Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir aydan az bir zaman kaldı okulların açılmasına:) tatilde neler yaptınız arkadaşlar .okuma problem vs..vs.. yaptınız mı?
kızlar akıl verin benim kızla başım dertte hiç kitap okumak istemiyor okuması zaten zayıftı geliştirmek için zorluyorum oku diye ama türlü bahaneler en sonunda kitaptan korkuyorum gibi abuk birşey söyleyip ağladı. çalıştığım için zaten çok ilgilenemiyorum diye üzülüyorum birde o böyle yapınca hepten üzülüyorum. kitap aldım elime dedim hadi okuma saati herkes kendi kitabını okusun öyle oluncada okudum diyor sayfa atlıyor ama okumuyor. sesli okutup kontrol etmem lazım kelimeleri yuvarlıyor uyduruyor. test vs. olunca daha severek yapıyor ama soruları bile okumaya üşeniyor sorunun başını okuyup hemen cevap hakkında fikir yürütüyor halbuki soru başka şey istiyor. yazın annanede kaldığı için tüm gün tv izliyor daha 1. sınıfta böyleyse gelecek yıllardan korkuyorum yaaaa
canım kitapçıya götürüp, resimli erkinlikli bi kitap alırsan kendi istediği belki daha istekli olur, öğretmenlerin verdiği okuma kitaplara çocuklara pek cazip gelmiyo açıkcası, komik eğleneceği bi kitap al, öyle dene istersen
mrhb bizde bu yil ana sinifina basliyoruz hayirlisiyla.ama bende kararsizim cok.ozel okul dusunuyoruz.3 tane var aklimizda ama karar veremiyorum.ozel okuldan memnun kalan veya gereksiz diyen arkdslardan tavsiye alabilirmiyim
arkadaşlar kızzım tam okullar açılınca 5 yaş 5 aylık olucak bir aydan dolayı okula kaydı düşmemiş fakat isteye göre kayıt yaparız demişler ama ezilir ana sınıfına yollayın dediler ama geçen sen gitti ana sınıfına ben napıcam şimdi çocuğu 5 yaşında okula 1.sınıfa başlayan varmı nasıl kolaymı zormu yapabiliyolarmı sizce 1. sınıfa gönderiyimmi görüşleriniz benim için çok önemli yazarsanız çok sevinirim
CNm merhaba
Merak ettım valla,ne yaptın?ana sınıfı mı 1.sınıf mı?
Ben 2çocuk annesi olarak anasınıfı 6yaş okumasını öneririm.kendi çocuğum biri 2.sınıf biri 5 yaş Ataşehir anafene verdim.ataşehir anafen çok güçlü kadrosu var.anaokulu müdiresi arkadaşımın yakını.
Merhaba.. Benim oğlum da 2008 mayıs doğumlu.. Bu yıl 1. sınıfa başladı.. Okula severek gidiyor ama o kadar yavaş ki yazı yazarken..
Çok sabırlı olmam gerekiyor sanırım.. acaba bu durum yaşından mı yoksa yapısı mı uyuşuk anlamadım? var mı benim durumum da olan
1.sınıf anneleri.. :)