- 26 Mart 2011
- 1.521
- 1.057
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yardım 'let,lat,tat,tal bunlardaa çok zorlanyoruz tat dicene 'tıat' diyo napabilirim siz nasıl bir yol izlediniz...
çocukların öğretmenlerini sevmesi gerçekten çok çok önemli.dün akşam gelmiş bana
-"anne biliyomusun öğretmenimiz bize ne dedi?"
-noldu ne dedi ? dedim.
-"sizi dağlar kadar çok seviyorum dedi" diye sevine sevine söylüyordu.bizim öğretmen erkek olmasına rağmen sevgisini çok iyi gösteriyor sağolsun biz çok memnunuz.öğlen okulda sıraya geçtiklerinde öğretmen hepsinin başını sıvazlar okşar,rabbim bozmasın..amin...
yaşasınnn 3. kitaba geçmişiz yeni sesimizde y
bizimkide erkek ve ben erkek öğretmen olmasını özellikle istedimmm..
Şükür ayhh bide şöle tıkır tıkır okuduklarını görsek bi ıkınmadann dünyalar bizim olsaaaaaaaa
bende erkek öğretmen diye ttuutranlardanım
şimdilik memnunuz ödevler hariç sınıf geneli 2005in 6. ayından sonra doğanlr haliyle yapamıyolar çok ödev verince yapıcaklarınıda zannetmiyorum ben ama öğretmenimiz elleri alışsın diye çok veriyomuş öf anlamadım gitti
dün nette gezerken gereksiz ödevin çocukları aptallaştırdığını öğrendim bilimsel bi açıklama her çocuğa ayrı ödev verilmesi lazımmmış ,oda imkansız gibi gözüküyo bizim ülkemizin şartlarında
benim oğlan şimdiden aptallaştı çocuğun öğrenme isteği kalmadı ,tek derdimiz ödevleri yetiştirmek
bizi sorulaara boğan çocuğun soru soracak vakti kalmıyo
çok sevindim
bizim öğretmende uçuşa geçti o dayız
ben bayrama kadar iiileriz diyodum ama
nn lerde benim oğlan biraz takılıyo
bu gün gerçi n için okuma belgesi almış ama benim içime sinmedi
aliyecim y desiniz çocuklar zorlanmadımı peki bütün sesler birbirine karışmadımı
öf bizim öğretmen yine çok ödev vermeye başladı ,çekilmiyo artık
saat 3 t3n beri mola vermeden dergiyi bitirmeye çalıştık
6 sayfada o ile ilgili fotokopi var ,yarın toplantı var isyan edicem artıkkk
slm kızlar benım kızımda 1. sınıfta 2005 aralık doğumlu sınıfın en kücügü tabı işi gücü oyun ders yapmak cok zor gelıyor:18:ömurum yarısı gıttı valla ugraşmaktan bu kadar zor olucagını tahmın etmemiştim bugun r sesıne gectıler bı okuyo bı okuyamıyo önden seslı harf gelırse daha kolay okuyo
valla napıcam bılmıyorum ama bana geldıler hatamı ettım acaba seneyemı verseydım okula
ahh canım yaa keşke seneye verseydin ama is işten geçti. benim kız temuz 2005dogumlu ben bile pismanım:44: ögretmenimizde bünye olarak çok küçük keşke seneye verseydiniz dedi ama iş isten gecti:18:aşıcaz insallah bunları ilk günler 2 satır yazamıyorlardı simdi daha iyiler ama bizde okumada çok zorlanıyoruz yazması iyi