- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
Karamuk sanki benim oğlanı anlatıyorsun,bende o soğukarda telefon ettim hatta akşamdan tembihledim ama yok çıkmadım diyor tenefüse kaç tenefüs çıkmadın diyorum 1 diyor komikler gerçektende hele şimdi yaz geliyor beslenme tamamen eve gelir artık.Bu devirin öğretmenleri kimse alınmasın ama idealist deyil malesef artık öğretmenlik gönül işinden çıkmış para işine tatil işine dönmüş vaziyette tabiki hakkını veren öğretmenlerimiz var onları ayrı tutmak gerekir.Bizim öğretmenimiz hiç bir şey yapmıyacak yani savunmasıda şu eğer ben çocuklarınıza folklör yada gösteri gibi bir şeyler yaptırırsam benim bununla ilgili belgem olmadığı için devletten para alamam diyor açık açık ve boş vakitlerinizi sizin çocuklarınıza kıytırıktan dans öğretmekle geçirememeye getirdi malesef Bende öğretmenimizden hiç mi hiç memnun değilim çocuklara şiddet uyguladığını bile duydum şu an okuyamayan daha doğrusu geride kalan 2-3 çocuğa vurup duruyormuş oğlum söylüyor ayrıca anne o kadar çok bağırıyorki diyor onun bağırması kafamı ağrıtıyor dedi:44:
evet canım biz de de durum aynı havalar ısındımı beslenmeler eve geri gelir ki bizimki yazın zaten evde de olsa yemek aklına hiç gelmez oyun oynamaktan
dedeiğin gibi canım artık gerçekten gönül işinden çıktı öğretmenlik şu sizin yaşadığınız sorunalrı çok kişiden duyuyorum hep aynı şeyler böyle isteksizi olunca çocukalra ne verebilirlerki annlat dersini saatini doldur al maaşını ekstradan hiç bişey yepmeye da yanaşma çocuklar için ne rahat iş vallahi