bizde öyle yaptı öğretmen canımay bizim velilerde öyle yapıyo ama hiç iyi olmuyo öyle ya, resmen 1. ders kaynıyo ne gerek var. veli toplantılarında da hep para konuşuldu, o yüzden velilerde çocuklarını merak ediyo haliyle
bakıyorum diğer şubelerin kapıları kapalı derse başlanmış, ama bizim sınıf veli kaynıyo öğretmenin başında bi curcuna
gerçi öğretmen dese ki şu gün şu saat benimle görüşebilirsiniz.... böyle olmaz
öğretmenemiz salı günü 1 saat erken okula geliyor isteyen veli gidip görüşüyor
diğer şekilde 1. ders dediğin gibi kaynıyor.bazı velilerde maşallah uzattıkça uzatıyorlar .ne anlatıyorlar anlamıyorum kibilmiyorumkismile
hayırlı uğurlu olsun canımevet canım hayırlısı ile bebek bekliyorum daha çok yeni geçen cumaretsi öğrendik :1hug:
aynen yaa bu yazılanalrı inanın hayretle okudum :uhm: nasıl bi mantıkdır bu daha şurda okulla açılalı kaç ay olmuş çocuklar daha yeni yeni alışıyolar okula daha ödev ders sorumluluğunu yeni yeni kavrıyolar sen kalk çocukalrı tembel çalışkan diye ayır olacak iş değil yani pes doğrusu böyle bişey çocuklarda tamamen ters tepki yapar çocukalrın bütün hevesini bütün isteğini kırar :1no2:
geçen sene büyük kızın öğretmeni de okuyanlar okuyamayanlar diye ayırmıştı.çocukları motive etmekti amacı aslında kötü niyeti yoktu ama bazı veliler tepki gösterdi
sonra zaten karışık oturmaya başladılar
tembel çalışkan diye ayırmak yanlış ama okumaya geçenler geçmeyenler diye ayrımak daha mantıklı bence bu da çocukları gaza getirmek için yapılabilir