- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.470
- 43
Amin inşaallah..Çok teşekkür ederim..Yarin s harfine geciyorlarmis.insallah hep boyle basarili olur evlatlarimiz
Masallah sizinde oglunuza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallah..Çok teşekkür ederim..Yarin s harfine geciyorlarmis.insallah hep boyle basarili olur evlatlarimiz
Masallah sizinde oglunuza.
Bizim öğretmende her Perşembe dikte sınavı yapıyor..Gelişimlerini kontrol etmek için...Allah kolaylık versin canım..Bizde ı sesinden puanlı dikte sınavı var yarın.. hayırlısı bakalım r harfine geçicez yarın bide :) okunuşu tamam da yazılışını yarın vericek öğretmen
Sizde de puan var mı ? Saol Allah razı olsun canım amin rabbim zihin açıklığı versin tüm çocuklaraBizim öğretmende her Perşembe dikte sınavı yapıyor..Gelişimlerini kontrol etmek için...Allah kolaylık versin canım..
Hayır şu an puan vermiyor..Tarih atıyor gelişimlerine bakacakHer hafta yapılıyor zatenSizde de puan var mı ? Saol Allah razı olsun canım amin rabbim zihin açıklığı versin tüm çocuklara
Puan baskısı olunca hata oluyor maalesef 3 veya 4 yanlışımız oluyor sizin ki daha mantıklıymışHayır şu an puan vermiyor..Tarih atıyor gelişimlerine bakacakHer hafta yapılıyor zaten
Benim ki hata yapmıyor çok şükür:)
Amin inşaallah
Çocuklar geriliyorPuan baskısı olunca hata oluyor maalesef 3 veya 4 yanlışımız oluyor sizin ki daha mantıklıymış
Sağlık olsun inşallah düzelir diyorum..
Evet bizdede aynı bu şekilde dikte dersimiz , bizim öğretmen fazla ders veriyor. 3 gün okul yoktu 10 sayfa ders vermiş ! Bi nevi öğretmenlik yaptım :)Çocuklar geriliyor
Bizimde yazılı sayılıyor bu sebeple doğru yapmaları gerekiyor..Onlar sonra bize eksi olarak dönebilir:)
Evde sık sık dikte çalışması yapıyoruz..Ödevlerini okuyor sonra kapatıp ben okuyorum bakmadan yazıyor..Bunun çok faydası oluyor...
Günlük en az 6-7 sayfa ödevimiz oluyorBunun yanında Matematik ve okuma:)Evet bizdede aynı bu şekilde dikte dersimiz , bizim öğretmen fazla ders veriyor. 3 gün okul yoktu 10 sayfa ders vermiş ! Bi nevi öğretmenlik yaptım :)
Vazgeçtim dert yanmıyorum sizin ki daha çokmuş Allah kolaylık versin hepimize inşallah emeklerimizin karşılığını alırızGünlük en az 6-7 sayfa ödevimiz oluyorBunun yanında Matematik ve okuma:)
Yeni bitti sayılır..Bu sebeple akşamları kkya bile giremiyorum
Vazgeçtim dert yanmıyorum sizin ki daha çokmuş Allah kolaylık versin hepimize inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
İyi geceler canım
Bizim hafta sonu programimiza gore degisiyor bazen cuma gununden bitirir odevlerini.Benin 6 yıldır r dedirtemediğim çocuğuma öğretmeni r dedirttiği gibi r li kelimeleri bile okuyor. Cuma günleri tatil bizim evde. Hiç ödev yapmıyoruz. Ama c.tesi pazar yemek ve mutfak işleri dışında hep ödev başındayız..
Benin 6 yıldır r dedirtemediğim çocuğuma öğretmeni r dedirttiği gibi r li kelimeleri bile okuyor. Cuma günleri tatil bizim evde. Hiç ödev yapmıyoruz. Ama c.tesi pazar yemek ve mutfak işleri dışında hep ödev başındayız..
Cuma günü bitirmeye çalışıyoruz.Hafta sonu sadece okuma yapıyoruz..Bizim hafta sonu programimiza gore degisiyor bazen cuma gununden bitirir odevlerini.
Merhaba koalina hanim kızım 1. Sınıfta karnesini aldık hepsi cokiyi ama dk da 25 kelime okuyor şimdi tatil de okuma yapıyoruz ama artmiyor nasıl hizlandirabilirim ne yapmam lazım bilemiyorumBu konu bayağı sessiz kalmış.
N sesine geçtim dün, yazılar biraz bozulmuş ödevleri de biraz artırmayı düşünüyorum.