Karamuk sanki benim oğlanı anlatıyorsun,bende o soğukarda telefon ettim hatta akşamdan tembihledim ama yok çıkmadım diyor tenefüse kaç tenefüs çıkmadın diyorum 1 diyor komikler gerçektende hele şimdi yaz geliyor beslenme tamamen eve gelir artık.Bu devirin öğretmenleri kimse alınmasın ama idealist deyil malesef artık öğretmenlik gönül işinden çıkmış para işine tatil işine dönmüş vaziyette tabiki hakkını veren öğretmenlerimiz var onları ayrı tutmak gerekir.Bizim öğretmenimiz hiç bir şey yapmıyacak yani savunmasıda şu eğer ben çocuklarınıza folklör yada gösteri gibi bir şeyler yaptırırsam benim bununla ilgili belgem olmadığı için devletten para alamam diyor açık açık ve boş vakitlerinizi sizin çocuklarınıza kıytırıktan dans öğretmekle geçirememeye getirdi malesef Bende öğretmenimizden hiç mi hiç memnun değilim çocuklara şiddet uyguladığını bile duydum şu an okuyamayan daha doğrusu geride kalan 2-3 çocuğa vurup duruyormuş oğlum söylüyor ayrıca anne o kadar çok bağırıyorki diyor onun bağırması kafamı ağrıtıyor dedi:44:
ne güzel içlerinden bir tanesi yapıor en azından bizde ses seda yok
tatil gününü değerlendirmek için kimse elini taşın altına koymuyor çocuklarla kim uğraşacak o kadar çocuğa kim birşeyler yaptıracakevde yatıp dinlenmek varken
çocuklara şiddet uygulaması çok iğrençç
folklorden danstan para almayacağını düşüneceğine bu eğitimle aldığı parayı çok mu hakediyor onu düşünsünben geçen öğrtmen arkadaşımla konuşuyordum sizn meslek güzel kendi oğlum için bahsediyorum öğretmenini idol olarak görüyor gözüne girmek için elinden geleni yapıor büyük hayranlık duyuyor koyun gibi gel dese gelior git dese gidiyor çocukların ruhuna inmenizde çok kolay diorum bana sölediği şu oluyor ben okula öğlen gidiyorum ev işi herşey bitiyor hafta içi beden dersi halk dansları müzik derken 4, 5 derste yokum kolay meslek ben her ay aldığım parayı bilirim dior bütün işi size bırakıyorum diooo
valla okudukça öğretmenimize haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım, biri kolundan çeker, biri paçasından, benimki kravatından çeker, gıkı çıkmıyo valla, çok sabırlı, bizimkileri son kes okutçak sanırım sonra emekli olcak
bizim folklor çalışması cumartesi bu arada ders kaynamıyo yani
bizim öğretmenimizde öyle valla diyorum ya öpüp başımıza koymamız lazım bu söylenenleri duyunca
bizimde dersten önce olduğu için ders kaynamıyo zaten ders saatinde olsaydı göndermeye niyetim yoktu
kızlar ingilizce konusunda bi planınız var mı yoksa 4. sınıfta öğrensin işte mi diyosunuz?
bi de yaz için bi program buldunuzmu merak ediyorum, yazın planınız ne çocuklar için
kızlar ingilizce konusunda bi planınız var mı yoksa 4. sınıfta öğrensin işte mi diyosunuz?
bi de yaz için bi program buldunuzmu merak ediyorum, yazın planınız ne çocuklar için
naber kızlar, havalar yine soğudu ya, tam bahar gelcek derken
çocuklarınız nasıl oldu kızlar, artık atlatmışlardır.:13:
iyiylik canım sizden naber sorma ya havaya baksana nasıl oldu nisanın ortasına kadar daböyle gideck diyorlar
benim oğluşum iyi çok şükür ilaçlarını kullanıyo daha iyi heralde geçici sinüzüt diyorum ben birdaha başı ağrımadı çünkü
valla bu hafta sonu da tatil gibiydi bizim için ödevimiz yoktu öğretmenimiz bu hafta hiç ödev vermemiş bizde sadece hikaye okuduk ve test çözdük o kadar
oh oh aman iyi olsun, bi an önce bitsede bu kış hastalık korkusundan kurtusak
bizde iyiyiz canım, çok ödevi vardı oğlanın, meğer aldığımız kaynak kitaplardaki bi çok ödevi atlamış benimki, banada söylemedi hiç yani, öğretmen hiç yakıştıramadım sana demiş, oh olsun sana dedim, sonra oturup atladığı ödevleride yaptırdım hayat bilgisi türkçe, bayağı yorucu oldu hafta sonu bizim için
valla daha 4 sene ödev bekçisi olcaz biz anlaşılan:13:
ay kıyamam ben ona desene çok yoruldu yavrucak bu hafta sonuöğretmenin de öyle demesi bayağı bir hırs olmuştur onda şimdi bundan hiçbir ödevini de atlamaz
ben bu sene çok fazla sıkmıyorum iyice bunalmasın diye artık ağırlık önümüzdeki seneye vericem kısmetse birden üstüne gidersem sıkılır bıkar diye düşünüyorum aslında onun da var atladığı ödevleri yapmadan geçtiğimiz şeyler bu sene bir alıştırma dönemi olarak geçsin bakalım zaten öğretmeni de öyle diyor bu sene sıkmıcam çocukalrı bunalmasınlar diye diyor
bende hastalık konusunda durum aynı oğlan o kadar çok hastalandı ki bu durumu her pzrti kullanıyor hastalıktanmıdır işine mi gelior bilemedim cmrtsi psikologa gidceznaber kızlar, havalar yine soğudu ya, tam bahar gelcek derken
çocuklarınız nasıl oldu kızlar, artık atlatmışlardır.:13:
nisan ortasına kadar böyle giderse yandık:18::18:iyiylik canım sizden naber sorma ya havaya baksana nasıl oldu nisanın ortasına kadar daböyle gideck diyorlar
benim oğluşum iyi çok şükür ilaçlarını kullanıyo daha iyi heralde geçici sinüzüt diyorum ben birdaha başı ağrımadı çünkü
valla bu hafta sonu da tatil gibiydi bizim için ödevimiz yoktu öğretmenimiz bu hafta hiç ödev vermemiş bizde sadece hikaye okuduk ve test çözdük o kadar
oh oh aman iyi olsun, bi an önce bitsede bu kış hastalık korkusundan kurtusak
bizde iyiyiz canım, çok ödevi vardı oğlanın, meğer aldığımız kaynak kitaplardaki bi çok ödevi atlamış benimki, banada söylemedi hiç yani, öğretmen hiç yakıştıramadım sana demiş, oh olsun sana dedim, sonra oturup atladığı ödevleride yaptırdım hayat bilgisi türkçe, bayağı yorucu oldu hafta sonu bizim için
valla daha 4 sene ödev bekçisi olcaz biz anlaşılan:13: