Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım:13:
benimkine haftasonu hiç taviz vermedim, bana demin, aklım başıma geldi anne bi daha ödevim yok diye yalan söylemicem diyo
sorma başıma gelenleri... ben ödevi yok son günlerde diyodum ya... meğerse bu ödevleri saklıyomuş, banada ödevim yok diye yalan söylüyomuş bu akşam çıkışta babası hocadan fırçayı yemiş, senin oğlan ödevlerini yapmıyo, getirmesini istediğim kitap ve materyalleri getirmiyo diye
bu haftasonuna ait bütün faliyetleri iptal, net, tv yasak, sıkı yönetim başlatcam
gayette rahat, ne yalan söylediği için rahatsız ne ödev yapmadığı için
öğretmen buna çok müsamaa gösteriyo sanırım
ama artık lale devri sona erdi
slm hanımlar
hepimize iyi haftalar
günaydın hanımlarrrrrrr
nasılsınız
bi kaç gündür giremdim nete oğluşla beraber hasta yatıyoruz
okul sezonu kapandı kapanacak servise çekiştire çekiştire bindiriyorum yaaaaaa
yarın burda okullar tatil
sınavlar varmışş
geçmiş olsun canım, hadi kurtulcanız ana oğul bir ay kaldı
ay bu sınavlar neden bizim okulda da olmuyo ya, bi sınav tatilimiz olmadı aney
bi kaç gündür giremdim nete oğluşla beraber hasta yatıyoruz
okul sezonu kapandı kapanacak servise çekiştire çekiştire bindiriyorum yaaaaaa
yarın burda okullar tatil
sınavlar varmışş
belki sizede vardır sınav 6 .7 sınıfların galiba:44::44::44::44:akşam ii haberle gelir oğluşun
ayyy bu 1 ayı nasıl bitirecem die kara kara düşünüyorumm :18::18::18:
servise bağıra çağıra biniyo ya
tek çocuk ondan mı bu böle yapıor yeminle bi bebek daha yapcam :92:
il il mi yapılıor sınavlar :44::44::44:çok geçmiş olsun canım oğluşunla sana
işte geçen haftada bizde tatildi öyle sınavlar varmış diye
of canım ya az kaldı biraz daha sık dişini artık
bu arada okullar haziranın kaçında kapanacak kızlarr:26:
onlar sevdikleri için yapıor ama düzeltmek bize kalıyıor bizde ayar çeken de yok eşimle ben ayrı tutumn sergliyoruz :26::26:ben kızışınca o yüz veriyor babası kıznca ben yüz veriyorum ben ne kadar kızsam zoruma gitmiyor babssı kızınca ağır geliyor banagenelde ondan yapıyolar canım ister istemez çok şımartılıyrlar tek oldukalrı için bizimkide anneannede babaannede dedeler desen hiç sorma hepsi çok şımartıyor bu sefer ayar çekmek bize düşüyor arada bi babamız ayarını çekiyor valla başak türlü baş olmuyor çünkü
genelde ondan yapıyolar canım ister istemez çok şımartılıyrlar tek oldukalrı için bizimkide anneannede babaannede dedeler desen hiç sorma hepsi çok şımartıyor bu sefer ayar çekmek bize düşüyor arada bi babamız ayarını çekiyor valla başak türlü baş olmuyor çünkü
ay aynı şey bendede var meldam babası kızsın istemiyorum, oğluma sadece ben fırça atmalıyım
valla kızlar sizi bilmem ama ben 2. yi düşünmüyorum
ayyy annem deli ediyo beni, bazen bırakıyorum bi kaç saat, çocuğa çikolata, dondurma, gofret dayıyo, sonra akşam bu çocuk yemek yemiyo diyoo
ben bu ıvır zıvırları bu kadar verme deyincede napayım ben kıyamıyorum diyooooo
sanki ben kıyıyorum kötülük ediyorum yaaa
il il mi yapılıor sınavlar :44::44::44:
bu çocuk 1isınıfta bunları yapıorsa ikinci sınıfta zorlanmaya başlayınca ne yapacak bakalım :18::18:
okullar 17 haziranda kapanacak
onlar sevdikleri için yapıor ama düzeltmek bize kalıyıor bizde ayar çeken de yok eşimle ben ayrı tutumn sergliyoruz :26::26:ben kızışınca o yüz veriyor babası kıznca ben yüz veriyorum ben ne kadar kızsam zoruma gitmiyor babssı kızınca ağır geliyor bana
ay aynı şey bendede var meldam babası kızsın istemiyorum, oğluma sadece ben fırça atmalıyım
valla kızlar sizi bilmem ama ben 2. yi düşünmüyorum
ben birşeyler söyleyince zorlarına gidiyor bizde çocuk büyüttük diorlar
oğlanda kural olmayan yerde olmayı tercih ediyor hafta sonu ödül olarak halasında kalıyor bende kafamı dinliyorum ama o kadar şımarıyor ki yine ben zararlı çıkıyorumm
hepimizde durum aynı desene şımartılıyorlar düzeltmek de bize kalıorheralde canım il il yapılıyor
evet sevdikleri için yapıyolar zaten ama aslında kötülük yapıyolar farkında değiller ondan sonrada bize şikayet ediyolar bizim sözümü hiç dinlemiyo bak siz bişey deyince nasıl yapıyor diye hele bizimki babaannesiyle dedesini parmağında oynatıyo dedesinin tek torunu olduğu için ne derse yapılıyo ğaşalar gibi davranılıyo valla
bende çok bağırırm kızarım ama bizimki biyere kadar oluyor illaki anneyiz işte bizden yüz buluyolar valla ben babası bağırırken yanında pek durmuyorum yüz bulmasın diye hem de ben dayanamıyorum babası kızraken ona bende gidip mutfakta ağlıyorum eğer yanındaysam da kesinlikle eşime destek veririm çocuğun yanında hee kavgamızı biz daha sonra yaparız eşimle yanlış yaptın doğru yaptın diye çocuğun yanında mümkün olduğunca ikileme düşmemeye çalışırız
bugün öğrtmn neler öğrendiler die sınav yapıcak :18:sorular 2.sınıf düzeyinde olacak bakalım oğlan işin içinden nasıl çıkacak :18::18: