Benimkinede 1 sayfa arkalı önlü ödev vermiş öğretmeni..
Geçen sene de böyleydi oğlum eve gelir gelmez yapıyo ödevini bu senede öyle başladık bakalım böyle giderse süper olcak..
Yarın yaparsın dedim ama dün akşam yapmak istedi..
O harfi vardı 1 sıra harfe geçmelerine çok var biliyorum ama sanırım alıştırma olsun diye 1 sıra vermiş..
Bu el yazısında ara bağlama işaareti vermiş.. 2 sıra..
Biz biraz mükemmeliyetçiyiz..
az taşırıyo güzel olmuyo hemen siliyo ben müdahale etmeden
bazen oğlum okadardan bişe olmaz desemde o yine bildiğini okuyor..
Elleri ağrıdığında yukarı kaldırıp yumruk sıkıp elini açıyo
karşı yöne kaldırıp aynısını yapıyor
Aşşa indirip aynı işlemi yapıyo baktım yapıp duruyo napıyorsun? dedim "öğretmenimiz elleriniz ağrıdığında böyle yapın dedi".. dedi
Kalemi çok kaldırıyor kalemi kaldırmamayı öğrenmeleri gerekiyor el yazısı bana zor geliyo bilemedim ki:26:
canım geçen seneki sayfaları okuduğumda silgi kullanımını kısıtlamak gerektiği aklıma en çok kazınan şey olmuştu. chess in öğretmenide silgi kullandırmıyodu hatırladığım. ona bi danış isteren yada chess tecrübeli anne ses ver
herkeze günaydın moralim çok bozuk oğlum daha çantasına kitabına sahip çıkamıyor acaba acelemi ettik birinci sınıfa başlamasında 2005 kasım 17 doğumlu hafta sonu için mi bilemiyorum sürekli kullanılacak bir kitap mı çizgi kitabı dağıtmış öğretmeni benim haberim yok babası aldı okuldan ben çaıştığım için babaanneye bıraktı çocuğu oda kitabıda çantayıda birz sokakta gezdirmiş çantayı eve gidince aradık taradık çantayı bulduk ama kitap yok acaba okuldamı bıraktın nerde unuttun kitabını diyorum bilmiyorum diyo napıcam ben bu çocukla ya hep böyle giderse
ah evet çalışınca herşeyi kontrol etmek zor oluyor malesef. babalarda bizim gibi hassas olamadığından sorun oluyo. bi arkadaşının telefonu falan varsa sizde fotokopi çektirip yaptırabilirsiniz ödevini.
benim oğlum ağustos2005 doğumlu bence zamanında vermişsin. alışacaklar.