu benim oğlum da sessiz bir çocuk dayak yer gelir anaokulundada öyle olmuştu şimdi burda kime dert anlatacaksın Geçen gün oğlumun okulundan bir çocukla konuştum ilkokul 3 e geçmiş şok oldum resmen çocuğun konuşmalarından biz diyor 1e gidenleri dövüyoruz onlar küçük ya diyor aman allahım dedim o gece gözüme uyku girmedi haklarında hayırlısı olsun yeni başlayan çocuklarımızın.
Birde kızlar ilkokulların kontenjan açığı oluyormu acaba ? bir kaç kişiden duydum eğer okulda varsa açık kontenjan oraya kayıt yapılabiliyormuş adres değiştirmeden .
öyle demişsin ama canım az buz değil 8 sene, dibinde okul varken neden servise binsin ki hem
belki seneye değiştirirsiniz, ama o zamanda öğretmeni arkadaşları değişmiş olur, çocuklar böyle şeylere önem veririr, galiba diğer okul olsa mahalledeki arkadaşlarıyla beraber olcaktı, belkide birbirlerini kollıcaklardı tenefüslerde falan:hulya:
Canım benim okul yarı döneme kadar tadilatda yine aynı öğretmenler ve aynı arkadaşları olacak.Yarı dönem gidip gelecek ama ikinci dönem başlıyacağı okulda bize pek yakın sayılmaz.Bizim mahalledeki müdür de bağışla kabul ediyor oda en az 5000tl ay ne yapacağım bilmiyorum arap saçı herşey vardır bunda da bir hayır bakalım....
anladım canım, bu ne ya 5000 ler 6000 ler bi arkadaştanda 6000 istemişler
o kadar parayı verecek olsak özele yollarızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
3000 tl istediler benden dün arkadasımı gönderdim istediğim okula baksın diye veliymiş gii malum demişler bizler bağışlarla ayakta duruyoruz sizin çocuklarınza harcıyoruz o yüzden böyle bir okuluz demiş 3000 tl bağış birde projeksiyon cihazı istemişler bunları verdikten sonra 3-5 fazla veririm özele gönderirim daha iyi Bu saatten sonra okul arayışıma son verdim e kayıttaki okula göndercem zaten oğlumun içinde varsa bir cevher doğudada yaşasak çıkar batıda yaşasak çıkar (kendi kendini teselli eden veli)
evet yani bu sene iyicene abarttılar bu kayıt parası meselesini ne bu yani nasıl verecek insanlar bu paralrı bizim burda da bi olkul var 7-8 milyardan başlıyo kayıt ettirmek istersen bir de ayda en az da 200-300 tl aylık masrafı var ama özel okul değil şimdi zaten özel okullar bile daha makul fiyatara indi oraya gönderceğime özel okula gönderirim daha iyii