Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazım kuralları mı:1shok:
benim bildiğim 1. sınıfta uygulanmıyor canım ama isimler büyük harfle yazılıyor ona dikkat ediyorlar biliyorum da virgülde ne çocuk nerden bilsin bunlarıakannehir
kızmaya bağırmaya gelince bende yapıyorum o hatayı canım ama artık biraz ferenlemeye başladım kendimi
çünkü kızınca daha çok karıştırıyor unutuyor.bağırmanın bir faydası yok yani:1no2:
bizimkiler aşı olmuşlar bugun hemde iki kol birden
ağlamamış benim oğlan, kızların hepsi ağladı anne diyokaydirigubbakcemile3
dondurma dağıtmışlar aşıdan sonra
bugün okula kızlarımı ben götürdüm
2 öğretmene de durumlarını sordum.2 side iyi dedi.büyüğü biliyorum öğretmeni memnun da 1. sınıfa giden kızım beni şaşırttı.öğretmene bu hafta yeni harf vermeseniz kızım hep karıştırıyor dedim sınıfta iyi karıştırmadan yazıyor evde bol bol tekrar yaptırın dedi.beni başından savmak için mi böyle dedi acaba
kızım okumada fena değil ama ezberden yazmada karıştırıyor unutuyor ne bileyim ne düşüneceğimi şaşırdım valla bilmiyorumkismile
canım çok geçmiş olsun.inşallah iyidir şimdi.atlattınız aşı olayını darısı bizimkilere
yok canım ya, hiç korktuğum gibi olmadı, evede yollamamışlar, akşam almaya gittiğimde tüm çocuklar mutluydular yani, öyle ağlayan hasta olan falan yoktu, saol canımkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar.....
bu gün benim oğlan yine yazılı olacak.
dün çalıştırayım dedim pat bir zil arkadaş gelmiş. benimkide birini görürse tövbe yanaşmıyor dersin başına. neyse arkadaşım gitti. o ara biraz çalıştık tekrar zil yine misafirakannehir 11.30 da anca kalktılar :sinifsinif:derken benim çalıştırma işi son bulmuş olduguclubacismile
vallaha 45 dakikada ödev bitirmek benim için çok az bir zaman. benim oğlum 4 saatte 2 yüzlü fotokopiyi anca bitiriyordu
cumartasi pazar evdeydik ve dediki ben okulumu özledim yaa dedi akannehir ben çok şaşırdım tabiiiiii bu sözün üzerine sevmiye başladım amanda benim oğlum okulunu özlemiş derslerini özlemişsositososito
bana verdiği cevap ne oldu dersinizzzzz:2:
hayırrr ben derslerimi özlemedimki okulda tenefüse çıkmayı özledimmmmm:1no2: bu söze gülermisin:roflol: ağlarmısınnnn:1no2:
virgül de demiyor SONGÜL DİYOkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 virgülü seviyo belli ki
2004 lü
kaçlı canım senin oğlan 2004 lüyse seneye lışır merak etmekaydirigubbakcemile5
geçmiş olsunnn chessbizimkiler aşı olmuşlar bugun hemde iki kol birden
ağlamamış benim oğlan, kızların hepsi ağladı anne diyokaydirigubbakcemile3
dondurma dağıtmışlar aşıdan sonra
:Saruboceq:canım çok geçmiş olsun.inşallah iyidir şimdi.atlattınız aşı olayını darısı bizimkilere
günaydın kızlar.....
bu gün benim oğlan yine yazılı olacak.
dün çalıştırayım dedim pat bir zil arkadaş gelmiş. benimkide birini görürse tövbe yanaşmıyor dersin başına. neyse arkadaşım gitti. o ara biraz çalıştık tekrar zil yine misafirakannehir 11.30 da anca kalktılar :sinifsinif:derken benim çalıştırma işi son bulmuş olduguclubacismile
vallaha 45 dakikada ödev bitirmek benim için çok az bir zaman. benim oğlum 4 saatte 2 yüzlü fotokopiyi anca bitiriyordu
cumartasi pazar evdeydik ve dediki ben okulumu özledim yaa dedi akannehir ben çok şaşırdım tabiiiiii bu sözün üzerine sevmiye başladım amanda benim oğlum okulunu özlemiş derslerini özlemişsositososito
bana verdiği cevap ne oldu dersinizzzzz:2:
hayırrr ben derslerimi özlemedimki okulda tenefüse çıkmayı özledimmmmm:1no2: bu söze gülermisin:roflol: ağlarmısınnnn:1no2:
noktayı ve isimleri büyük yazıyolar onu bende söylüyorum zaten ama virgül konusunda birşey demiyorum.öğretmen sınıfta söylüyorsa bilememYazım kuralları birinci sınıfta başlar.Şu anda çocuklar nokta koymayı ,virgülü ve insan isimlerinin büyük harflerle yazılacağını öğrenmiş olmalılar.Ben ilk cümlelere geçtiğimden beri bunları uyguluyoruz.Ela,Lale,Ata ,Talat ve Ali 'nin büyük harfle yazıldığını biliyorlar.
bu aralar sıkıştırmıyorum canım.daha sabırlı olmaya çalışıyorumcanım acaba evde ders çalıştırırken sıkıştırıyor olabilirmisin.belkide senin tepkinden çekindiği için yapamıyordur evde.
tenefüs olmasa okula da gitmeyecekler
perşembe 3 ders cuma okul yok oğlum gün sayıyor
perşembe bizde 3 dersnoktayı ve isimleri büyük yazıyolar onu bende söylüyorum zaten ama virgül konusunda birşey demiyorum.öğretmen sınıfta söylüyorsa bilemem
bu aralar sıkıştırmıyorum canım.daha sabırlı olmaya çalışıyorum
ama öğretmenin iyi demesi beni biraz rahatlattıboshayallersmile
perşembe 3 ders mi
bunu bilmiyordumfisfisfis
bu arada canım ben adanadan taşındım orda yaşamıyorum.daha önce bir arkadaşta sormuştu.ben adanayı değitiriyim iyisi mikaydirigubbakcemile3
3 ders olduğıu zaman 9,00. 9.30 da ders başlıyor 12.30 da eve geliyorlar bizim normalde zilimiz 12.30 da çalıyor yerimsenibenperşembe için ne dendi size kızlar benim oğlumun okul 1 gibi başlıyor
acaba sabahtan mı ders yapıp gelcekler, sanahçılar 3 saat sonra öğlenciler 3 saat gibi..bilmiyorumkismile
ben virgülü söyleyip kafasını hiç karıştırmıyorum canımmihriban canım ben virgül konusunda bir cümlede iki isim arka arkaya geliyosa araya virgül konur ya da bir cümlede aynı emir iki defa tekrarlanırsa ilkinden sonra virgül konur gibi şeyleri söylüyorum unutmuyokaydirigubbakcemile5
bizim oğlan servisle gidiyor servisçisi söler kaçta gidileceğini 9 9.30 arası hazırlıyorum ama
veli toplantınız kaç kez oldu sizin:uhm:
bizim oğlan servisle gidiyor servisçisi söler kaçta gidileceğini 9 9.30 arası hazırlıyorum ama
veli toplantınız kaç kez oldu sizin:uhm: