Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar,
Okumalar yazmalar nasıl gidiyor ?...
okuma hızlanmasında ödül çok iyi geliyor biz öyle yapıyoruz öğretmenimiz tavsiye etti kaç kelime okuyor dakikada
dakikada 22-24 kelime okuyor.
canım bu rakam iyi az değilki
1. sınıf çocuğu daha ne kadar hızlı okuyabilirkiCADIARZU
sınıfta en hızlı okuyan 47 kelime okumuş. en az okuyanda 2 - 7 kelime okumuş. oğlum ortalarda oluyor. hani biraz daha hızlı okusa daha iyi olacak. bu arada oğluma kelime oyunu aldım, tavsiye ederim. kelime üretmek yönünden faydalı bişey ayrıca çokta zevkli. oğlum, ben ve babamız oynuyoruz. hem karışık harflerden kelime üretmeyi öğreniyor hemde üretilmiş kelimeleri değiştirerek farklı kelimeler üretmeyi öğreniyor.
hımm bende alıyım o zamanCADIARZU kızım umarım beğenir
bu arada ben hiç kızıma dakika tutmamıştım canım.senin yazını okuduktan sonra bende dakika tuttum ve 1 dk içinde ortalama 45 kelime okudu kızım
ben bile bu kadarını beklemiyordum sevindim açıkcasıa.s
eveeet.. sınıfta yapılan okumada kızım heyecandan olsa gerek 55 kelime okumuş çok ağladı en fazla 62 okumuş bir arkadaşı, neden okulda az okudum diyor morali bozuldu kuzumun.. gerçekten de evde 70 - 72 hep aynı sayılarda okumasına rağmen heyecan büyük bir faktör oluyor.. iyiden iyiye hırslandı artık okuma diye evde kızıyoruz sürekli elinde kitap gözleri bozulacak diye korkuyorum...