- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
Günaydın..
bizde e ve l harflerini yazmaya başladık..
defterimize 2sindende 3 er sıra öde verdi öğretmenimiz 1 tanede fotokopi ödevi nokta birleştirme yaptık..
ben biraz bekliyorum tenefüslerde içeri alıyorlar tenefüslerde yanıma geliyo en azından göüm görüyo içim rahat ediyo..
dün kaçak çıktım sınıfa baktım napıyolar diyo amannn hepsi çığlık bağrış ayakta vuran çocuk yine ona buna vuruyordu ön sıraya almış onu öğretmen gözümün önünde olsun diye kızdım çocuğuda ona buna niye vuruyosun niye zarar veriyosun dedim oturdu yerine ayyy ben çıkcam bakcam bugün yine oğlum hepimize tükrüyo vuruyo diyo öğretmenede söyledim çıkışta ya siz uyarın velisini yada ben konuşsam dedim
işte ben zaten uyarımı yaptımda, önlemimi kendimce alıyorumda, ama böyle çocuklar olucakdaa,çıkıcakda..
bide demezmi gecen 5 senelik öğetim sezonumdan 4 sorunlu öğrencim vardı üstüme bile yürüyorlardı demezmi
ben neler gördü diye bi başladı sınıfa girdim diyo çocu yere yatırmışlar kafasına kafasına tekme atıyolar diyo
amannn dedim susunnnn
bu öğretmen nasıl öğretmen ya çocuk üstüne bile yürüyomuşş
ben aklım kalıyo gitcem yine çocuğu uyarcam korksun biraz sataşmasınn
ayy bıktım valla ilk haftadan nerde sorunlu var bulur benii
Küçücük çocuklarda bu şiddet eğilimi nasıl bişeydir bu kadar anlamadım,
nasıl bir ailede yetişiyolar.Eğitim önce ailede başlar okulda devam eder.Bizim gözümüzden sakınarak,binbir dikkatle büyüttüğümüz eğittiğimiz çocuklarımız böyle çocuklarla bir araya geldiğinde tabikide biz annelerinde uykusu kaçıyo ama dediğiniz gibi artık hayata atıldılar ve heryerde böyleleri karşılarına çıkacak.önce anne babalar eğitilmeli.biz uğraşamıyoruz öğretmenler uğraşsın adam etsin zihniyeti çok fazla maalesef.Anasınıfında bile veli geçen gün öğretmen hanım biz alıştıramadık artık siz bunlara bunlara alıştıracaksınız diye getirdi çocuğunu öğretmenin başını sardılar bunun gibi kaç kişi.garibime gitti.öğretmen bakıcı değil eğiticidir.benim oğlum 2 senedir anaokuluna gidiyor hiçbir zaman böyle bir talebim olmadı olamaz.
Son düzenleme: