- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
bende öğremenle görüşüp konuşacam bakalım ne dicekçok sağol canım ama işte bizimkide canı isterse yapıyo yoksa hafta arası hatırlatmasan yine kendisi oturmuyor dersin başına
canım o menar dediğin yeri inceledim ama bursa da yok malasef şubelri
çocuk evde de huzursuz oluyorkorkuyla ders ödev olmaz ki çocuk övülmeyi takdir edilmeyi beklior titreye titreye okula gidiyo anne arkadaşıma ara doğrumu ödevler demeye başladı bu durumdan rahatsızım yarın bu konuyuda dile geirecem çocuğu kazanacam derken kaybedecekkonuşmama cezası ne ya, oldu olcak ağzına koli bandı yapıştırsın
ayrıca çocuk o kadar emek vermiş ezberlemiş, bilmiyorum bana hiç hoş gelmedi bu cezalar, tabii kide çocuğun motivasyonu bozulur okula gitmek istmez böyle
evt cnm yeğenim parmak ısırtıyordu matemetikle bu bildikleri 3.sınıfa kadar getirdi şimdi farklı konular farklı şeyler çok zorlanıyor:18:bizim gönderdiğimz okul diğer ilkolullardan çok farklı 6.7.sınıflarla eşit gidio:18: çocuklarda bocalıyorr . toplantıda 1. ve 4. sınf çok önemli deniliyor haklılarmış onu gördüm :18::18:
canım yiyeğin çok başarılıyken 4. sınıftamı zorlanmaya başladı matematikte?
bize hocamız, 1,2,3 benzer 4 sınıfta dersler çok farklılaşcak o zaman okul başlıcak demişti veli toplantısında:26:
malesef oluyor ben öğrtmeni özellikle erkek seçtim ana okulu bayandı çok zorladı beni evdeki siniri de çocuklara yansıtırdı hasta olurdu sürekli saçına kaynak için izin dişine protez için izin yok dedim erkek öğrtmen olsun o da çok mülayimdi ısınmaya başladıbence bu derece cezalar yanlış canım kendin diyorsun bak çocuğun şevki kırılıoyor diye ki öyle de olur okuldan soğur ve şuanda yaptığı gibi de gitmek istemez hadi parmak kaldırma ma cezası normal ama 2 gün olmamalı ne bileyim sadece bu ders diyebilir ama şiirini ezberlemiş çocuk okutmamaıs yanlış valla ben anlamıyorum bu öğretmelri ya çocuk psikolojisinden anlamayan bi insan nasıl eğitmen olur yaa
bende öyle gözlemliyorum çocuk açısındançocuk yeni gördüğü konuyu başaramama korkusu oluyor:18::18:cearet edemiyor ya yanlışsa die :18: ama bildiği konuda sınıfta bayrağını dikmiş oturuyor oluyor :82::82:öğrtmen tam tersini düşünüyor çocuk sıkılıor ve derse ilgisi olmuyor ve bilmeyen çocuklarla ilgilenmem gerek dio çekio çocuktan eliniöylemiymiş canım bu yaşlarda okuyan yakınım olmadığı için bilemiyorum tabii ama bence bu bilgileri önden bilmek önemli:13: çocukları hazırlamak açısından, mesela yazları falan ing yollasak en azıdan 4. sınıfta ing den rahat ederler diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama, bence derslere ön hazırlıklar çocuklara özgüven veriyo, en azında oğlumda öyle gözlemiyorum