Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızımın 25 mayısta okuma bayramı var
gelinlik ve beyaz ayakkabı istedi öğretmenimiz
nasılsın canım, çocuklar nasıl
bizimkide 27 de galiba, herkes tek tip giyincekmiş, bi yerle anlaşılmış
sağol canım bende kızlarımda iyiyiz...sen nasılsın
bizim okuma bayramı okulun salonunda yapılacak süslemeleri de veliler ayarlıyor
girişte çikolata kolonya tutulacak öğretmene çicek yaptıracaz
hepsi elimizden öpüyor yani
gelinliğide giycek, oohh erkenden evlendircen kızı
valla en güzeli, okul salonu biliyo musun, çok iyi yapmışsınız bi yer tutmamakla:13:
günaydın hanımlarr
iyiy haftalar hepinize nasılsınız
bu hafta havalar iiburda da dün gece öyle bir yağmur yağdı ki kışın bu kadar güçlü yağmamıştı kaloriferleri de kapattılar ama ben hala üşüyorum hava soğuk ve kapalı şimdi bile gök gürlüyor
bu sene cidden yaz gelmek bilmedi
ayy ne güzel erkenden gelinliklerle göreceksinnkızımın 25 mayısta okuma bayramı var
gelinlik ve beyaz ayakkabı istedi öğretmenimiz
anlaştıkları yer umarım güzeldir:18: bizim anasınıfında tutulan yer tam fiyaskoyduu bu yıl işi sağlama alın dedimnasılsın canım, çocuklar nasıl
bizimkide 27 de galiba, herkes tek tip giyincekmiş, bi yerle anlaşılmış
benim oğlandan bahsetmişsinn :merhaba canım, saolasın, sen nasılsın:13:
söylene söylene yazı getirdik sonunda
:131::131::131::131:
ya kızlar size bişey sorcam, oğlum hiç tek başına vakit geçirmiyo, hep benimle oturmak istiyo ve sürekli konuşu
yani sizdede böyle bişey var mı, çocuklarınız napıyo ödev ve kursları dışında, nasıl vakit geçiriyolar evde:26:
benimkiler 3 tane olunca pek bana sarmıyorlar canım aşağı inip oyun oynuyorlarmerhaba canım, saolasın, sen nasılsın:13:
söylene söylene yazı getirdik sonunda
ya kızlar size bişey sorcam, oğlum hiç tek başına vakit geçirmiyo, hep benimle oturmak istiyo ve sürekli konuşu
yani sizdede böyle bişey var mı, çocuklarınız napıyo ödev ve kursları dışında, nasıl vakit geçiriyolar evde:26:
bu hafta havalar ii
ayy ne güzel erkenden gelinliklerle göreceksinn
ben sadaece oğlum sussun die yapcamm çocuğu :92::92:ama biz bunlara kardeş yapmıcaz napcaz meldaaaaam, valla yer bitirir beni yazın
nasıl oldun canım bu arada oğlun ve sen, rahatsızdınız sanırım geçen hafta:26:
bugün hava açtı çok şükür kaç gündür bulutlu kapalı bir hava vardı
bugün güneş yüzünü gösterdi
sağol canım haftaya çarşamba günü kutlayacağız okuma bayramını kuaföre de gidecekmiş hanfendi tam gelin olacak yani
chess saol tatlım bu hafta ii olduk şükür
ama cuma günü oğlandan servisteki abileri sinir olmuş okul bahçesinde tartaklamışbizim oğlanda ağlaya ağlaya istifra etmiş tabi öğrtm aradı okula gittik ben sonunda okula yakın eve taşınacamm
öfff geçmiş olsun, çok sinir bozucu, zaten insan o üst sınıftaki d.v. lerden korkuyo, beni bile düşürcekler nerdeyse 50 kiloluk çantalarıyla koşa koşa.... çok saygısız üst sınıf erkek öğrenciler ya, hele o ağızlarındaki iğrenç küfürler hiç eksik olmuyo
serviste üç beş sınıf arkadaşı olsa keşke...
keşke cnm en azından bu kadar sorun yaşamazdım
büyük olduklarını kanıtlamak için dövüyorlarrr
kfürleri ağzından eksik olmuyor kiseden de korkuları yok ayy bizim çocuklar büyüyünce böle olmaz dimi :18::18::18::18:
bu arada biz çarpmalara geçtik:18: çarpma problemleri yapıoruzzzzzz:18:
valla yaz okulu araştırıyorum ama yok ya, anaokul tarzı bol ama bizimkilere göre yok
benimki tenise gidiyo zaten bi senedir, yüzmeyede gitmişti, bu sen gene yollarız ama sonuçta saatleri az, bi kaç kursa götür getirde zor dediğin gibi, napcaz bilmiyorum, benimki pc oynamıyo artık, tv izliyo, onuda çok izlemesini ben istemiyorum çünkü dikkatinin bozulduğunu kendim gözlemliyorum 6 yazcaksın diyorum 2 yazıyo, o derece dikkati dağılıyo yani tv çok izleyince
ailelerinde iş yok canım bunların, ailelerinden sevgi saygı görmüş olsalardı, saygıyı sevgiyi öğrenmiş olurlardı, valla ben senin yerinde olsam kiradaysan okula yakın taşınmayı düşünürdüm bu şekilde, en azında elinle bırakır elinle alırsın için daha rahat olur
valla yok canım ya, halen topla çıkar, benimkide bezdi artık ondan ödev yapmak istemiyo, bizimkilerde geçse keşke çarpmalı problemlere ama çarpmalı problemler 2. sınıfta başlıyo diye biliyorum:26: