Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmen arkadaşlar yeni müfredata göre ilk dönem hangi harfler öğretilecek? Benim ikizlerim bugün 'm' harfini öğrendiler.
bizimkiler u harfine geçtiler öğrendiği harflere göre okuma güzel ama ezbere yazmaya gelince ya hatalı yada iki saat düşünüyor akıldan yazmayla ilgili ne gibi çalışmalar yaptırabilirim bide M harfinde çok takılıyor mesela TAMER yazısını sürekli tekrar ettiğim halde TANER diye okuyor çokkk sinirim bozuk nasıl atlatcaz yardımlarınızı bekliyorum...
​veli bilgilendirmeden kızımın karne notlarını gördüm hepsi 5 turkçe 4
Üzülmeyin bu daha ilk karneleri,haziranda hepsi 5 olucak inşallah.Onlar çok zekiler sadece biraz daha alışacaklar her geçen gün okumaya yazmaya,hızlanıcaklar hepsi çorap söküğü gibi gelecek
arkadaşlar çok merak ediyorum neden normal yazı degilde el yazısı kullanıyorlarr..Neden bu işkence ?
canım yine senin ki okuyormuş benim ki 1. de oflaya puflaya yarıya kadar ancak okuyorinş..cnm..oglumunkinede baktım onunkıde hepsi 5:) yakınlarımız karneleri görünce kızımı ufaktanda olsa eliştiri yapmazlar umarım..onun kı hepsi 5 seninki 4 neden 4 .......cok calışş falan fılan dıye...çok uzuluyor kızım yazılı yapıldıgında kardesinin puanını çok oldugunu anlıyor artık :s o 100 almış bende çalısıyorum ama ben neden 100 almıyorum diye:s çok sıkıntılı sıtıreslı bir dönemdi benim içinnnnnnn:s tatilde inş aşarız bu sorunları ..
ogetmenleri okuma çok veriyor artık ..Benimkiler okumaktan çok sıkılıyorlar yazmak daha kolay onlar için...ognegin odev kagıdımıza uzun bir metin veriyor bunu çok çok oku diye .1 cısını oflaya poflaya okuyorlar 2 cısında hadı az kaldı bitti sayılır falan dıye gaz veriyorum 3 u oldursen okumuyorlarr. napsam bilemiyorummm ..5 kere okusalar bomba gibi olurlar ama okumuyorlar:S
canım yine senin ki okuyormuş benim ki 1. de oflaya puflaya yarıya kadar ancak okuyor
helede son bir haftadır çok boşladı
bizimkinindi hep 5 ama 100 den degil 85 ve 95 hepsi
sallamış gibi geldi bizim hoca
matematigine 85 vermiş ki kızım toplama çıkarma dahi biliyor 20 ye kadar sayamayı ve yazmayı ögretti birde 2 .5 ve 10 ar saymayı o 100 olmalıydı o yüzden inanmıyorum pek verdigi notlara
okuması ve yazması çok iyi degil ama o da 5
bir de bu hafta yani 3 günde 5 harf ögretmiş ya inanamadım
çocuk allak bullak oldu
2.dönem degiştirmek farz oldu bu ögretmeni
tutulacak hiç bir yanı kalmadı artık
Benim ki ile birlikte 2 kardeşimin çocukları da 1.sınıfa gidiyor.
Onlarla konuştuğumda onlar da aynı şeyi söylüyorlar.
Son bir haftadır hızlandıklarını 2 veya 3 harf gördüklerini söylediler ki
benim oğlumun öğretmeni de öyle yaptı.
Yani sizin öğretmene özel bir durum değil.
Öyle düşünüp öğretmene sinirlenmeyin.
canım yine senin ki okuyormuş benim ki 1. de oflaya puflaya yarıya kadar ancak okuyor
helede son bir haftadır çok boşladı
bizimkinindi hep 5 ama 100 den degil 85 ve 95 hepsi
sallamış gibi geldi bizim hoca
matematigine 85 vermiş ki kızım toplama çıkarma dahi biliyor 20 ye kadar sayamayı ve yazmayı ögretti birde 2 .5 ve 10 ar saymayı o 100 olmalıydı o yüzden inanmıyorum pek verdigi notlara
okuması ve yazması çok iyi degil ama o da 5
bir de bu hafta yani 3 günde 5 harf ögretmiş ya inanamadım
çocuk allak bullak oldu
2.dönem degiştirmek farz oldu bu ögretmeni
tutulacak hiç bir yanı kalmadı artık