- 16 Ağustos 2010
- 292.910
- 602.599
- 43
Anne Kurabiyeleri Oylamasına Katılmak İster misiniz?
Oylamaya katılmak için Linki TIKLAYIN!
Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi
Oylamaya katılmak için Linki TIKLAYIN!
Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardım edebilecek olan yokmumerhaba arkadaşlar benim de oğlum 2015-2016 sezonunda okula başalayacak şimdiden okuyorum sayfanızı çünkü oğlum biraz sorunlu anasınıfına gidiyor.başına buyruk hiç umrunda değil dersler çok hareketli hiç masada oturmuyo sürekli ayakta. öğretmenmizin önerisi ile bu hafta baskete yaacaz.sayıları daha öğrenemedik.yani kafasını hep muzurluğa çalıştırıyo. örneğin sınıfında 17 çocuk var bizim oğlan sınıfındaki arkadaşlarının yarısının isimlerini ezberlemiş yarısı yok. o ezberledikleri de kendi gibi hareketli çocuklar.akıllı uslu çocukları hiç ezberlememiş çünkü ilgisini onlar çekmiyo. ilk çocukluk döneminde çalışıyordum ilgilenemedim. ama bu 2 senedir çok ilgiliyim evdeyim.hergün kitap çalışması yapıyoruz ama çok ilgili değil.2009 doğumlu okula başlayacak.okul öncesi kitaplarında ses çalışmaları var onları yaptırıyorum en azından kulak dolgunluğu olsun diye birde pıtırcık okuma öğreniyor videolarını izletecem yazdırmayacam çünkü bizim oğlanın öğrenme zorluğu var ilgiyi toplayamadığı için.sayıları da bazen söylüyo bazen karıştırıyo toplama çıkarma evde yapıyor(o da benim dürtmemle ) gelişim raporunda destekle yapabiliyor yazmış yani anlaşılan okulda daha bir hareketli oluyor.1. sınıfa başlamadn sizce neler yapabilirim bu çocuğuma yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
merhaba arkadaşlar benim de oğlum 2015-2016 sezonunda okula başalayacak şimdiden okuyorum sayfanızı çünkü oğlum biraz sorunlu anasınıfına gidiyor.başına buyruk hiç umrunda değil dersler çok hareketli hiç masada oturmuyo sürekli ayakta. öğretmenmizin önerisi ile bu hafta baskete yaacaz.sayıları daha öğrenemedik.yani kafasını hep muzurluğa çalıştırıyo. örneğin sınıfında 17 çocuk var bizim oğlan sınıfındaki arkadaşlarının yarısının isimlerini ezberlemiş yarısı yok. o ezberledikleri de kendi gibi hareketli çocuklar.akıllı uslu çocukları hiç ezberlememiş çünkü ilgisini onlar çekmiyo. ilk çocukluk döneminde çalışıyordum ilgilenemedim. ama bu 2 senedir çok ilgiliyim evdeyim.hergün kitap çalışması yapıyoruz ama çok ilgili değil.2009 doğumlu okula başlayacak.okul öncesi kitaplarında ses çalışmaları var onları yaptırıyorum en azından kulak dolgunluğu olsun diye birde pıtırcık okuma öğreniyor videolarını izletecem yazdırmayacam çünkü bizim oğlanın öğrenme zorluğu var ilgiyi toplayamadığı için.sayıları da bazen söylüyo bazen karıştırıyo toplama çıkarma evde yapıyor(o da benim dürtmemle ) gelişim raporunda destekle yapabiliyor yazmış yani anlaşılan okulda daha bir hareketli oluyor.1. sınıfa başlamadn sizce neler yapabilirim bu çocuğuma yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
benim oglum özel okulda renkler sayılar ve kavramları öğrettiler ilk dönem yazı olmadan çünkü okuma yazmaları yoktuÇocuğu özel okula giden arkadaşlar, İngilizce görüyor mu çocuklarınız? Eğer görüyorsa tam olarak hangi konular. Neler öğrendiler? Bende belki kızıma bir şeyler öğretebilirim.
Benimki de seneye başlayacak bire.bu bahsettigin set neleri içeriyor canım? Şimdiden mi alayım seneye mi alayim s e nce?anlattıklarınızda oğlumu gördüm bir çocuk psikologuna veya psikiyatristine gittinizmi arkadaşım
benim oğlumda dikkat eksikliği mevcut hatta ilaca başladık ilkokula başlayınca
defne çınar seti var arkadaşım Dörtrenk yayınlarından sanırım netten getirtebilirsin cdsi oluyor
ondanda çalışmalar yaptırabilirsin eminim yararı olacaktır yavruna
sana tavsiyem yorulmadan bıkmadan ilgilen birinci sınıf için yavrunu hazırla
ben yapmadığıma çok pişmanım o kadar yoruldum kii
birde hırslı öğretmene verme yavrunu
ben öğretmen konusunda da sıkıntı yaşıyorum okul değişikliği bile yapacağım ikinci sınıf için
matematikte oyunla onar onar ve beşer beşer sayma ile en az 50ye kadar rakamları yazarak ve sayarak öğrensin arkadaşım
birde dikkat geliştirici etkinlik kitapları al orda farklısını aynısını bulma etkinlikleri ile başla çalışmalara
Benimki de seneye başlayacak bire.bu bahsettigin set neleri içeriyor canım? Şimdiden mi alayım seneye mi alayim s e nce?
Hadi yaaa al mı diyorsun..oyun ćocuğu daha.oyun dışındaki şeyler ders gibi geliyor.pek istemiyor bir şey yapmak.ben de sinir harbi yaşıyorum.sonra, nasıl olsa seneye çok yoğun olacak.ßimdiden bıktırmayayım diyorum.offfARKADAŞIM BENCE BU YIL AL BAŞLA DERİM
HARFLER VAR TEK TEK ELAT GRUBU İLE BAŞLIYOR
YAZMA OLMADAN GÖRSELLE ŞARKILARLA HARF TANIMI YAPILIYOR
SONRA HECE KELİME VE METİNLERE GEÇİYOR
SEN HARF HECE VERSEN YETER DERİM
SET BUYDU SANIRIM http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&ved=0CBsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.dortrenkyayinlari.com%2Ficerik%2Filkokul%2Fs1%2Fokumayazma%2Fokuyaz.html&ei=lrTYVM6-H42Aae_QgbAG&usg=AFQjCNF1bn5_0T7RnRE--kJCYsuuQDqKIg&sig2=VFTCrsuo_8ENKRpEvn6y5g
DEFNE ÇINAR SETİ YAZ GÖRSELLERDEN BAK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN
Teşekkürler. Bende yavaş yavaş öğreteyim bari. Çevremdeki 2. sınıf çocuklarının çoğunun ingilizce notu düşüktü. En azından kızım zorlanmasın istiyorum.benim oglum özel okulda renkler sayılar ve kavramları öğrettiler ilk dönem yazı olmadan çünkü okuma yazmaları yoktu
şimdi ne verecekler merakla bekliyorum
Bizim öğretmenimiz tatilde fazla ödev vermedi. Genel olarak fazla ödev veren biri değil.Her gün en az bir saat sesli okusunlar yeter dedi. Kızımda bol bol okuma yaptı. Şimdilik durumlar böyle.merhaba arkadaşlar karneleri aldık yarı yıl tatilini bitirdik
bizim yarı yıl tatilinde bir kitabımız vardı hergün 3 yaprak matematik otuduğunu anlama türkçe ve hayatbilgisi konularını içeriyordu
birde morpa yayınlarının ilk öykülerim serisinden 9 kitap okuduk öğretmenimiz seri okuma hecelemeden okuma istiyor sizde durumlar nasıl
önünde zaman var hergün bir harf baksanız fazlası ile yeter zaman emin ol biraz yerleşsin aşinalık olsun yeterHadi yaaa al mı diyorsun..oyun ćocuğu daha.oyun dışındaki şeyler ders gibi geliyor.pek istemiyor bir şey yapmak.ben de sinir harbi yaşıyorum.sonra, nasıl olsa seneye çok yoğun olacak.ßimdiden bıktırmayayım diyorum.offf
Hırslı ögretmene verme demişsin canım.Neden?bir de erkek ögretmen mi bayan öğretmn mi sence?oglum var.önünde zaman var hergün bir harf baksanız fazlası ile yeter zaman emin ol biraz yerleşsin aşinalık olsun yeter
ben bayan öğretmen daha iyi olur diye düşünüyorum.Hırslı ögretmene verme demişsin canım.Neden?bir de erkek ögretmen mi bayan öğretmn mi sence?oglum var.
Hırslı ögretmen bence dersi ve ödevi seven çocuklar için daha iyi.derslerden daha uzak çocuklarda hirsli öğretmen cocuği geriletir mi sogutur mu diye dusunuyorum.çunku çocuk kendini yetersiz gormeye baßlar bir sure sonra diyorum ben.ögretmen bence ilk 2 sene normal ayarda olmalı.3-4te hırslı olmalı.bilemiyorum..ben bayan öğretmen daha iyi olur diye düşünüyorum.
hırslı olması daha iyi değil mi aslında.bayanlar hırslı olur.
yeğenlerimde aynı şeyleri yaşadım.
erkek çocuk için bayan öğretmen iyi bence
Dediğiniz gibi hırslı öğretmende derslerden uzak çocukları derstten daha fazlada soğutabilir.Hırslı ögretmen bence dersi ve ödevi seven çocuklar için daha iyi.derslerden daha uzak çocuklarda hirsli öğretmen cocuği geriletir mi sogutur mu diye dusunuyorum.çunku çocuk kendini yetersiz gormeye baßlar bir sure sonra diyorum ben.ögretmen bence ilk 2 sene normal ayarda olmalı.3-4te hırslı olmalı.bilemiyorum..
Amin canım! Yani öğretmen o ayarda olmalı.baksana eski sisteme donulecekmiş.yani ilkokul 5 yil orta 3 yil olacakmis yine.olsun bence de.Dediğiniz gibi hırslı öğretmende derslerden uzak çocukları derstten daha fazlada soğutabilir.
ama birinci sınıf genelde zor geçer.çok ödev verilir.
4-5.sınıfta yeğenimi ben çalıştırdığım için defterini iyi biliyorum.
öğretmen basit basit örneklerle geçiştirmiş.böyle de olacağına acaba biraz sıksa daha mı iyi olur diye düşünüyorum.
ama o kadar ayrıntıyı düşünürsek hani ilk bir iki
sene normal sonra hırslı diye öyle öğretmen bulmakta zor.dediğiniz gibi olsa keşke.ayarında olsa.
İnşallah iyi insanlarla karşılaşırız.
Hırslı ögretmene verme demişsin canım.Neden?bir de erkek ögretmen mi bayan öğretmn mi sence?oglum var.
Ahhh arkadaşım, yazdıklarına tamamen katılıyorummmönceki yıllar o öğretmende çocuk okutmuş veliler ile görüşebilirsin babytv sana fikir verir oğluna öğretmen seçimi yaparken
bizim öğretmen hep önde ben olayım benim sınıfım ilerde olsun diyen bir öğretmen tamam olsun ama benim oğlum öyle çok başarılı bir çocuk değil akedemik olarak onun bu durumunu fark ediyor elbet ama özel okulda olmasına rağmen oğluma ayrıca bir ilgi göstermiyor malesef benim ayrıca ilgiden kastım tenefüste yanına alsa bazen eksik gördüğü hususlarda desteklese iyi olmazmı bize bilgi verse bizde bilgimiz doğrultusunda yavrumuzu evde desteklesek
benim kızkardeşim devlette sınıf öğretmeni sınıfında geriden gelen çocukların velileri ile görüşüyor onların onayı ile tenefüslerde çocukları destekliyor eksik gördüğü hususlarda sizde bunları yapabilirsiniz diyerek velilelerini yönlendiriyor
ama bizim öğretmende hep şikayet ve olumsuzluk var malesef memnuniyetsizlik, bilemiyorum belki ben yanılıyorum ama başarılı bir çocuğu bir çıta daha yükseltmek elbet güzel ama asıl eğitimcilik ve idealistlik geriden geleni kazanmaya ile ortaya çıkar diye düşünüyorum
bunu bulamamış bir veliyim ben bu nedenle gelecek yıl oğlumu devlet okuluna ve mümkün olursa bir erkek öğretmene vermek istiyorum