öğrtmeni ile konuştum dr gitmeye de gerek yok dedi
bu çocuk hep birinciydi şimdi olası duruma karşın kendini koruyor gardını alıyor dedi
ıen çocuk derse girmemiş okulun dışında ağlamış dedim hiç haberi olmadığını söledi hafta sonu dr gidecez bakalım ne olacak :18::18:
veliler görmüş cnm. bende oğlumu yabancılardan uzak dur konuşma die sıkı sıkı tembbihlerim ama o çocuk o durumda seni annene götürelim dese gidecek yada babanla tf da görüştüm iş yerine gidelim dese de gidecek neler gelior aklıma bu durumu arkadaşıma anlatıyorum sende dr götür ne saçma şeyler dşünüyorsun diorlar biz mi çok büyütüyoruz
ben işlem yaptırıken anlatmasını istiyorum ve açıklamalarnıı yazdırıyorum çizimli anlatmaktan daha mantıklı oluyor
hafta sonu aldık randevu bakalım ne olacak :18::18:veliler görmüş onlarda ok şükür ii niyetli insanlar çıktı yoksa ne yapardım kim bilir
maşşalah oğluna bizim bugün 56 okudu 70 ii olan dereceydi .okumada problem yok ok şükür ama canı yapmak istemezse ödevi akıllıca yapmıyor ona çözüm bulmam lazım
öğrtmn çok sinirli değil bizim okulun en sakin adamı tabi yaramaz olan yada ödev yapmayan çocuğa kızıyor ona da içerliyor oğlum fazla duygusal
saol cnm okula gittim ama çok konuşamadık öğrtmen dr götürme dedi.
ama ben dr gittikten sonra uzun uzun konuşmayı düşünüyorum.. öğrtmne göre sıkıya gelmiyor ama oğlum başarısız değil di ki 2.sınıfdüzeyinde bi çocuktu eğitimden ne korkusu olacak bilemiyorum başka birşey olmalı die düşünüyorum hafta içi umarım hallederim rahat bir nefes alırım
kalemin arkasınıı neden yiyor demir eksikliği mi var :44::44::44:umarım ceza almaz oğlun yapacak birşey bulamıyordur cezayı duyunca bırakır
siz bilgsyara hafta içi izin veriyormusunuz:26::26::26: