- 11 Şubat 2009
- 665
- 0
Canım bende senin gibi dertliyim aslında öğretmenden benim oğlumada davranış notlarında sosyal etkinliklere 3 verip sosyal iletişime 1 vermiş nasıl bir çelişki anlamadım. Çocuğumu dedesi alıyordu dalmış 5 dk geç kalmış aradım öğretmeni evet bahçede aglıyor dedi sinir oldum aman sen rahatını bozma otur diyesim geldi sonra bakmaya gitti bi veli götürmüş dedi bende içimden senin çocuklarında aynı duruma düşerse anlarsın dedim.ilgin için teşekkürler yeb2004
bugün öğretmenle görüşme günümüzvar gidip gitmemekte kararsızım sinirlerim çok bozuk gidersem dayanamayıp ağırkonuşurum diye korkuyorum oğlum çok üzülüyor bir haftadır çok iştahsız hiç önemli değilannecim desemde üzülüyor ama okumayı yazmayı öğrendim diyor görüşmeye gidersemde görsel sanatlardan 70 vermiş bunu neye dayanarak verdi (karnede performans ödevi görünüyor sadece ) yüksek puan verdiği performansları da görmek istiyorum çünki komşumun kızı kültürkolejinde okuyor ve biz ödevleri onlardan önce yaptığımız için onada aynı ödevleri yaptık o hepsinden 100 almış ve öğretmeni eve telefon etmiş çok güzel performans ödevleri hazırlıyorsunuz diye bizimkinin notları 60 70
biliyorsunuz bu sene sistem değişti karnesi hepsi 5 olsada takdir belgesi alınamayabiliyor öğretmenin verdiği notlar değil puanlar değerlendirilecek bedenden 84 vermiş mesela bir puan düşük verse oda 4 olacak yapmadıkları birşeyden nasıl 85 puan veriyorsunuzdiye de sorucam mesela şu görsel sanatlara taktım bir puan düşük verse karne notu 3 görünecek ya bu çocuk nekadar kötü resim yaparsa yapsın ki resimleri çok güzel ve çok güzel neler hayal ettiğini ifade edebiliyor bu daha ilk karne ilk heyecan bi resimden ne olacak ya adamresmen bu çocuğun karnesini nasıl mahvederim diye uğraşmış başka söyliycek şeylerimde var mesela ilk toplantıda prensip olarak özel günlerde hediye kabul etmiyorum dedi iyi güzel saygı duyuyoruz öğretmenler gününde bir tek çiçekten ne olur diye bazı veliler çiçek aldık çocuklar istediler çocukların çiçeklerini geri çevirmiş almamış çocuk ne anlasın senin prsensiplerinden ama devamlı örnek gösterdiği bir öğrenci var sadece onun çiçeğini almış öteki çocukları düşünebiliyormusunuz zaten bugün gidince o örnek öğrencinin ödevlerini de istiycem dünde okumayı sökemeyen bir kız çocuğu var onada birkaçtokat atmış ben belki şakadır annecimdedim ama oğlum yanakları kızardı baya ses geldi kız kendini ellerinle korudu dedi arkadaşına sordum oda aynı şeyi söyledi çok sinirliyim bakalım bugün ne olacak
bebiş canım ya o sınıf kalabalığı derdi bizde de var 43 kişiler Allah yardımcıları olsun.evet kitapçılardavar.ben öğretmenim.biz sınıfça kullanmadık çünkü sınıfımız 55 kişi ve okuyamayanlar da var biz evde yaptırıyoruz.
valya arkadaşım karışmak istemem ama 1-2 ve3. sınıfta sınav yok o yüzden sistemin kilitlenmesi de olamaz.ama sizin öğretmen sınav tarihi girip not vermişse bilemem:)3 ten sonra sınavlar var ve tarih girince 15 gün içinde yazman gerekiyor.benim 5. sınıf dün bile not girildi,mdrün şifresiyle...